Şimdi Ara

Oyuna Yeni Başlayanlar & Başlamak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorularınızı buradan alabilirim, elimden geldiğince yardımcı olurum. Çeşitli rehberler var ama uzun olduğu için insanlar okumaya üşenebilir. Sorduğunuz soruları ilk mesajda editleyip cevaplayacağım

Yaptığım açıklamalarda bazı oyun içi kelimeler kullanıyorum bunların anlamak için buraya göz gezdirmenizde fayda varhttp://forum.donanimhaber.com/m_83548152/tm.htm en azından 1. bölümü okuyun.

Kısa kısalar:
    Oyunda altın, gümüş, gibi tek bir para birimi yoktur, daha doğrusu oyunda para birimi yoktur. Her şey takas üzerinden gerçekleşir. Bu takaslarda itemlerinize ve size çeşitli özellikler kazandıran ORB lar üzerinden yapılır. detaylı bilgiyi üstten alabilirsiniz.
    Oyun PVP üzerine kurulu bir oyun değildir, daha çok canavarlara karşı tekli veya parti olarak savaşırsınız ancak şunu belirtiyim tek oynarsanız da eğlenceli beraber oynanınca çok daha zevkli ve kendine daha çok bağlayan bir oyundur. PVP yi insanlara düello teklif ederek yapabilirsiniz.
    Oyunda 7 class var diyorsunuz oyunu açınca 6 tane çıkıyor. 7. class'ın yani Scion'un açılması için onu 'Dominus'dan kurtarmanız lazım. Oyundaki en büyük boss Dominius'tur ve oyunda bu boss'u 3 kere öldürürsünüz. İlk öldürmenizden sonra Scion class'ı açılır.
    Oyunu yeni açtım ilk doğduğum yeri geçtim şehre geldim ne yapayım? gidin satıcıdan 2 tane can veren yüzük ve 1 tane de can yenileme veren kolye alın. Bu oyun diğer oyunlar gibi değil her yeri eşit zorlukta, itemlerinize ve size göre zorlaşır kolaylaşır, oyun başı hiçbir şeyiniz olmadığını düşünce biraz zor gelebilir.

BULDUĞUNUZ ITEMLERIN DEĞERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN:
    öncelikle şunu belirteyim bulduğunuz item 50 lvl altıysa %99 çok fazla bir değeri yoktur, bu oyunda Currency(oyun içi trade de kullanalılan orbların genel adı) end game de elde edilir. Bulduğunuz uniqueleri veya diğer itemlerinizi şu siteyi kullanarak fiyatını bulabilirsinizhttp://poe.xyz.is/
    Not: devamı gelicek sormaya devam

TheHolyCreature
    TheHolyMF
    bu iki nickden biriyle oynuyorum oyun içi bir şey sormak isterseniz pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingandkral -- 25 Mayıs 2014; 7:01:39 >

• Oyunun amacı ne? Pvp ağırlıkta mı? Kısaca karakterleri anlatır mısın birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever A Golem

Oyunun amacı ne? Pvp ağırlıkta mı? Kısaca karakterleri anlatır mısın birde

1- oyunun amacı dominus adlı canavarı öldürüp bir nevi dünyayı kurtarmak. Oyunu 3 kere farklı zorluklarda bitiyorsunuz.
    2- pvp ağırlıklı bir oyun değil pvp yapmak isterseniz düello seçenekleri var
    3- Öncelikle şunu söyliyim oyunda karakter seçimi sadece passive skill tree de başlangıç noktanızı değiştirir. Yani Bir ranger açarsanız dexterity skillerine yakın olursunuz okçuluğunuzu geliştirecek node'lar yakın olur. Witch açarsanız büyü skilleri yakın olur.
    7 Farklı karakter var: buradan bakalabilirsinhttp://www.pathofexile.com/classes
    benim deyinmek istediğim nokta, karakterlerde hiçbir türlü sınır yok. elinde bıçak olan bir ranger da yapabilirsin. Büyü yapan bir savaşçıda, melee savaşan büyücü de. Bu tamamen senin hangi skilleri kullanmak istediğin ne tür bir karakter yapmak istemene ve passive skill treedeki ilerleyişine bağlı. Oyunda passive,aktif,support ve aura gemleri var. Bunlarları kullanarak çok farklı ve özgün karakterler yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kingandkral

quote:

