Bildirim
oyuna geri dönüyorum öneri bekliyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence hiç başlama.Ama başlıcam diyorsan pre+gold al da başla -
kardesim 2 aylığına o lc de bir charla baslarsan parana yazık etmis olursun hani 100 weya 95+ bi charın varsa git job pvp fln yapta 2 ay oynayacaksan sadece kasarsın bnm fikrim bu yöndequote:
Orijinalden alıntı: H.E
Bence hiç başlama.Ama başlıcam diyorsan pre+gold al da başla -
Sana xianda 89 lvl warrior satıyım 100 equote:
Orijinalden alıntı: SneaR
kardesim 2 aylığına o lc de bir charla baslarsan parana yazık etmis olursun hani 100 weya 95+ bi charın varsa git job pvp fln yapta 2 ay oynayacaksan sadece kasarsın bnm fikrim bu yönde
Alıntıları Göster -
öneri mi istiosn oyuna başlamaquote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
Sana xianda 89 lvl warrior satıyım 100 e
Alıntıları Göster
-
İki aylığına zevk için başlıyacaksan hiç yeni char ile uğraşma kendi charına premium al pvp,uniq,job hepsinin zevkini ala ala takıl.quote:
Orijinalden alıntı: Kaan890
öneri mi istiosn oyuna başlama
Alıntıları Göster
-
bakalım şimdilik atlantica diye bi oyuna başladım.grafik pek iyi degil ama idare ediyo salıya kadar oynıcam .zevk almassam silk le gold alıp silkroad yapcam biraz -
2ay için oynayacaksan boşuna silk veya gold alma üstteki arkadaşımızın dediği gibi. Sen 2ayda sadece kasarsın pek zevk alamazsın botta kalır char o kadar. Sadece eventlarda zevk alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: falone
bakalım şimdilik atlantica diye bi oyuna başladım.grafik pek iyi degil ama idare ediyo salıya kadar oynıcam .zevk almassam silk le gold alıp silkroad yapcam biraz -
Saturnde bedava ong farm yapıyoruz gelmek istersen pm: WongFei yalnız bugun sehir dısındayım bugunluk kasmıcaz. onun dısında 7/24 donanımhaberden gelenler oldu premium alıp.quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
2ay için oynayacaksan boşuna silk veya gold alma üstteki arkadaşımızın dediği gibi. Sen 2ayda sadece kasarsın pek zevk alamazsın botta kalır char o kadar. Sadece eventlarda zevk alabilirsin.
Alıntıları Göster -
Cold100 Light100 Bow100quote:
Orijinalden alıntı: stridR
Saturnde bedava ong farm yapıyoruz gelmek istersen pm: WongFei yalnız bugun sehir dısındayım bugunluk kasmıcaz. onun dısında 7/24 donanımhaberden gelenler oldu premium alıp.
Alıntıları Göster
Full int Çin Bow -
ya bu oyunu uzun süreli oynicaksan yatırım yap 2-3 ay için boşuna para werme bence,ztn 2 hafta oynasan bırakamassın:Dquote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Cold100 Light100 Bow100
Full int Çin Bow
Alıntıları Göster -
Bence de başlama 2 ay için değmez. Git gez dolaş... yok uzun sürede oynayabilirim dersen Xbow+dagger / Cleric tavsiye ederim...quote:
Orijinalden alıntı: bloodsoul
ya bu oyunu uzun süreli oynicaksan yatırım yap 2-3 ay için boşuna para werme bence,ztn 2 hafta oynasan bırakamassın:D
Alıntıları Göster -
Bnde pre + gold alıp başladım beleş bot kullanıorum inş banlanmmquote:
Sana xianda 89 lvl warrior satıyım 100 e
Alıntıları Göster -
işte satıyım sana 89 lvl warrior 100 tl ye pvp yap bütüngünquote:
Orijinalden alıntı: DıYaMo
Bnde pre + gold alıp başladım beleş bot kullanıorum inş banlanmm
Alıntıları Göster -
Sakınen qüzeLini yapmışsın...Sakın tekrar başlamaya kalkma :)quote:
işte satıyım sana 89 lvl warrior 100 tl ye pvp yap bütüngün
Alıntıları Göster -
adam başlamış birde beleş boot kulanıyor :Dquote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN
Sakınen qüzeLini yapmışsın...Sakın tekrar başlamaya kalkma :)
Alıntıları Göster
-
hayatının hatasını yaparsın biz bırakmak icin ugraşıyoruz bence hiç başlamasenin icin en hayırlısın yaşını bilmiyom ama silk + gold vb o parayla git bi kız bul onla gez daha cok zevk alırsın hayattan :Dquote:
Orijinalden alıntı: bloodsoul
adam başlamış birde beleş boot kulanıyor :D
Alıntıları Göster
-
başlicaksan git kendini camdan aşağı at -
başlam bence hem bu biizm içinde senin içinde daha iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
başlicaksan git kendini camdan aşağı at
oyuna 1 kişi daha denesin istemem -
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGON711
başlam bence hem bu biizm içinde senin içinde daha iyi olur
oyuna 1 kişi daha denesin istemem
lol
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
- japonca nickler
- pk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X