Şimdi Ara

oyuna kendi hesabım ile giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün farkettim oyuna kullanıcı adı ve şifre ile giremiyorum . 3-4 gündür işim gereği girmemiştim . 12.12.2019 tarihinde hesap e postası sorunları adı altında sorunlar bildirilmiş ama ilgisi var mı bilmiyorum .
    Kurtarmayı deniyorum ama ne bir mail ne de başka birşey tık yok . Arkadaşın kullanıcı adı ve şifresi ile giriyorum sistemde sorun yok . Kurtarma adımlarını da yapamıyorum çünkü hiç bir şekilde mail gelmiyor . Doğrudan müşteri hizmetlerine ulaşmamının bir yolu var mı ? ya da hesabı kurtarmanın farklı bir yolu var mı ?

• Panolara başka hesap ile girip yardım isteyin veya o hesap ile bilet atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiraZero kullanıcısına yanıt
    panolar neresi oluyor daha önce hiç işim olmadığı için girmedim farklı oralara link verir misiniz ?
    buldum bilet yolladım geri dönüş mesajı otomatikti sanırım ama geldi bakalım çözüm olacak mı ?
  • Görücez soru sorabilirler hesabınızla ilgili hatırliyormusunuz bilgilerinizi.

hesabı aldıgım zamanı kayıtta gırdıgım dogum tarihini bilmiyorum onun dışında ne sorarlar onu da bilmiyorum ama bakalım :( Beş yıllık emek giderse daha da oynamam zaten oyunu .
  • Sıkıntısız çözersiniz umarım hocam bir arkadaş halledememişti bu problemi gittiydi emekle umarım başınıza gelmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaygılısayko K kullanıcısına yanıt
    Ses soluk yok sordukları soruları cevapladım ama yazık oldu galiba ?

• Olmadı tekrar tekrar yazın hocam 5 sene az değil

Aynen yazacağım tekrar .

• Belli ki hata onlardan kaynaklı çoğu firma yapıypr bunu oyuncuların emeğini hiç ediyorlar aşırı sinirleniyorum bu durumlara

Şimdi mesaj geldi kurtarma maili için bende gmail hesabı olsa iyi olur şeklinde farklı bir adres istediler . Sanırım soruların yanitlarinda sorun yok ama çok geç geliyor mesaj . Pazartesi kurtarma maili istedim üç gündür daha yeni bi yere gelebildik :)

• Geç olsun güç olmasın sen hesabı kurtar da hocam gerisi teferruat iyi haberlerini bekliyorum

İnşallah inşallah yazarım tabi .

• Aynısı arkadaşımın başına geldi. Aldığın kostümleri gelen hediyeleri falan sordular cevapladık ve hesabı geri aldık. Ama bu olayın yaşanma sebebini öğrenemedik.

• iexplore kullanıcısına yanıt
    ne zaman oldu bu olay ?
  • 6 ay falan olmuştur.

An itibari ile hesabıma kavuştum dört gün sürdü ama çok şükür sıkıntı yok şu an .

• Vallahi hocam kendi başıma gelmiş gibi sevindim hayırlı olsun umarım yaşamazsanız bir daha problem

inşallah sağolasın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.