Şimdi Ara

Oyuna girince reset atıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar oyuna girdikten 2 3 dakiika sonra reset atıyor kernel power 41 hatası diyor
    sistemim
    işlemci i7 4770 ram 16 gb kingston ekran gartı gtx 760 msı anakart asus h81 mplus power 1050 w xıgmatek gold 80 plus serisi ssd corsair ls serisi 560/535 240 gb ne olur yardım edin değişmediğim parça kalmadı işte hata verdiğindeki ekranı
     Oyuna girince reset atıyor lütfen yardım Oyuna girince reset atıyor lütfen yardım

• Farkli bir işletim sistemi kurup deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8.1 kursam geçer mi sizce donanımsal bir hata mı bir türlü bulamıyorum dün işlemci soğutucusuda aldım yine aynı sorun devam ediyor
  • ironman166 İ kullanıcısına yanıt
    crackli mi oyun.
  • kardeş cracklı ama gta 4 tarzı oyunlarda oluyor bu sıkıntı mesela gta san andreas saatlerce oynuyorum hiçnir sorun yok most wanted 2012 gta 4 euro truck simulator 2 gibi 3 boyutlu oyunlarda sorun oluyor denemediğim şey kalmadı eğer bilen varsa lütfen yardım etsin
  • overclock aktifmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir sorun önceden yasamıstık . Bizimkinin sebebi bilgisayar fazla güç isteyen oyunlarda hızını arttırmak için fazla elektrik harcadığından ve power supply gerekli gucu saglayamadıgında dolayı reset atmasıydı . Sizinde sorununuz bu olabilir . Overclock yapıyorsanız kapatın , hatta mümkünse ekran kartınızın saat hızlarını da düsürün . Eger güncel driveriniz fps artısı ihtiyacını fazladan güç çekip saat hızlarını arttırmak ile çözüyorsa sebebi buda olabilr . Yani sorun fazla elektirik ihtiyacı yasandıgıgında bu ihtiyaca cevap verilememesi büyük ihtimalle .
  • Kardes overclock hicbir bilesende yok hic yapmadim hic hemde psu 1050 w psu mu yetersiz yoksa elektrik mi yapmadigim yol denemedigin sey kalmadi

• Birde speee fan programinda systen 114 derece gorunuyor auxtin 1-2-3 de 108 derecelerde

• Biosu default yap başka bir işletim sistemi kurup dene
  • kardeşim ilk olarak işlemci fanı ve işlemciyi termal macun ile temizle,ekran kartında bulunan fan temizliğini yap;sendeki problemın sorunu oyun sırasında tum parcalar asırı guc tuketır fakat eger pc sıcaklıkları yeterı kadar soguk degilse makine 15 de bir reset atar tecrübe ile sabit...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.