Şimdi Ara

Oyuna yeni başlayıp sürekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçlarını gösterip, "bu oyunu da ben taşıdım takım çok kötüydü" diyen arkadaşınız var ise nasıl cevap veriyorsunuz, ben dürüst konuşmak konusunda çok zorlanıyorum.. Daha yeni başladın, öğrenme aşamasındasın, hatta seviyenin üstünde oynamışsın dememe rağmen aynı şeyleri söylemekte sürekli ısrarcı. "Ağır lowsun, bb." demek istemiyorum, tavsiyeniz var mı?..

• aynı dertten müzdaribiz
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Doktor suçlu hissediyorum bi yandan en kötüsü de oyunu kaybediyoruz adam yüzünden ve kızamıyorum...
  • Gel vs atalım ne kadar iyisin göreyim deyip gününü göster ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkar vur masaya, sende ona maçlarını göster.
  • Aoheiwa kullanıcısına yanıt
    Ben önceki zamanlardan annie'yi hiç sevemediğim için oynamamıştım, ancak o oynadı ve 4 5 kill aldı 1 hafta önce. Acayip uzattı konuyu bende abartma dedim gel vs tarzı bir muhabbet falan yaptı.

Yani mesele gel atalım gel ezerim falan değil az çok anlamışsındır sende. Çok üsteledi kabul etmeyecektim ama Burger'ına girdiğimiz için dayanamadım ve attım, 10 a 2 yendim
  • Infinityy kullanıcısına yanıt
    Bir de geçen gün 32 ye 4 yasuo oynadığımda oyunu kaybetmemize sebep oldu çıktım bende, bir de onu öğrendi ne zaman ölse çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vileda Suyu kullanıcısına yanıt
    Dostum arkadaşın potansiyel velet onu oyundan uzaklaştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Banlatayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vileda Suyu

Doktor suçlu hissediyorum bi yandan en kötüsü de oyunu kaybediyoruz adam yüzünden ve kızamıyorum...

benimle birlikte girdiğinde kötü oynaman çok normal, çünkü senin seviyenin üstünde adamlar geliyor. kendini geliştirmek için kendi seviyendeki adamlarla oynamalısın gibi şeyler anlat. ve sürekli ranked gir, liginin kötü olduğunu geliştirmen gerektiğini o yüzden ranked oynaman gerektiğini filan söyle. kaç bi şekilde, zaten arkadaşın oyunu öğrenince, geliştirince kendini anlayacaktır seni
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Böyle çözümler de var haklısın gayet, aynı kafede olmadığımızda solo oynarken hiç bakmıyorum chat'e, adam eve falan da geliyor. Yandık...
  • Bu arkadaşlar genelde sadece 1 hero oynayıp full ofansif itemler tercih ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeylere gülüp geçmekte yetmiyor bazen anlamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolmaz

Bu arkadaşlar genelde sadece 1 hero oynayıp full ofansif itemler tercih ederler

bendeki her laneye şifa tutuştur girip, her heroya ilk item matara alıyor. diyo çok güzel her gittiğinde doluyo bitmeyen pot
  • Benden büyük koskoca adamı LoL'e başlattım.10 level.Bir şey de diyemiyorum ki yanlış yapsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 4 Mayıs 2015; 16:32:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de kill alırsa ya da escape yaparsa,
    nasıldı falan tarzı bir bakış atıyorsa karşılıklı yapılan yüz ifadesi ==>
  • Bunları aklında tut oyunu kavrayınca ne kadar malmışım diye hatırlarsın de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işim var bb diyemiyosan sorun sende
  • Master Dia arkadaşlarım falan var oyunlarına alıyorlar beni 2-3 kere ölüyorum kızamıyorlarda

Supp olup first kill salmıyorum falan. Sonra bir daha çağırmadılar
  • Geçiştir, pısırık numarası yap. Bir gün kaçınılmaz gerçekleşecek, o müthiş ego ile gel lan vs diyecek. O günü sabırla bekle ve teklifi yaptığında anında kabul et. Sonra "eline ver".
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.