Şimdi Ara

Oyuna yeni başlayacak olanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bugün aldım. En çok turk guild gandara da dedikleri için gandara da oynayacağım. Benim gibi yeni başlayacak olanlar varsa veya yeni başlamış olanlar burada tanıyalım birbirimizi beraber yapalım görevleri daha zevkli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde başlayasım var da pahalı gibi oyun. En azından WoW gibi deneme şansı verseler iyiydi :D Videoları falan izledim aslında çok başarılı bir oyuna benziyor ama.. Bilmiyorum, ikna edilmem lazım :D
  • GG den 6 ay taksitle aldım, beğenmesem bile bu yüzden pek zorlamaz beni. Ekşi de okuduğum yorumlar harkulade, oyunu amaya iten faktörler oradaki kullanıcılar oldu. Az çok wow geçmişimde var ve wow da ki gibi 10 tane dinozor yumurtası, 15 tane kaz tüyü getir tarzı görevler olmaması beni ikna etmeye yetti açıkcası. Çünkü wow da bi yerden sonra acayip bayıyor bu görevler ve türe yeni bir soluk getirmiş olması insanda merak uyandırıyor :) alırsan beraber takılırız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 10 Aralık 2012; 18:10:23 >
  • wow daha güzel. gw2 de güzel ama oyuna bağlayacak hiçbişey yok. yani hep şunu diyosun oyuna girip napıcam. setimi dizmişim itemler tamam napim daha niye oynim. wow niye oynatıyo kendini daily questler, reputation kasmalar, honor, valor, justice,conquest puanları, mount koleksiyonu(en büyük etken wow oynamak için bence). ayrıca gw2 de çok fazla eşitlik adalet var yani günde 24 saat oynasan bile günde 1 saat oynayan adam illa sana yetişicek kaçarı yok hiçbişekilde :) ama şunu söyliyeyim 80 olana kadar yeryüzündeki en iyi oyun gw2 kuşkusuz. ben end game den yakınıyorum şimdilik sadece. mount bile olsa oynarım bu oyunu ama saydıklarımın hiçbiri yok neymiş efendim bu yeni bi oyunmuş eski mmoları unutunmuş. gw2 yi 80tl ye aldım ama şuan 40tl lik tatmin etti beni. yani 40-50 tl bişi olsa fiyatını kesinlikle hakeder. ama end game e odaklanan dev bi patch getirseler 200tl yi bile hakeder kuşkusuz. yani seveyimmi söveyimmi bilmiyorum.

• sürekli kasmayı seviyorsanız gw2 almayın. gw2 nin oyun amacı oyuncuya oyun oynatmak. oyun oynayacak hale getirmeye çalışmak değil. end game hemen ulaşıp oyun oynamaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

wow daha güzel. gw2 de güzel ama oyuna bağlayacak hiçbişey yok. yani hep şunu diyosun oyuna girip napıcam. setimi dizmişim itemler tamam napim daha niye oynim. wow niye oynatıyo kendini daily questler, reputation kasmalar, honor, valor, justice,conquest puanları, mount koleksiyonu(en büyük etken wow oynamak için bence). ayrıca gw2 de çok fazla eşitlik adalet var yani günde 24 saat oynasan bile günde 1 saat oynayan adam illa sana yetişicek kaçarı yok hiçbişekilde :) ama şunu söyliyeyim 80 olana kadar yeryüzündeki en iyi oyun gw2 kuşkusuz. ben end game den yakınıyorum şimdilik sadece. mount bile olsa oynarım bu oyunu ama saydıklarımın hiçbiri yok neymiş efendim bu yeni bi oyunmuş eski mmoları unutunmuş. gw2 yi 80tl ye aldım ama şuan 40tl lik tatmin etti beni. yani 40-50 tl bişi olsa fiyatını kesinlikle hakeder. ama end game e odaklanan dev bi patch getirseler 200tl yi bile hakeder kuşkusuz. yani seveyimmi söveyimmi bilmiyorum.

