Şimdi Ara

Oyuna yeni başlayıp sürekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onla oyuna gir ve sürekli reportla, elbet bir gün bannlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 4 Mayıs 2015; 18:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Onla oyuna gir ve sürekli reportla, elbet bir gün bannlanır.

Bu çok hoşuma gitti dfkfdhdflh

@Reese: Usta zaten annieyle dolandırdım içine dışına ama iflah olmuyor yav

@Sanji: Tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vileda Suyu -- 5 Mayıs 2015; 11:15:49 >
  • biri çıkıp ` ne arkamdan atıp tutuyorsun ` demesını beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Abiler kurabiye olmuş demesin de gelip
  • oluyor oyle gercekten. birsey deme kendileri gorsunler. eune de smurf kasarken lv30 olana kadar arkadaslarla oynuyorduk onlar yeni baslamislardi oyuna. haliyle 200 oyun attiysak 160 ini falan ben tasimisimdir. bi arkadasimda jarvan a takmisti kafayi her oyun 25-5 falan oynuyordu triplere girmisti tabi sen diamondsan bende plat baslarim ayni oynuyoruz mantigindaydi simdi bronze 3 ten kurtulamiyorum tasirmisin kanka yaziyor :)
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    ilahı adalet.

Durumun bu şekilde sonlanacağını zaten sen de biliyormuşsun, benim merak ettiğim böyle arkadaşların
    hiçbirinde mi alçak gönüllülük yok yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vileda Suyu

ilahı adalet.

Durumun bu şekilde sonlanacağını zaten sen de biliyormuşsun, benim merak ettiğim böyle arkadaşların
    hiçbirinde mi alçak gönüllülük yok yav

malesef. Bizim turk irkindan gelen birsey bu. Genel olarak kimse kotu oynamayi kabul etmez veya kimse hakettigi lig de degildir. silver-gold liginden tr de 5000 oyuncuya sor 4900 tanesi nooblar yuzunden lig atlayamiyorum der. Geriye kalan 100 kisi kotu oynadigini bildigi icin kendini gelistirmeye calisir veya zevk alir buda haliyle onun lig atlamasini saglar. turkish gaming logic diye bir caps vardi biryerde gormustum , ''If play good and others dont = I am pro they are noob. If I play bad and rest do good I have lag. If all play bad server is lagging. Not because of we play bad. ''

• Desenize bu bi veba :D
  • Aynısını bende görmüştüm, ben çoğu zamanda kötü oynadığımı kabul ettiğim oyunlarda oldum. 2 sene oyunu oynayamadım, bilgisayarım varken internet, internet varken bilgisayar yoktu durum rezaletti. 4. sezon geri dönüş yaptık, oyun pek de değişik bir şey vaat etmiyordu. Fakat şimdi herkes sövüyor, susan adamı bulmak zor. Bulduğumda da olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Tam bir lanet olsa da bu oyunu neden oynadığım konusunda hiç bir fikrim yok sanırım hoşuma gidiyor. Bilmiyorum yani, kaybedince gerçekten cinnet geçirdiğimi bilirdim ilk zamanlarda. Artık sadece gülüyorum.

Kesinlikle bu bir hastalık

• Hll qnq spr dvm . S.s. S
    De

• HR Creative kullanıcısına yanıt
    sen adamsın diyip yoluma devam edeyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vileda Suyu

sen adamsın diyip yoluma devam edeyim mi

Aynen knk takma bile

• HR Creative kullanıcısına yanıt
    Cuma günü görücez ne var ne yok iş yerindeyim şimdi maçını atmış AD teemo kasmış
  • Vileda Suyu kullanıcısına yanıt
    dinlemiş gibi yapıp evet helal vs vs diyorum mimiklerim çok başarılı olduğu için haliyle inanıyor :D
  • Cemcir Amca kullanıcısına yanıt
    Hepimiz aynı tepkileri veriyormuşuz
    mesela geçen arkadaş öyle bir anlatıyor ki draven ultisi attım falan elleriyle yapıyor çocuğun sırf hareketlerini izleyip gülüyorum güzelde yapıyor helal diyorum :D
    Helal sana cellaaat deseydin
    mesela ben masterdan düşme diayım anlattığında dinlemeyince sürekli darius oyna sen noob falan diyor ordaki çekememezliği görmen lazım genellikle darius oynarım fazla iplemiyorum oyunu eskisi gibi tek atmak için giriyorum hesabı :D
    Aynen klasik iğneleme lafları ile sinir bozmaya çalışıyor valla usta ben de ay başında tekrar interneti ve pc yi kurayım da kalkmayı düşünmüyorum hiç..
    gel dostum gel sanada bi tek atayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.