Şimdi Ara

Oyuna girince Wi-Fi kendiliğinden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modeme wifi ile bağlanıp tarayıcı kullanırken veya windows'ta uygulama kullanırken internette hiçbir problem olmuyor. Ancak Steam veya başka bir platformda bir oyun başlattıktan yaklaşık 10 saniye sonra Wi-Fi kendiliğinden kapanıyor. Alt Tab atıp tekrar bağlamaya çalışıyorum ama ya yakında hiçbir ağ bulamadığını söylüyor ya da kullandığım ağ gözükmüyor. Wifi düzgün çalışmamaya başlıyor. Modeme kablolu bağlandığımda ise herhangi bir problem olmuyor. Oyunlara girip oynayabiliyorum. Modemin wifi 'sinde problem vardır deyip telefondan internet paylaştım ve denedim. Bu sefer de herhangi bir problem olmadı.

Sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Bu yüzden bilgisayar ve ayarlar hakkında şu bilgileri verebilirim ;

- Sistem özelliklerim; i5-10200h işlemci, 8 GB 2933MHz RAM, GTX1650ti 4 GB ekran kartı, 500GB M.2 SSD 3,5 okuma/3 yazma, Intel(r) Wireless-AC 9560 160MHz Wi-Fi 5, Windows 10 Pro orijinal lisans (crack değil), 120Hz 1920*1080 çözünürlük monitör.

- Sistem - Monster Abra A5 v.16.6.5 (eski değil 2 gün önce aldım)

- Wi-Fi 5 driver güncel.

- Evimde kullandığım modem Wi-Fi 4 - 2.4GHz

- Windows güvenlik duvarında hem Steam hem de diğer oyun platformları için özel ve ortak izinler açık.

- Sistem güç seçenekleri performans ve kablosuz bağdaştırıcı ayarları en yüksek performansta.

- Windows Defender + ESET Smart Security sistem tarama sonuçları temiz.

- Steam ve diğer oyun platformlarında uygulama ayarlarında bant genişliği v.s. ayarlı değil.

Not: İnternetten araştırıp denediğim başarısız çözümler; Wi-Fi aygıtını silip tekrar yüklemek, Wi-Fi driver eski sürümleri yüklemek, sistemi güvenli modda açmak ve Wi-Fi sorun gider vs. başarısız oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.