Zahid çok haklısın lakin gw2 daha dünyaya yeni adım atmış bir oyun ve bence yeni haliyle bile bu kadar sevdirdiyse kendini ilerde yapılacak geliştirmelerle çok daha iyi olacaktır eminim. sonuçta sen de katılırsın ki wow da saydığın o güzel olaylar oyunla beraber çıkmadı, her biri bir süreç sonunda yavaş yavaş oyuna eklendi :)

• Oyunda end game Legendary'dir. server da hala yapan kişi sayısı sınırlı. buradaki arkadaşlar neyden bahsediyor anlamadım. Gw2 Fun server'i acildi da bizim mi haberimiz yok ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Oyunda end game Legendary'dir. server da hala yapan kişi sayısı sınırlı. buradaki arkadaşlar neyden bahsediyor anlamadım. Gw2 Fun server'i acildi da bizim mi haberimiz yok ki?

end game legendary ne demek ghost ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Oyunda end game Legendary'dir. server da hala yapan kişi sayısı sınırlı. buradaki arkadaşlar neyden bahsediyor anlamadım. Gw2 Fun server'i acildi da bizim mi haberimiz yok ki?

Legendaryler endgame falan degil.tamamen gereksiz bi çaba. Sirf kilic farkli gorunsun bende agzimdan gökkusagi kusayim diye gunde 8 saatten 3 ay farm yapamam cok sukur beynim var ve bunu idrak edebiliyorum. İşsizler kızmasın bana. Legendarynin tek amaci millet yapacak bisey bulamiyoruz deyince al sana yapicak bisey diye ortaya koyulmus bisey ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 11 Aralık 2012; 0:34:23 >
  • Arkadaşlar oyun yeni zamanla gelir onlarda.
  • Gw2 sadece eğlendirmeyi amaçlayan bir mmo bu yönden bakarsanız iyidir ama amacınız set vs. yapmak boss farm ise gw2 bulaşma.

Gw2'de 80 lvl olduktan sonra son seti yapmak 1 hafta sürmez sonrası ise spvp wvw ve son gelen dungeon lvl farmıdır.

Ben hala oynuyorum günde 1-2 saat zevk veren bir oyun.
  • quote:

Legendaryler endgame falan degil.tamamen gereksiz bi çaba. Sirf kilic farkli gorunsun bende agzimdan gökkusagi kusayim diye gunde 8 saatten 3 ay farm yapamam cok sukur beynim var ve bunu idrak edebiliyorum. İşsizler kızmasın bana. Legendarynin tek amaci millet yapacak bisey bulamiyoruz deyince al sana yapicak bisey diye ortaya koyulmus bisey ama nafile

Bir önceki mesajınızda belirttiğiniz wowda rep/mount kasma ile gw2de legendary kasma arasındaki fark nedir tam olarak anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agamotto

quote:

Bir önceki mesajınızda belirttiğiniz wowda rep/mount kasma ile gw2de legendary kasma arasındaki fark nedir tam olarak anlamadım?

Wow oynadiysan farkini bilirsin mesaj yazmis olmak icin yazma dostum.sende biliyosun Wowda herkes mount koleksiyonu yapar ama gw2 de sadece oyuncularin 1000 de 1 i. Bu bile farki ortaya koyar.

• Wowda herkes yapıyor çünkü herkesin yapabileceği kolaylıkta. Şu konuda hak verebilirim, gw2deki legendary farmı wowdan çok daha zor ve çok daha fazla emek istiyor, dolayısıyla herkes yapmıyor.

PS: Foruma üyelik tarihime ve mesaj sayıma bakarsan eğer anlarsın ne için mesaj yazdığımı. Aksi taktirde ben de sana aynısını diyebilirim, haksız mıyım?
  • Oyunun ismini unutan mı var? Kasmak? Oyun WvW amaçlı bi oyun end game denilen bişey yok. pvp yap turnuvalara katıl en ve en önemlisi wvw kale al savun guild savaşları işte oyunun asıl amacı bu gerisi eklenti arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 11 Ocak 2013; 10:08:58 >
  • artı jumping puzzle ve harita açmanın keyfi ise anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilyum

artı jumping puzzle ve harita açmanın keyfi ise anlatılmaz yaşanır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.