hayatının hatasını yaparsın biz bırakmak icin ugraşıyoruz bence hiç başlamasenin icin en hayırlısın yaşını bilmiyom ama silk + gold vb o parayla git bi kız bul onla gez daha cok zevk alırsın hayattan :D
yav bu oyuna bırakamyacak kadar çok mu bağlanıyorsunuz?Bu kadar bağlanmakta zararlı olabilir, bırakmaya çalışmak nedemek ya sanki sigarayı bırakıyorsun
başlamadım zaten başka bi oyun oynuyorum ölesine .bu arada ben bu oyunu ilk beta zamanını bilirim .hiç bagımlılık yaparmı oyun yav ben bir saat oynayıp cıkıyodum .
Bncede aşırı bağımlılık yapan bi oyun deil.Nasıl bırakamıosunuz anlayamıorum satın çarı
quote:
Orijinalden alıntı: DıYaMo
Bncede aşırı bağımlılık yapan bi oyun deil.Nasıl bırakamıosunuz anlayamıorum satın çarı
Şahsen bırakamıyorum Bıraksamda 2-3 gün sonra bi yerde illaki rastlıyorum hemen oynıyasım geLiyor
quote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN
quote:
Orijinalden alıntı: DıYaMo
Şahsen bırakamıyorum Bıraksamda 2-3 gün sonra bi yerde illaki rastlıyorum hemen oynıyasım geLiyor
oyalanacak başka şeyler bul yaş kaç bilmiyorum ama arkadaşlarınla filan halı saha filan yap .
pre ve gold almayacaksan hiç başlama bence ben 2 yıldır bıraktımıştım. tekrar döndüm oyuna sinir krizi geçirmemek için mecbur pre ve gold aldım. artık sroyu bırakamıyosan alacan mecbur ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme