ben launcherden play game e basıyorum sonra bisey olmuyor updatelerini de yaptım , sadece saatin yanın da heronun işareti cıkıyor başkada bisey olmuyo 10 kere silip tekrar yükledim olmadı :S
neyden oluyor sizce yardım ederseniz cok sewinirim
güvenlik ayarlarına bak antivürüs programın varsa vede windows güvenlik duvarına kayıt yap.
kardeş biraz açarmısın tam anlamadım
antivürüs programın varsa oyunu tanıt vede windows güvenlik duvarınada tanıtacan
ben de avast war da tanıtmayı bilmiyorum bi silip deniyim cok saol kanka
olmuyor yine :S sildim ama yine aynı format atsam düzelirmi ki ?
avast yok kardeş bende hiç oyuna girmiyor play game e bastıktan sonra hero onlinenın işareti ve xtrap işareti saatin yanında beliriyor sonra da bişey oldugu yoq öle kalıyor :S napcam ben yaw
yaw bendede bu hata var şimdi oyuna giriyorum servere giriyorum yeni chartec açtım sonra game start ddikten sonra now loading diyo 1 dk sonra bu hatayı veriyor; (Unexpected error has occured.We opologize for your inconvinience.Sending in the bug reports will help HERO Online to improve) daha sonra rapor u gönderdim ama yine oyuangirmedi bu hatanın sebebini b,len varsa yardım etsin bide bu cümlenin ne anlama geldiğini şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme