Arkadaşlar selam, tek wow deneyimim Classic çıktığında 1-2 ay sürmüştü ve isteyerek de bırakmamıştım. Dün tekrar başlamak için gametime aldım. Battle.net'te ''play'' butonuna tıkladıktan sonra bu ekranda kalıyorum ve asla başka bir şey yüklenmiyor ne ID şifre ekranı, ne server ekranı, sadece bu görüntü laglı bir şekilde gözüküyor ve müzik çalıyor. Oyunu ve Battle.net'i silip tekrar yükledim, DNS ayarlarımı değiştirdim, modem ayarlarımı bile müşteri hizmetlerinden sıfırladım. Hiçbir faydası yok.
Ticket atmaya çalıştığımda dünden beri hata alıyorum, kimseyle iletişime geçemiyorum. Hem wifiden hem mobil veriden denedim. Sorunun ne olduğuna dair zerre fikrim yok. Ve son olarak oyunu dosyaların içinden farklı bir kısayoldan açıyorum ve sonunda ID şifre yazma ekranı geliyor ama onları yazarken bile kasıyor. Karakter seçme ekranında bile hiçbir şey gözükmüyor, arka plan kasıyor, zar zor oyuna girsem bile her şey donuk halde. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edebilir misiniz.. |
Oyuna giremiyorum.
-
-
Geçmiş olsun.
DxDiag.txt içeriğini buraya yazarsan bir bakalım. Classic için fazla olmasa da belki sistem gereksinimlerinden, belki ekran kartı veya sürücüsü sebebiyle böyle bir durum olabilir.
-
Kusura bakmayın tek yanıta sığmadı hepsi.
-
Kardeş bune keşke uoloqd etseydin driva oyle paylaşsaydinquote:
Orijinalden alıntı: LythardisKusura bakmayın tek yanıta sığmadı hepsi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yarıldım gülmekten mobil uygulama da harika gözüküyor 🤣🤣
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Forumda ilk postum, karakter sınırını ve dosya eklentisi seçeneğini göremeyince umarsızca doğaçladım sanırım. xd
-
Sorun değil hocam,
Dosyadan göründüğü kadarıyla sistem gereksinimi açısından bir sıkıntı yok, Gpu sürücüsü de güncel. Gerçi forumlarda eski sürüme dönünce düzeldi diyenler de var ama onun öncesinde aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
WoW forumlarında, Windows 7 DirectX sürümü sıkıntısı yaşamış ve DirectX 12'yi 11'e çevirerek sorunu çözenler olmuş ancak sizinki hali hazırda DirectX 11, onu oyun menüsüne ulaşabilirseniz DirectX 11(Legacy) deneyebilirsiniz.
Yine menüye erişebilirseniz Triple Buffering aktifse, kapatmak çözüm sağlayabilir. Fps sınırı yoksa da böyle bir sorun yapabilir, oyun menüsünden 60'a ayarlanabilir.
Başka oyunlarda da aynı sıkıntı oluyor mu bilmiyorum ancak Ram kaynaklı gibi görünüyor. Oyunu açarken Wow.exe çok fazla ram kullanıp, giriş ekranında düşük Fps'ye sebep olabilir.
Bunlara bir bakın, olmazsa oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden bakabilirseniz, sıkıntı neyse onun üzerine araştırabiliriz.
-
Evet zaten DirectX 11, Tripple bufferingi kapatıp fps sınırını 60 yaptım. Oyun rami zorlamıyor ve hala aynı durum.
-
Bu şekilde düşük Fps'de bir şeyi zorluyor olması lazım, oyundan kaynaklı değil de ya cpu ya gpu ya ram, bir şeyin zorlanması lazım. Hiçbirinde sorun yokken böyle yapıyorsa yazılımsal seçenek kalıyor. Windows 10'a geçmeyi düşündünüz mü? Kesin çözülür demiyorum ancak Win 7 epey eskidi.
-
Win 8.1 den 10a yükseltiyorum şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X