Şimdi Ara

Oyuna Giremiyorum Initializing'de Takıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok eskiden bendede vardı o sorun bir iki güne kendiliğinden geçti.

ben şu patchi yükleyemedim deli olucam. Dns değiştirdim. otomatiğe aldım. dosya sildim. internette ne tavsiye varsa hepsini yaptım az öncede format attım hala düzelmedi. Şimdide dil değiştirdim gene intializingde. Bu nasıl iş arkadaş ya.
  • Zhylar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim valla bende sıkıntısız yükledi. Dediğim gibi önce dns'yi otoya alıp pcye reset attım. Resetten sonra battle.net uplad yaptıktan sonra acıldı. Sonrasında kendiliğinden hiç bekleme yapmadan indirdi. Karakter kısmında oyuna girmede hata veriyordu onda da sıkıntı kalmadı.Oyundayım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

Kardeşim valla bende sıkıntısız yükledi. Dediğim gibi önce dns'yi otoya alıp pcye reset attım. Resetten sonra battle.net uplad yaptıktan sonra acıldı. Sonrasında kendiliğinden hiç bekleme yapmadan indirdi. Karakter kısmında oyuna girmede hata veriyordu onda da sıkıntı kalmadı.Oyundayım şimdi.

bende bi bilgisayarı güncelleştirmeye zorluyorum. şimdide direk modemden kablo çekip denicem. Az daha uğraşırsam evliya olacağım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

bende bi bilgisayarı güncelleştirmeye zorluyorum. şimdide direk modemden kablo çekip denicem. Az daha uğraşırsam evliya olacağım zaten

Hehe valla allah yardımcın olsun. Dediğim gibi umarım halledersin..(: Bende az cekmedim.
  • yok abi ya

2. kez format attım.
    dns otomatiğe aldım
    klasör isimlerini değiştirdim
    dili değiştirdim
    internette yazılan herşeyi yaptım atmıyor lanet patchi

oyunu bırakıcam o alacak
  • Zhylar kullanıcısına yanıt
    ben battle'neti silip sitesinden tekrar yükledim çözdüm sorunu, eski setup'ı kullanıyorsan eğer bi dene istersen
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Update ederken Clinet'i kapattım 2 saat sonra tekrar açtığımda initializing sorunu başladı. Dediğiniz gibi yaptım çözüldü şimdi yüklüyor.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: odea

Update ederken Clinet'i kapattım 2 saat sonra tekrar açtığımda initializing sorunu başladı. Dediğiniz gibi yaptım çözüldü şimdi yüklüyor.Teşekkürler

Ne demek, halletmenize sevindim. İyi oyunlar.((:
  • Sıkıntısız patch yüklendi ama garrison filan uçmuş yine server reset günü patch vermek nedir onuda anlamış değilim.
  • Artyom Khan A kullanıcısına yanıt
    hay ağzına sağlık be dun geceden beri uğraşıyorum sayende çözdüm...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.