Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ama girmek çok zor diyorlar premium lazımmış.Bazıları torque filan araştır girersin dediler girme olanağı % kaç ?
umudunu kirmak gibi olmasin ama oyunun tadi tuzu kalmadi
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
umudunu kirmak gibi olmasin ama oyunun tadi tuzu kalmadi
Counter Strike 1.6 oynuyorum suan non-steam oyunda hile kaynıyor çatır cutur kasıyor millet.Başka oyun bakmaya başladım Left 4 Dead cazip geldi pc kaldırmıyor.Önceden knight oynamıştım zaten silkroad deniiym dedim girmek çok zor diyorlar.Adam gibi pc olsa normal oyun indirip oynıcam crysis call of duty gibi.Acayip sıkılıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ama girmek çok zor diyorlar premium lazımmış.Bazıları torque filan araştır girersin dediler girme olanağı % kaç ?
girmen çok fazla vaktini almaz yaklaşık 5-10 dakikada oyuna girebiliyosun
43.94%
Yerinde olsam başlamazdım şu anda artık sahiden tadı tuzu kalmadı..
Başka oyun önerin ozaman.
quote:
Counter Strike 1.6
quote:
Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_
quote:
Counter Strike 1.6
Dota oyna
Online oyunların kıralı Aion Online gelcek onu bekle
torque ile en fazla 50 dk da girdim . O da cumartesi akşamüstü saat 17.30 da o da en kalabalık zamanında. Normalde 5-10 dk
decor online öle bi oyun duydum güzle benzio deneyin isterseniz ama sroya kesnlikle başlamayın derim oyun artık çok bozuldu
valla ben oyuna 5 dakka da giriom pre torgue falan da yok enter programı da yok server kapasitesi 3499 olmadan tıklıyorum ve giriom
torque ile cumartesi günü 40dk da falan girdim saat 4-5 civarı
hafta içi günler maximum 20dk da giriyo
Ya bende bu torqueyi kullanmak istiyorum,fakat karakterim soyulur diye korkuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme