Oyuna giremiyom arkadaşlar sizdede böle bı sorun varmı. Yoksam ko ' yu çökertilermi?
ben girebiliyorum
yok oyun kapalı bazı arkdaşlar saat 10 da açılcak dedi saat 09:55
gördüğün (!) üzere oyunda bakım var serverlar kapalı diye 1454684728468 tane topic varrrrrrr
topiclere bak!
kardes oyuna girmio ya canım çok sıkıldı ama açıl oyun açıll!!!
OYUNA GİRİYORUM DİYEN YALAN SÖLÜYOR BEN BÜGÜN SAVAŞA GİRMEK İÇİN GECE SAAT 4DE DÜKKANI AÇTIM VE HALA BEKLEMEDEYİM SAVAŞDA GİREMEDİM MAL MAL FORUMALRDA GEZİYORUM SIKILDIM ARTIK BİRİ SAAT 10 DA AÇILACAK DEDİ AMA BAKALIM SİTEDEKİ SAAT TÜRKİYE SATTİNE GÖRE 10A TEKABUL EDİYORMUŞ BİRAZDAHA DAYANIN SON 5DK YALAN DEĞİLSE
quote:
Orjinalden alıntı: tiny2003
OYUNA GİRİYORUM DİYEN YALAN SÖLÜYOR BEN BÜGÜN SAVAŞA GİRMEK İÇİN GECE SAAT 4DE DÜKKANI AÇTIM VE HALA BEKLEMEDEYİM SAVAŞDA GİREMEDİM MAL MAL FORUMALRDA GEZİYORUM SIKILDIM ARTIK BİRİ SAAT 10 DA AÇILACAK DEDİ AMA BAKALIM SİTEDEKİ SAAT TÜRKİYE SATTİNE GÖRE 10A TEKABUL EDİYORMUŞ BİRAZDAHA DAYANIN SON 5DK YALAN DEĞİLSE
Girebiliyorum ama japkoya:D
ko nun kendi siteside acılmıyo? çökertmiş olabilirlermi?
saat on hala kapalı
quote:
Orjinalden alıntı: 30daatma kardes oyuna girmio ya canım çok sıkıldı ama açıl oyun açıll!!!
ehhe pek komik kırıldım
Beyler gereksiz topicler açmayın bir sürü topic var bunla ilgili
Bi rivayete gore aksam saat 10da acilcak bi rivayete gore oglenden sonra ssaat 1de acilcak ayrica dukkanini saat sabahin 4 de acan arkadas galiba firinci :D
quote:
Orjinalden alıntı: akhisseus
ko nun kendi siteside acılmıyo? çökertmiş olabilirlermi?
Arkadaşım hacklenmek ile alakası yok adamLar servera bağlı makinaLArı bakıma almışlardır
haliyle onların web sayfası da o makinalara bağlıdır o servera bağLı hiç bi site açıLmaz
abiciğim saat 10 da açılır dediler saat şimdi 10.45 açılmadı gitti bide ben sabah 9 a kadar girdim girdim yoksa birdaha zor giriyorum buda burdan yetkililere duyrulur
Saat 11:30 hala gelmedi oyun yaw....ne yapıyolarsa bu gmler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme