Şimdi Ara

Oyuna yeni basladim oyunun mantigi hakkinda yardima ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunun mantigini tam kavrayamadim
    Daha once knight online oynadim senelerce
    Ordaki gibi bu oyundada sad ece 1 karakter oynamak geliyor icimden fakat lv atladikca anladim ki bu oyunda karakter degil 1 koridor secip o koridorun karakterlerinde uzmanlasmak gerekiyor
    Dogrumu anlamisim?

Birde run denilen bisey varmis ip biriktir diyorlar bu nedir
    Yada runler karaktere ozelmi oluyor yoksa koridora ozelmi?

YaZim yanlisi varda affola

Gelecek cevaplara simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremtur3 -- 21 Kasım 2014; 22:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunda 100den fazla karakter var.her oyun birini seçiyorsun.haritaya göre oyun süresi değişiyor ort 30 dk falan sürer.beğendiğin türü seç ona göre hero al.ip biriktir 30 max level ve runelara ihtiyacın olacak.rune oyun icinde sana destek olacak kücük bonuslar.oyuna istediğin yönde bi adım önde başlamanı sağlar.ama once oyunun mekaniğini team play i objektifleri hangi heronun neler yapabiliceğini öğren derim.en iyisi biraz stream izlemen.zaten izledikçe oynadıkça kaparsın bir şeyler.oyun mmorpg değil o yüzden knightla falan alakası yok.

edit: oyun başladıktan sonra kafana göre cıkıp baska match arayamazsın.oyunun bitmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 21 Kasım 2014; 23:04:35 >
  • İki rün sayfan var şu an klasik AP ve AD dizebilirsin. Şampiyonların hepsini dene az buçuk neler yapabileceğini öğren. Her koridor için uzmanlaşacağın iki-üç şampiyonun olsun. Elbette zamanla yetkin olduğun koridoru bulursun. Oyunu en iyi oynayarak öğrenirsin. Fakat bunun yanında profesyonel oyuncuların yayınlarını izle ve rehberler oku. Klasik AD ve AP rünler için 3. aşamadan:
    3 x Saldırı Gücü Cevheri
    3 x Yetenek Gücü Cevheri
    9 x Zırh Mührü
    9 x Büyü Direnci Nişanı
    9 x Saldırı Gücü Damgası
    9 x Büyü Nüfuzu Damgası

Toplamda 13530 IP'ye ihtiyacın var.

AD için:
    Büyükler AD
    Kırmızılar AD
    Sarılar Zırh
    Maviler Büyü Direnci

AP için:
    Büyükler AP
    Kırmızılar Büyü Nüfuzu
    Sarılar Zırh
    Maviler Büyü Direnci

• Şu dönemde mantığı 4 yıllık oyuncular bile çözebilmiş değil biraz bekle
  • Sadece oyna temel terimleri öğren (top , mid , farm , swap , kite) bazı item kısatmalarını öğren ( ie , botrk ) sonra zaten karşına bi tane pro çıkar onada aklında kalan diğer soruları sorarsın çıkmasada uzun yoldan öğrenirsin
  • Çok ters zamana denk geldin, şuan kimse mantığı tam oturtmuş değil.
  • Bir koridorda uzmanlaş ama 5 mevkide de az çok bilgin olsun ve ne kalırsa onu oynamayı öğren derim. Mesela ADC de uzmanlaşmışsındır ama her koridorda 2-3 şampiyon bilirsen sana faydalı olur. Gerisi zamanla öğrenilecek şeyler rünler vs netten araştırıp bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.