Şimdi Ara

OYUNA BAŞLAYACAĞIM YARDIM EDECEK OYNAYACAK BİRİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu an indirmeye başlıycam oyunu bi klup klan vesaire varsa katılabilirim, bana yardımcı olup yol gösterecek birileri iyi olurdu.

• Oyun icinden veya buradan bana yazabilirsin. Bildiklerimi paylasir, yardimci olurum.
  • Merhaba, bu oyunla ilgili rehber paylaşımı yapılabilir mi acaba?
  • hocam YOGSCAST yazın çok işe yarıyor bende yeni başladım klan türü birşey bulursan birlikte öğreniriz.

Not:Taktikler ve anakonulardan baya bişey oğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desici09 -- 15 Haziran 2016; 14:57:09 >
  • Desici09 kullanıcısına yanıt
    YOGVAST nereye yazıyoruz hocam. Klan konusunu ben baya bi Türk klana başvurdum ama geri dönüş olmadı malesef. Klan konusunda bulduğum an seninle iletişime geçerim.

Link varsa atabilir misin acaba o konuları. Bu arada hangi tank türünü kullanmaktasınız?
  • Orada verilen kod yeni hesap oluştururken davet kodum bar seçeneğine tıklayarak oraya yapıştırıyorsunuz başlangıç kodu olarak tier 5 premium tank garaj yuvası 1000 altın ve 7 gün pre veriyr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korlici kullanıcısına yanıt
    Oyuna kaydolalı baya oldu geç kaldım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ki çok ileri gitmiş tanklarınız yoksa baştan bu kod ile başlamanızı tavsiye ederim kod da bulunan tankın değeri oyun için yuvayla birlikte 1800 altın direk alırsanız 25 tl ayrıca verdiği 1000 altın ile indirime girdiği zaman bir seviye 5 premium tank daha alıp para kasma işinizi kolaylaştırabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sultansari

YOGVAST nereye yazıyoruz hocam. Klan konusunu ben baya bi Türk klana başvurdum ama geri dönüş olmadı malesef. Klan konusunda bulduğum an seninle iletişime geçerim.

Link varsa atabilir misin acaba o konuları. Bu arada hangi tank türünü kullanmaktasınız?

Korlici adlı arkadaş yazmış zaten.Bu arada pc'ye geçtim o kodla gelen tankı kullanıyorum klanlar belli seviyeye gelene kadar yani adam akıllı bir tank alana kadar pek istekli olmuyorlar :(
  • World Of tanks forumu veya forum dh daki wot konusuna sorularınızı yazın. Acemiliği bu şekilde atlattım. Oynayacağınız tankların youtubedaki videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Bolca karşılaştığınız tankların zırh değerlerine oyundan bakın ve netten zayıf noktalarını araştırın. Birkaç bin maç sonra zaten çoğu şey oturur. Bence en önemli tavsiye, ağır tanklarla asla ortadan gitmeyin..kanatları kullanın. Ve hemen sidescrapping nasıl yapılır youtubedan öğrenin. Ağır tanklarla bolca yapacaksınız bunu. Ve oyunun canavarları ağır tanklardır. Ben ilk olarak İS-4 ağacını açmıştım fakat size rus is-7 ağacını ilk olarak tavsiye ederim. Kv-1 i asla satmayın. Onunla bir ağır tankla nasıl oynanır öğreneceksiniz ben kv-1 ile binlerce maç yaptım hem iyide para getirir. Banada sorularınızı sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Ben şimdiye kadar hiçbir klana girmedim ilk etapta sizede tavsiye etmem. İyi klanlar almaz zaten diğerlerindede bişey öğrenemezsiniz. Bu oyunu takımla oynamak için ts3 şart ve sürekli beraber oynamak durumundasınız. Klana girerseniz artık önceliğiniz klan olacak. Bu şekilde daha çok zevk alınır ve daha başarılı olunur fakat benim gibi biri gelemiyor bu kadar prosedüre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzZza -- 15 Haziran 2016; 21:11:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirzZza

