Şimdi Ara

Oyuna Para Vermeden... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Private serverda yüksek level olabilirsin elle kasarak ama burada zor level atlamak.Privatelerde bir süre sonra kapanıyor ama açılacak denerek oyuncular oyalanıyor.Oyunu ilk defa oynayacaksan düşük levellerde ilginç gelecek o yüzden zevk alırsın bence.

Oyuna girmek okullar kapanınca daha mı zor olur bilmem ama şu an son açılan serverlara girmek aşırı zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 12 Haziran 2010; 17:10:18 >
  • okullar kapandıktan sonra daha zor oluyor hatta şimdi bile oyunu bırakanlar geri döndü rome serverında
  • zor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: __L__

Hem kızlığım bozulmasın, hem de zevk alayım diyosun:) olmucak bişi değil :)

Güzelmiş
  • Mümkün değil.
  • Özetle İMKANSIZ
  • YA ŞİMDİ ÇOCUĞUN İÇİNİ KARARTIONUZ BEN 95 LVL İM VE HİÇ PARA YATIRMADIM OYUNA BU OYUNA PARA HARCAYANLARA YAZIK DİYORUM ADAMLAR 200 TL PARA YATIRIYOLAR YAZIK ACIYORUM ONLARA BEN 5 AYDA 95 LVL OLDUM SİZ NEYDEN BAHSEDİYORSUNUZ PARAYI NERDEN BULUYORSUN DERSEN GECE BOTLARA OTO İTEMLİ PT ATIYORUM SABAHA KADAR GÜNLÜK KAZANCIM ÇIKIYOR.
  • Arkadaşla Bazen Fazla abartmayı seven bir millet oldugumuzu düşünüyorum Benim Dayım Silkroad tibette yaklasık 2 yıldır oynuyor su an 85 lwl Ve oyuna tek kurus vermeden 2.1 bilyon GOLDU oldu itemleri fll +7 blueları max Yani olmaz diye birşey yok ama Premium-bot almak şart olmadımı Oldu valla ne yala söyleyeyim artık o da dayanmıyo 7 8 saat bekleyip 1 saat sonra atılmaya Yaktıgı elektrik premium parasına geliyor diyor zaten 2 yılın 6 7 ayı girmeye çalışmakla geçmiştir Ama Oyunu beleşe oyıyıcam diyosan Metin2 oynıcaksan sakına reklam anlamayın oyun boş her zaman girebiliyosun artık silkroad f2p deil p2p olmuş denebilir....Knight desen orası daha beter girebilsen bile gb almadan oynayamıyosun para kasılmıyo orada ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.