Orijinalden alıntı: Forever A Golem

Oyunun amacı ne? Pvp ağırlıkta mı? Kısaca karakterleri anlatır mısın birde

1- oyunun amacı dominus adlı canavarı öldürüp bir nevi dünyayı kurtarmak. Oyunu 3 kere farklı zorluklarda bitiyorsunuz.
    2- pvp ağırlıklı bir oyun değil pvp yapmak isterseniz düello seçenekleri var
    3- Öncelikle şunu söyliyim oyunda karakter seçimi sadece passive skill tree de başlangıç noktanızı değiştirir. Yani Bir ranger açarsanız dexterity skillerine yakın olursunuz okçuluğunuzu geliştirecek node'lar yakın olur. Witch açarsanız büyü skilleri yakın olur.
    7 Farklı karakter var: buradan bakalabilirsinhttp://www.pathofexile.com/classes
    benim deyinmek istediğim nokta, karakterlerde hiçbir türlü sınır yok. elinde bıçak olan bir ranger da yapabilirsin. Büyü yapan bir savaşçıda, melee savaşan büyücü de. Bu tamamen senin hangi skilleri kullanmak istediğin ne tür bir karakter yapmak istemene ve passive skill treedeki ilerleyişine bağlı. Oyunda passive,aktif,support ve aura gemleri var. Bunlarları kullanarak çok farklı ve özgün karakterler yapabilirsin

Alıntıları Göster
    Oyundaki adını söylede ekliyelim.

• TheHolyWisdom
    Özel işlerden dolayi oyuna ara verdim 17 mayısta tekrar başlayacağım
  • quote:

TheHolyWisdom
    Özel işlerden dolayi oyuna ara verdim 17 mayısta tekrar başlayacağım
    Oyuna başlamayı düşünüyorum beraber oynayabilceğim arkadaşlar varsa üyelik alınca nicki editlerim paslaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Oyuna başlamayı düşünüyorum beraber oynayabilceğim arkadaşlar varsa üyelik alınca nicki editlerim paslaşalım.

Beraber oynayabiliriz. 3-4 kişi beraber oynayınca çok zevkli oyunlardan bir oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İddaaya yeni başlayanlar
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Beraber oynayabiliriz. 3-4 kişi beraber oynayınca çok zevkli oyunlardan bir oyun

Alıntıları Göster
    Ranger için uygun bir skill tree verebilir misin görsel olarak,eğer bulabilirsen tabii.

Oyunu çok sevdim bir kaç gündür oynuyorum daha stat vermedim bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

Ranger için uygun bir skill tree verebilir misin görsel olarak,eğer bulabilirsen tabii.

Oyunu çok sevdim bir kaç gündür oynuyorum daha stat vermedim bile.

Alıntıları Göster
    Eğer iyi bir ingilizcem var diyorsanızhttp://www.pathofexile.com/forum/view-forum/24 bu bölümden dilediğiniz build'ı seçip yapabilirsiniz. Ancak new frendly veya çok fazla özel item gerektirmeyen buildler seçmeye çalışın çünkü bu ilk karakteriniz olduğu için çok fazla currency(oyundaki takasta kullanılan orbların genel adı) olmayacak. Başlıklara tıkladığınızda önce bu build kimlere hitap eder yazıyor zaten.
    kendim bu build ı yapmıştım ve oldukça sevmiştim.http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/756810 Oyun sonlarına doğru 68-69 lvl gibi bıraktım çünkü 2 sıkıntı vardı. Elimdeki Curreny'leri yanlış harcadım ve oyun sonunda kaliteli bir yay alacak param yoktu.
    Ama tüm rangerlardaki ortak sorun, kaliteli bir yaya ihtiyacınız olmasıdır. 2 tavsiyem olucak currency'lerinizi biriktirin. oyun sonuna doğru physical damage build yapıyorsanız phy damage i yüksek bir yay ve güzel bir 5L zırh alırsınız.

• kingandkral kullanıcısına yanıt
    Olur hocam shadow açtım ben skilleri de verdim ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası 16 levele kadar geldim ben steam üzerinden oynuyorum varsa steam nickin ordan da konuşabiliriz sanırım.

Oyundaki nickim Hucre
  • quote:

Olur hocam shadow açtım ben skilleri de verdim ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası 16 levele kadar geldim ben steam üzerinden oynuyorum varsa steam nickin ordan da konuşabiliriz sanırım.