World Of tanks forumu veya forum dh daki wot konusuna sorularınızı yazın. Acemiliği bu şekilde atlattım. Oynayacağınız tankların youtubedaki videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Bolca karşılaştığınız tankların zırh değerlerine oyundan bakın ve netten zayıf noktalarını araştırın. Birkaç bin maç sonra zaten çoğu şey oturur. Bence en önemli tavsiye, ağır tanklarla asla ortadan gitmeyin..kanatları kullanın. Ve hemen sidescrapping nasıl yapılır youtubedan öğrenin. Ağır tanklarla bolca yapacaksınız bunu. Ve oyunun canavarları ağır tanklardır. Ben ilk olarak İS-4 ağacını açmıştım fakat size rus is-7 ağacını ilk olarak tavsiye ederim. Kv-1 i asla satmayın. Onunla bir ağır tankla nasıl oynanır öğreneceksiniz ben kv-1 ile binlerce maç yaptım hem iyide para getirir. Banada sorularınızı sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Ben şimdiye kadar hiçbir klana girmedim ilk etapta sizede tavsiye etmem. İyi klanlar almaz zaten diğerlerindede bişey öğrenemezsiniz. Bu oyunu takımla oynamak için ts3 şart ve sürekli beraber oynamak durumundasınız. Klana girerseniz artık önceliğiniz klan olacak. Bu şekilde daha çok zevk alınır ve daha başarılı olunur fakat benim gibi biri gelemiyor bu kadar prosedüre.

Hocam altınları ne yapmalıyım?krediye mi çeviriyim yoksa biriktirip altınla tank mi alıyım 850 kusur var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bence hiçbirşey yapma. Indirime girdiğinde 750 altına bitane daha tier 5 pre tank al. Bende yeni bir hesap açtım aynı kodu girdim Excelsior ile oynuyorum. Indirime girdiğinde bi tier 5 daha alacam. 1000 altın olması gerekiyordu 150 altını naptın ki? Bende yeni hesapla devam edecem diğerinin istatistikleri çok kötü. İstersen biraz beraber takılabiliriz excelsior ile.

• quote:

Bence hiçbirşey yapma. Indirime girdiğinde 750 altına bitane daha tier 5 pre tank al. Bende yeni bir hesap açtım aynı kodu girdim Excelsior ile oynuyorum. Indirime girdiğinde bi tier 5 daha alacam. 1000 altın olması gerekiyordu 150 altını naptın ki? Bende yeni hesapla devam edecem diğerinin istatistikleri çok kötü. İstersen biraz beraber takılabiliriz excelsior ile.

Tamam hocam 150 altınla yanlışlıkla mermi aldım.

• Hocam şu an isterseniz oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desici09 -- 16 Haziran 2016; 12:28:55 >
  • quote:

World Of tanks forumu veya forum dh daki wot konusuna sorularınızı yazın. Acemiliği bu şekilde atlattım. Oynayacağınız tankların youtubedaki videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Bolca karşılaştığınız tankların zırh değerlerine oyundan bakın ve netten zayıf noktalarını araştırın. Birkaç bin maç sonra zaten çoğu şey oturur. Bence en önemli tavsiye, ağır tanklarla asla ortadan gitmeyin..kanatları kullanın. Ve hemen sidescrapping nasıl yapılır youtubedan öğrenin. Ağır tanklarla bolca yapacaksınız bunu. Ve oyunun canavarları ağır tanklardır. Ben ilk olarak İS-4 ağacını açmıştım fakat size rus is-7 ağacını ilk olarak tavsiye ederim. Kv-1 i asla satmayın. Onunla bir ağır tankla nasıl oynanır öğreneceksiniz ben kv-1 ile binlerce maç yaptım hem iyide para getirir. Banada sorularınızı sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Ben şimdiye kadar hiçbir klana girmedim ilk etapta sizede tavsiye etmem. İyi klanlar almaz zaten diğerlerindede bişey öğrenemezsiniz. Bu oyunu takımla oynamak için ts3 şart ve sürekli beraber oynamak durumundasınız. Klana girerseniz artık önceliğiniz klan olacak. Bu şekilde daha çok zevk alınır ve daha başarılı olunur fakat benim gibi biri gelemiyor bu kadar prosedüre.

Kardeşim aynen dediğin gibi başladım tekrardan ki iyi bi taktik oldu bu birer birer puan kasarak tank açmakla uğraşıyorum premiumum 15 gün oldu çok rahatım şuan ama tek sorum şu ki ben bi tank açıyorum mesela baya puanı birikiyor sonraki tank cazip geliyor onu açıyorum falan çok karışyor ortalık kendimi tek bir türe veremiyorum.

ben onlineyim hocam da ts3 yok şuanlık
  • quote:

ben onlineyim hocam da ts3 yok şuanlık

hocam siz şu yogscast işini yapabildiniz mi ? bende olmuyor.
    yeni üye olurken mail şifre nick falan doldurduktan sonra hemen altında davet kodunuz var mı diye bi tik var ona basacaksınız hocam sonra kutu çıkıyor oraya yazılıyor
  • quote:

yeni üye olurken mail şifre nick falan doldurduktan sonra hemen altında davet kodunuz var mı diye bi tik var ona basacaksınız hocam sonra kutu çıkıyor oraya yazılıyor

ben orayı atlamıştım

yazık olmuş hocam umarim cok ilerlememissinizdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.