Şimdi Ara

Oyuna Yeni Başlayanlar & Başlamak isteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Valar Morghulis.

O ilk link acilmiyor bende

linkin sonuna yanlışlıkla nokta koymuşum şimdi düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingandkral

quote:

Orijinalden alıntı: Valar Morghulis.

O ilk link acilmiyor bende

linkin sonuna yanlışlıkla nokta koymuşum şimdi düzelttim

Bu oyunu ogrenmek zor mu kolay mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ticaret halâ ''trade chat'' üzerinden mi yapılıyor?
  • item alış satış kısmının %95i poe. xyz %5 i a3m partileri , currency alış satışının %80 i a3m partilerinden %20si trade chat. en azından ambushta öyle görünüyor diğer ligleri bilmiyorum

• Poe.xyz yi daha bir kere olsun kullanmadım. Epey bir yöntem denedim ama nedense eşyalarım görünmüyordu.
    Bilgi için teşekkürler.
  • Poe.xyz de itemlerinizin gözükse si için ladder da yani exp é göre yapılan sıralamada ilk 15 bin de olmalısınız. Ambush da ladder 82 lvl dan başlıyor.

• quote:

Poe.xyz de itemlerinizin gözükse si için ladder da yani exp é göre yapılan sıralamada ilk 15 bin de olmalısınız. Ambush da ladder 82 lvl dan başlıyor.

Cevap için tekrar teşekkürler. Şimdi taşlar yerine oturmuş oldu . Standart lig de 86 dan başlıyor. E ben zaten item satıp, alamadığım için ranger ı 71 de bıraktım. Maru açtım 47 de item bulamadığım(satamadığım için aynı zamanda) yine bıraktım. Benim oyunda ki en büyük sorunum trade chattan gerekli itemleri bulabilmek ve satabilmek. Alım işini poe.xyz den yapıyorum ama sadece alım işi. Zaten elimde ki eşyalar da değerli değil. Ama en azından vendora satmaktansa 3-5 tane verip 1 tane işimi görücek item almak daha mantıklı.
    Şuan ki trade chat ile de bu pek mümkün gözükmüyor. Trade sorununa bir çözüm bulunmadığı sürece oyuna geri dönmeyi düşünmüyorum ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

quote:

Poe.xyz de itemlerinizin gözükse si için ladder da yani exp é göre yapılan sıralamada ilk 15 bin de olmalısınız. Ambush da ladder 82 lvl dan başlıyor.

Cevap için tekrar teşekkürler. Şimdi taşlar yerine oturmuş oldu . Standart lig de 86 dan başlıyor. E ben zaten item satıp, alamadığım için ranger ı 71 de bıraktım. Maru açtım 47 de item bulamadığım(satamadığım için aynı zamanda) yine bıraktım. Benim oyunda ki en büyük sorunum trade chattan gerekli itemleri bulabilmek ve satabilmek. Alım işini poe.xyz den yapıyorum ama sadece alım işi. Zaten elimde ki eşyalar da değerli değil. Ama en azından vendora satmaktansa 3-5 tane verip 1 tane işimi görücek item almak daha mantıklı.
    Şuan ki trade chat ile de bu pek mümkün gözükmüyor. Trade sorununa bir çözüm bulunmadığı sürece oyuna geri dönmeyi düşünmüyorum ne yazık ki.

60 altındaki gerekli itemleri ambush liginde bendeniz yardımcı olur. Bu oyunda para 70 lvldan sonra kazanılıyor açık ve net.
    nick: ThePermaStun - TheHolyCreature bu ikisinden biriyle oynuyorum.
    Peki diceksiniz sen parayı nasıl buldun? şu şekilde Oyun başlangıcından kolayca sizi end game taşıyacak buildler bulup uygulamanız lazım. Ben dual searing bond build yaptım. gerekli itemler searing bond(npc den) + increased burning damage(npcden) +item rarity(kaliteli item için yine npc den). bu kadar +2 fire veren bir spectre bulucaksın ve inan bana aşırı etkili bir build

• End game taşıtacak build var da map dönerken sıkıntı. Ranger itemleri de biraz pahalı. O yüzden maru açtım. Artık onunla ranger için item kasarım. Teşekkürler tavsiyeler için.
  • 80 lvl oldum searing bond ile 72 73 maplerini yapıyordum. O sıralarda aynı zamanda 200 iir olduğu için iyi currency topladım

• Hocam yeni başladım witch açtım sizce nasıl bir strateji izlemeliyim ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı ?
  • Slotları shiftle kesmek mi daha iyi tıklayarak kesmek mi okçu için.Bide ben bu okçu karakteri sevdim ama statü ağacında nasıl vereceğimi bilemedim iyi bi rehber var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

Slotları shiftle kesmek mi daha iyi tıklayarak kesmek mi okçu için.Bide ben bu okçu karakteri sevdim ama statü ağacında nasıl vereceğimi bilemedim iyi bi rehber var mı ?

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/791798
    Ben bunu kullanıyorum. Baya kullanışlı ve eğlenceli geldi. Elimde idare eder güzel bir yay var ancak. Gear lardımda sıkıntı olduğu için bosslar da sıkıntı yaşaıyorum bir tek.

Hazır buraya yazmışken bir de sorum olucak. Bu vaal maplari bittiği zaman yani içeride hiç öldürücek kimse kalmadığı halde labrotory de hala portallar açık halde duruyor ve yeni map koymaya çalıştığım da busyy filan diyor.
    Gerçi ben yeni labro ya girdiğim için bir sıkıntı yok ama yine de bir şeyler yanlış gibi sanki.

Bir de eğer smoke mine'ı cwdt (cast when damage taken) geme bağlasam otomatik olarak detonate eder mi, yoksa sadece yere mi bırakır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 16 Haziran 2014; 1:13:47 >

• Bide benim oynayacak arkadaşım yok tek başıma girincede bi haritaya bi anda sağdan soldan slotlar bi üşüşüyo bazen zor dayanıyorum bazende dayanamadan ölüyorum oynayacak varsa gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fumetsu

Bide benim oynayacak arkadaşım yok tek başıma girincede bi haritaya bi anda sağdan soldan slotlar bi üşüşüyo bazen zor dayanıyorum bazende dayanamadan ölüyorum oynayacak varsa gelirim

Partide ki üye sayısı arttıkça yaratıklar da ona göre güçleniyor ama verdikleri ex de baya artıyor. Eğer tek başına slot dönemiyorsanız muhtemelen buildiniz de sıkıntı vardır.
  • Peki 3 ligide bitidiğimiz de ne oluyor ? Yeniyim oyunda oyunun son noktası ne oluyor yani ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.