Şimdi Ara

Oyuna Giremiyorum Initializing'de Takıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 saat açık tuttum, sabah baktıgımda haal initializng de idi.akşam evde sonuç ne olucak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala aynı abi bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phodran

quote:

Orijinalden alıntı: Moltherion

quote:

Initializing... kısmında takılanlar dns'i default hale getirsin. CMD'i açıp şunları yazın:
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

İşlemlerden battle.net ile ilgili her şeyi sonlandırın. Battle.net Launcher'ı yönetici olarak tekrar başlatın. Initializing'den sonra 225 mb indirme var.

Hocam cmd de işlemleri yaptıkdan sonra instalizing i geçmedi ip ayarlarını

208.67.222.222
    208.67.220.220

olarak ayarladım battle.net i de yönetici olarak açtım instalizing i 2 saniyede geçti olmayan arkadaşlar varsa bunuda deniyebilirler

Kardeşim sağolasın sonunda oldu be :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

quote:

Orijinalden alıntı: Phodran

quote:

quote:

Initializing... kısmında takılanlar dns'i default hale getirsin. CMD'i açıp şunları yazın:
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

İşlemlerden battle.net ile ilgili her şeyi sonlandırın. Battle.net Launcher'ı yönetici olarak tekrar başlatın. Initializing'den sonra 225 mb indirme var.

Hocam cmd de işlemleri yaptıkdan sonra instalizing i geçmedi ip ayarlarını

208.67.222.222
    208.67.220.220

olarak ayarladım battle.net i de yönetici olarak açtım instalizing i 2 saniyede geçti olmayan arkadaşlar varsa bunuda deniyebilirler

Kardeşim sağolasın sonunda oldu be :)

Ne demek

• olmuyo ya 2 gündür çıldırcam yapmadıgım sey kalmadı. dns desen denedim cmd ip config olaylarını denedım yonetıcı olarak açtım hiç biri işe yaramıyor
  • Hiç bir çözüm bende işe yaramayınca,en sonunda ne var ne yoksa sildim kaldırdım.Registry, temp felan temizledim.Sonra sıfırdan kurulum yaptım yeniden ve oldu.
  • bende bugün bi bakim dedim.sorun düzelmiş ayarlardanda indirme hız 100 görünüyo onuda 0 yaparak sınırsız hale getirdim. heralde 29 gb yarın akşama kadar inet 750kb hızla
  • Bende installing kısmında nedense hiç sorun olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Bende installing kısmında nedense hiç sorun olmadı

aman olmasın hocam ya 2 gündür bunla uğraşıyorum yapmdığım sey kalmadı:) warriorumu özledim ya:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Bende installing kısmında nedense hiç sorun olmadı

aman olmasın hocam ya 2 gündür bunla uğraşıyorum yapmdığım sey kalmadı:) warriorumu özledim ya:D

Bana kalsa oyunu komple siler, tekrar indiririm. Belki böyle hiç sorunla karşılaşılmaz :P
  • quote:

quote:

ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

Aynı sorun bende de vardı çözüm iş yaradı saolun.
  • Phodran kullanıcısına yanıt
    Hortlatmak gibi olmasın ama yardımın için çok teşekkür ederim işe yaradı Allah razı olsun kardeşim :D
  • Moltherion kullanıcısına yanıt
    Heroes Of The Storm 'da yaşadığım Initializing hatasını bununla çözdüm. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtmrt

Hortlatmak gibi olmasın ama yardımın için çok teşekkür ederim işe yaradı Allah razı olsun kardeşim :D

Rica ederim ne demek
  • Valla arkadaşların burada yazdığı paylaşımların hepsini yaptım internette de araştırdım hala tık yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isilrá

Valla arkadaşların burada yazdığı paylaşımların hepsini yaptım internette de araştırdım hala tık yok :D

al bendende o kadar.

en sonunda silip bidaha yükleyeceğim oyunu ama gözüm yemiyor.
  • Battle net ile alakalı ne varsa öncelikle görev yöneticisinden kapatın
    DNS yi mutlaka otomatik olarak ayarlamalısınız
    Daha sonra yeniden başlatın
    Battle net i açın
    1 dk içinde yükleme başlamadıysa sizin sorununuz farklı

aynısı benimde başıma geliyor böyle patch dönemleri open dns varsa kesinlikle yükleyemiyorum otomatiğe alınca sorun çözülüyor.
    sonra isterseniz geri değiştirsiniz..
  • Artyom Khan A kullanıcısına yanıt
    Valla çoook teşekkür ederim kardeşim 6 saattir uğraşıyorum oyunu sildim yeniden yükledim roket açtım vs vs denemediğim şey kalmadı dns otomatik yapınca düzeldi şuan oyunu komple yüklüyor yeniden sağolasın tekrardan :)
  • Okumadim butun yorumlari da. Battle.net client den dili değiştirin. Duzeliyor. Bende english uk ydi english us yaptim düzeldi.

• Arkadaşlar bende sıkıntısız yüklendi. Dns ayarlırımı otomatike alıp pc ye reset attıp girdim.Sıkıntısız 6.1.2'yi yukledi. Diğer bendeki sorun ise karakterler kısmına gelip karakter seciminden sonraki oyun yukleme ekranında %95 geldikten sonra karakter bulunmadı hatası veriyor.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.