arkadaşlar oyuna giriyorum.girdikten sonra ise bölüm seçme yerine geliyorum.
athens gördüğünüz gibi seçili durumda.onun ardından selecte basıyorum ama önüme şöyle bir tablo çıkıyor:
gördüğünüz gibi athens seçili değil.defalarca seçöiyorum ama bir türlü seçmiyor.zaten bu günlerde silkroadta bisürü problem oluyor.birde bu çıktı başımıza.oyunu tekrar kurdum her haltı yaptım ama yok işye olmayınca olmuyor...!!!yardım lütfen
Bişe demicem dicem ama dicem server salı günleri bakımda 3 saat fln eğer uzamassa 12 de açılacak tamammı serverlerin yanında check yazıo gözün görüosa o yazıyı görürsen serverler kapalı demek
çünkü check edilior bekle sabret girersin
saol kardeş.teşekkür ederim. bilmiyordum ben bunu. saol genede.foruma yeni üye oldum zaten.silkroada da yeni başladım güzel efektleri felan war.sevdim ben bu silkroad'ı level 28'lik bow wardı ama onuda sildim sıkıldım çünkü oktan adam bir vuruyor pir vuruyor.benim ok solda 0 kalıyor. o yüzden oku bıraktım ve spear ile başladım.zaten spear ile glavie aynı gibi bişey silahları aynı o yüzden ikisinide kullanıyorum rahatlıkla...
Sena athens e nie girdin pvp de falan ezip geçerler yeni olan serverlere gir bnce
kardeş bz maraşlıyız bizim arkadaşlar felan hep athens'te takılıyolar.ondan dolayı arkadaş çevresi felan işte.hem daha iyi oluıyor.öldüğümde felan res yapıyoalr
senin maraş oynayan kişiler dediklerinin oyundaki nickleri sölesene
hatırlamıyorum kardeş tipik tipik isimleri war walla daha çözemedim
chek yazıyosa oyunda deişiklıkler olacaktır chowdet yazıosa dolu easy yazıyosa bom boş populdet yazıosa açık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme