Şimdi Ara

oyuna giren var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna giriyorum ID yazıyom ŞİFREyide yazıyom ŞİFRE yanlış diyo cafedeki herkezin aynı ISPARTA giremiyor oyuna yardım do yo helm me!!!!!!11

• cafece ip ban yemişsinizdir.... do yo helm me !!!!!11 degil do you help me !!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 30 Mayıs 2007; 13:40:50 >
  • cafece keylogger yemiş olabilirsiniz
  • sizde giriyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf15982

sizde giriyormu
    şuan oyundayım =)
  • çözdüm o olayı bi ara key yıolluyodu onu9 giriyodun ya onu ben 53 lük charla girmemiştim şimdi açılmıyo oyun 55 likle girmiştim girebiliyorum 55 likle

selim bu arada ban yemişin geçmiş olsun okursun sen onur da giremiyo artık cabala gelicekii oldu diyo bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 30 Mayıs 2007; 15:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

şuan oyundayım =)

Alıntıları Göster
    bencede ban olmazda keylogger olabilir. ama onun içinde güvenlik aşamasını bilmesi gerekir şifre değişimi için. o zaman da beraber hesap açtığın yakın arkdaşların giriyo devreye. ama şimdi düşündüm de ban da olabilir büyük ihtimal. yada bug la alakalı da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtek

bencede ban olmazda keylogger olabilir. ama onun içinde güvenlik aşamasını bilmesi gerekir şifre değişimi için. o zaman da beraber hesap açtığın yakın arkdaşların giriyo devreye. ama şimdi düşündüm de ban da olabilir büyük ihtimal. yada bug la alakalı da olabilir.

Alıntıları Göster
    emailini onaylatman lazım
  • ben de giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodness

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bloodness

arkadaşlar eet e mail onaylatmanız lazım heronetgame e girip login olursanız sizi yönlendiriceklerdir ben de az önce yaptım yani hata eğer" bu account aktifleştirilmedi gibi bişeyse korkmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kp_sanane

quote:

Orjinalden alıntı: bloodness

arkadaşlar eet e mail onaylatmanız lazım heronetgame e girip login olursanız sizi yönlendiriceklerdir ben de az önce yaptım yani hata eğer" bu account aktifleştirilmedi gibi bişeyse korkmayın)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendede aynısı oluyo herkesinkisinide aynı anda hackleyemezler ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

çözdüm o olayı bi ara key yıolluyodu onu9 giriyodun ya onu ben 53 lük charla girmemiştim şimdi açılmıyo oyun 55 likle girmiştim girebiliyorum 55 likle

selim bu arada ban yemişin geçmiş olsun okursun sen onur da giremiyo artık cabala gelicekii oldu diyo bide
    quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

çözdüm o olayı bi ara key yıolluyodu onu9 giriyodun ya onu ben 53 lük charla girmemiştim şimdi açılmıyo oyun 55 likle girmiştim girebiliyorum 55 likle

hello.....size cvbını verdim hala keylogger hack fln diyosunuz hayret bişey ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

hello.....size cvbını verdim hala keylogger hack fln diyosunuz hayret bişey ya...

Alıntıları Göster
    ben çözdüm benim chara uzun zamandır girmiyodum tekrar aktive ettim oldu hack felan deil ...
    ÇOK MUTLUYUM!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: conan741

ben çözdüm benim chara uzun zamandır girmiyodum tekrar aktive ettim oldu hack felan deil ...
    ÇOK MUTLUYUM!!!

Alıntıları Göster
    abi biri bana lütfen açık açık anlatsın nasıl yapcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: conan741

ÇOK MUTLUYUM!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: conan741

ÇOK MUTLUYUM!!!

nasıl yaptığnı anlatsaydın bide

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: conan741

ÇOK MUTLUYUM!!!

nasıl yaptığnı anlatsaydın bide

Alıntıları Göster
    lütfen anlatın pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersel.A

lütfen anlatın pls

Alıntıları Göster
    kimse yokmu yardım edin pls
    oyuna giremiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersel.A

kimse yokmu yardım edin pls
    oyuna giremiyom

Alıntıları Göster
    hero.netgame.com
    gir ve güncelle

• quote:

Orijinalden alıntı: aranelxtr

hero.netgame.com
    gir ve güncelle

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar mail sistemi yeniden devrede oyuna girebilirsiniz
  • quote:

evet arkadaşlar mail sistemi yeniden devrede oyuna girebilirsiniz

Alıntıları Göster
    nasıl güncelleştirecem bi yapabilsem yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.