Şimdi Ara

oyuna giren var mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun veya dun yanlis olmasin sitesinde guncelleme yapmiyanlar icin son gun yaziyordu yapmiyanlar birdaha oyuna giremiyecekmis haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: jankky

bugun veya dun yanlis olmasin sitesinde guncelleme yapmiyanlar icin son gun yaziyordu yapmiyanlar birdaha oyuna giremiyecekmis haberiniz olsun

ciddi olamazsınnnn...
    öle saçmalık olurmu yav...
    ben güncelleme yapmaya çalışıyorum şimdi mail yollamıyor 1 saatir.
    inşallah dedigin gibi degildir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hate_u2

quote:

Orjinalden alıntı: jankky

bugun veya dun yanlis olmasin sitesinde guncelleme yapmiyanlar icin son gun yaziyordu yapmiyanlar birdaha oyuna giremiyecekmis haberiniz olsun

ciddi olamazsınnnn...
    öle saçmalık olurmu yav...
    ben güncelleme yapmaya çalışıyorum şimdi mail yollamıyor 1 saatir.
    inşallah dedigin gibi degildir...

valla okudugumu yazdim kardes malesef ciddiyim ama soyle diyim eger mail gelmiyorsa ve bir problem varsa muhakkak bu zaman dilimini birazdaha uzatirlar
  • simdi sitesine girdim yaziyi senin icin yapistiriyorum

*Important* Deadline for e-mail confirmation 05/29/2007

Greetings!

May 30th, 2007 PST is the last day for users to complete the e-mail confirmation.
    Players will not be able to log in to play our games if they fail to complete the confirmation procedure. Please take your time to complete this task in order to keep playing our games!
    For more information, please look at the following webpage:
    http://www.netgame.com/email/email_guide.php

Thank you and have a nice day.

not: bu arada degistir yerine alinti yapa tiklamisim oyuzden yani post kasio fln demeyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jankky -- 31 Mayıs 2007; 2:04:59 >

• Beyler özür dilerim siteye giremiyodum konuyada bakamadım anlatayım arkadaşlar
    *Şimdi ilk hero.netgame.com a girioruz
    *sonra sol yukarda Forgot ID diyoruz
    *açılan sayfada sağda re-enter email confirmation key diye bi yer var buna tıklayın
    *sonra orda eksik olan yerleri doldurun(korkmayın charınız silinmedi ama bunu yapmassanz silinr benden demesi)
    *sonra confirmleyin email adreesinize belki spam(süzgeç,önemsiz)posta bölümüne gelmiş olabilir bende oraya gelmişti.(Aşağıdaki gibi)
    http://img486.imageshack.us/img486/7729/ads305zxw3.png

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conan741 -- 31 Mayıs 2007; 10:41:07 >

• quote:

kanka :D farkındaysan 29 demişsin eheuehueh

• quote:

Orjinalden alıntı: conan741

Beyler özür dilerim siteye giremiyodum konuyada bakamadım anlatayım arkadaşlar
    *Şimdi ilk hero.netgame.com a girioruz
    *sonra sol yukarda Forgot ID diyoruz
    *açılan sayfada sağda re-enter email confirmation key diye bi yer var buna tıklayın
    *sonra orda eksik olan yerleri doldurun(korkmayın charınız silinmedi ama bunu yapmassanz silinr benden demesi)
    *sonra confirmleyin email adreesinize belki spam(süzgeç,önemsiz)posta bölümüne gelmiş olabilir bende oraya gelmişti.(Aşağıdaki gibi)
    http://img486.imageshack.us/img486/7729/ads305zxw3.png

Saygılarımla...

conan arkadaşım çok teşekkür ederim. ben yaptım ve tekrar oyundayım.

• ayıpsınız kardeşim bilgi paylaştıkça güzeldir ama şu anda çok lag var ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

çözdüm o olayı bi ara key yıolluyodu onu9 giriyodun ya onu ben 53 lük charla girmemiştim şimdi açılmıyo oyun 55 likle girmiştim girebiliyorum 55 likle

selim bu arada ban yemişin geçmiş olsun okursun sen onur da giremiyo artık cabala gelicekii oldu diyo bide

ban yemedim ... kim soylediyse oyle bir şeyi ....... anlayan anladı ozele atarmısın mete kım demıs ban yedi diye ?

• quote:

Orjinalden alıntı: [1453]

quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

çözdüm o olayı bi ara key yıolluyodu onu9 giriyodun ya onu ben 53 lük charla girmemiştim şimdi açılmıyo oyun 55 likle girmiştim girebiliyorum 55 likle

selim bu arada ban yemişin geçmiş olsun okursun sen onur da giremiyo artık cabala gelicekii oldu diyo bide

ban yemedim ... kim soylediyse oyle bir şeyi ....... anlayan anladı ozele atarmısın mete kım demıs ban yedi diye ?

ban derken cezayı kastediyom loloyunu değil dh yi kastediyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 31 Mayıs 2007; 15:25:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: conan741

quote:

kanka :D farkındaysan 29 demişsin eheuehueh

ben demedim sitesinde yazani kopyaladim

• banmı oluyor o ceza yazıyor orda alala herekz ban diyor imza yusunden yıdık oda xD
  • conan şimdi yaptım bana öle bi email gelmedi ama oldu çok teşekkür ederim heroda her zaman kapım sana açık istediğin zaman heroda yardım isteye bilirsin nick:thelegolas
  • Eğer başka üyeliklerle giriş yapılabiliyorsa keylogger yoktur. Ama eğer hiç bir şekilde erişim yoksa olabilir, bazen engelleyebiliyorlar.
  • ok soal Ersel.A kanka ayıpsın benim oyundaki nickim: LuiGang irtibata geçip beraber kasak mI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [1453]

banmı oluyor o ceza yazıyor orda alala herekz ban diyor imza yusunden yıdık oda xD

selim+ban demek zevke getiriyor insanı naparsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.