Şimdi Ara

ØøØ Oyuna Girme Yöntemi & Resimli Anlatım ØøØ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Yöntem metalgarurumon'un yöntemine benziyor..Arasındaki Fark İse metalgarurumon'un verdiği Programda Yani Permeo'da Sadece Socks5 IP leri ile Oyuna Giriş Yapabiliyorduk Fakat Benim Sizle Tanıştıracağım Program İle Socks4 IP leri ilede Oyuna Girebilirsiniz...

Download Link (SocksChain Yok) :http://r apidshare.com/files/120552308/Proxifier_Setup___Crack.ZIP.html
    Çoğu Kişide SocksChain Bulunduğundan dolayı Link'e Eklemedim Ama Eğer Bende SocksChain Yok Diyorsanız Buradan İndirebilirsiniz :http://www.soft32.com/Download/free-trial/SocksChain/4-4639-1.html

Önce rarlı dosyayı Masaüstüne Çıkartın , Setupu Kurduktan Sonra Crack Klasöründeki Proxifier.exe'yi Yüklediğiniz Dizine Atın

Yapılışı :

NoT : Anlatımı ve Uploadı Kendi Emeğimle Yaptım Daha Önceden Bu Yöntem Verildiyse Özür Dilerim İyi Oyunlar..

• tessekür ederim... ve emegi saygi.
  • Şuana Kadar 2 Kere Socks4 IP denedim 2sindede Çok Az derece Lagla Oyuna Girdim Bu yöntemi Denemenizi Öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeMoNStOnEl

Şuana Kadar 2 Kere Socks4 IP denedim 2sindede Çok Az derece Lagla Oyuna Girdim Bu yöntemi Denemenizi Öneririm

hadi simdi oyuna girsene.... seni mud a getirdim... senin kazmani yardim edim... veemonun lvl 12 den 21 falan olsun...
  • Arkadasım ellerine saglık cok guzel bir acıklama olmus fakat bence hala bu oyuna girmeye calısmak cok gereksiz :S ka serveri geliyormus belki o gelince oynanır ama simid oynamanın hiç bi anlamı yok...
  • ben bunla giriyordum zatem çünkü öbürünü vistaya kuramamıştım saol yinede
  • Kardeş ben verdiğin siteye giriyorum sonra free ye basiyom site donuyor yanıt vermiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki hangi ip adresi ile başlayanlar oyuna girebilior bir liste hazırlasak ii olur ben 68 le giiryorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_aykutalp

Kardeş ben verdiğin siteye giriyorum sonra free ye basiyom site donuyor yanıt vermiyor...

r apidshareden bahsediyorsan bilemem Firefox kullanıyorsan Internet Explorer İle Gir ,Internet Explorer Kullanıyorsan firefoxla gir belki sorun düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoeTy -- 7 Haziran 2008; 11:15:56 >
  • Çalışmayan Socks5'ler Olunca Bu Yöntemi Kullanıyordum Bende.İyi Anlatım.Sağol.
  • teşekkürler herkes biliyormuş da bir benim haberim yok
  • Bilmeyenler Öğrendi İşte
  • quote:

Bilmeyenler Öğrendi İşte

evt
  • Yapcam bakalım olursa ilk defa gircem oyuna

edit: ya ben bu proxifier i açınca internet bağlantısı toptan gidiyo biraz önce açtım bağlantı koptu yarım saattir onunla uğraştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Haziran 2008; 22:32:32 >
  • Eğer Bozuk Ipleri Denersen Öyle oluyor IP yi sil tekrar yeni Bir IP dene
  • quote:

Eğer Bozuk Ipleri Denersen Öyle oluyor IP yi sil tekrar yeni Bir IP dene

Yo öle değil

ip eklemeden oluyo yani masaüstündeki proxifier simgesine tıklıyom program açılır açılmaz int. gidiyo ip girmememe rağmen

fakat proxifieri kapatınca düzeliyo

nese ya yaparım bişiler takma sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.