Oyundaki nickim Hucre
    Oyunu oynadıkça yavaş yavaş anlarsınız zaten. İlk karakterler genelde kötü olur, çünkü oyunu yeni oynamaya başlamışsınızdır çözene kadar bir karakterle denemeler yapmakta fayda var. pathofexile kendi sitesindeki forumlardan yardımlarda alabilirsiniz anlamadığınız bir yer olursa bende yardımcı olmaya çalışırım. Oyuna ara vermiştim(sınavlarım var) 1 hafta kadar sonra tekrar başlıcam

@Lxde
    1 hafta süre içinde bende ara ara oynayıp forumlara bakarak çözmeye çalışırım. Ama size bir kaç sorum olucak onları da konuya resimli ve link ile yollarım veya pm atarım.
  • Konuya yazarsan herkes görmüş olur@Lxde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingandkral -- 9 Mayıs 2014; 11:59:13 >
  • quote:

Konuya yazarsan herkes görmüş olur@Lxde
    2-3 gün içerisinde yeni başlayan arkadaşlara uygun bir searing bond rehberi hazırlayacağim sıkıntı olmazsa
  • Forever A Golem kullanıcısına yanıt
    İlgi çekici bir oyun. Nereden indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

İlgi çekici bir oyun. Nereden indirebiliriz?

pathofexile.com
    önce üye olun sonra indirme linki gelir
  • Teşekkürler. Üyelik işlemlerine hemen başlıyorum.
    hocam yeni başladım oyuna, standart modda oynuyorum. Arkadaşın steamla ranger açtım 15 yaptım sonra kendi steamımla shadow açtım onu da 12 yaptım ve bu hesapla devam edicem.

Oyunun late game ini bilmediğim için bi yerde takıldım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi oyunda para yok, anladığım kadarıyla tradeler idenfity kağıtları ve orblar ile yapılıyor. Çıkan undefined itemları direk satarsak bu orb yapmak için gelen parçalardan az veriyor, eğer idenfity kullanıp satarsak daha yüksek fiyata satılıyor. Şimdi bu gelen kapalı itemlerin hepsini açıp, satıp daha hızlı orb biriktirmek mi lazım, yoksa zaten az çıkan wisdomları kendimize göre çıkan itemlara mı kullanmamız lazım?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 17 Mayıs 2014; 9:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

hocam yeni başladım oyuna, standart modda oynuyorum. Arkadaşın steamla ranger açtım 15 yaptım sonra kendi steamımla shadow açtım onu da 12 yaptım ve bu hesapla devam edicem.

Oyunun late game ini bilmediğim için bi yerde takıldım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi oyunda para yok, anladığım kadarıyla tradeler idenfity kağıtları ve orblar ile yapılıyor. Çıkan undefined itemları direk satarsak bu orb yapmak için gelen parçalardan az veriyor, eğer idenfity kullanıp satarsak daha yüksek fiyata satılıyor. Şimdi bu gelen kapalı itemlerin hepsini açıp, satıp daha hızlı orb biriktirmek mi lazım, yoksa zaten az çıkan wisdomları kendimize göre çıkan itemlara mı kullanmamız lazım?

Şimdiden teşekkürler
    merhabalar,
    Oyundaki itemlerin 4 farklı nadirlik çeşitidi var
    1- normal item: NPC dediğimiz oyun içi satıcılardan alabaleciğiniz değersiz itemler.
    2- Special item(isimden emin değilim): mavi olurlar, alıp satarsanız, Transmutation Shard verir, 20 tane transmutation shard Orb of Transmutation oluşturur.
    3- Rare item: Yerden toplamaya değer itemlerdir. identifed yaptığınız zaman Alteration Shard, yapmadan satarsanız Transmutation Shard verir.
    4- Unique item: adı üzerinde unique, bazı unique'ler çok değerli olabilirken bazıları çöptür.
    currencyler ile ilgili detaylı bilgiyihttp://pathofexile.gamepedia.com/Currency buradan alabilirsiniz.
    Ayrıca çıkan unique itemlerin değerini anlamak içinhttp://poe.xyz.is/ bu sitede ismiyle aratıp diğer insanların satış fiyatına bakabilirsiniz

@ChelseaSmile

• O ilk link acilmiyor bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.