Şimdi Ara

Oyuncu bilgisayarımı herşeyi ile satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Oyuncu bilgisayarımı herşeyi ile satıyorum
    Arkadaşlar Merhaba,

İlk defa bir forum da ilan veriyorum hata varsa öncelikle özür dilerim.Adım adım topladığım emek verdiğim bilgisayırımı ihtiyaç sebebi ile satmaktayım.Aşağıya donanımıma ait tüm parça bilgilerini yazıyorum.Aklınıza gelebilecek her türlü oyunu şuan Ultra ayarlarda 144Hz monitör ile oynama imkanı sağlamaktadır.Parça parça satamayacağım onun için lütfen sistemi FULL olarak almayı düşünen arkadaşlarımın iletişime geçmesini rica ederim.Alıcısına şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

7500TL fiyat talebimdir.

Bilgisayar Kasası:Akasa Venom Toxic Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black(Yan kapakta 4 adet kırmızı ledli fan bulunmakta)

Anakart:msı z270 gaming m7

İşlemci:intel i7 7700k

Ram:corsair ddr4 16gb(2x8gb) vengeance led 3000mhz kırmızı ledli ram bellek

Ekran kartı:msi gtx 1070 gaming x

SSD-1:samsung 850 evo 256gb

SSD-2:intel 600p series 256gb m.2 sata nvme ssd

Power:Aerocool Strike-X 1100W Modular 80+ Gold PSU

İşlemci soğutucusu:Cooler master hyper 212x

Monitör:BenQ Zowie XL2411 24" 1ms DVI HDMI Full HD Pivot 3D Siyah Led Gaming Monitör

Klavye:(TR-Q)razer ornata chroma

Mouse:Steelseries rival 700
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 9500 çok yüksek bir fiyat. Bu kadar pahalı donanımları nasıl oldu da, af buyrun, "teneke" tabir edilen bir PSU'ya emanet ettiniz? Arkadaşımınki yandı. Bildiğiniz, duman çıkararak yandı. Sistemi 4790 + 980. Overclock'tan anlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom's Hardware
    Tom's Hardware: For The Hardcore PC Enthusiast
    http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2599067/aerocool-strike-1100w-andyson-psu.html

• gobl1n kullanıcısına yanıt
    gobl1n bana bu güne kadar hiç sorun çıkarmadı bir de hiç O.C yapmadım Msı anakartın programından dahi yapmadım belki de dediğin gibidir bilemiyorum yada senin arkadaşının şanssızlığı da olabilir.Bu arada fiyat için yüksek demişsin dostum sence bu sistemin fiyatı ne olmalı ?

• ReBeLzb kullanıcısına yanıt
    Açıkça sorduğunuz için, açıkça cevap veriyorum.

Öncelikle, Intel'de 2-7. arası nesiller birbirlerine yakınlar. Birden ikiye, yediden sekize geçerken önemli sıçramalar oldu. Söz gelimi, i5-8600K, i7-7700K'yı geçiyor, fiyatları çok yakın. Nvidia'nın yeni kartları kapıda; ortalık iki ay sonra şu anki tepe kartların ilanlarıyla dolacak; zenginler en iyiye sahip olmak istedikleri için kartlarını satacaklar; fiyatları düşecek. Mining'de zorluk yükseldi, kar oranı beşte bir, altıda bire düştü; satılık kartlar artıyor; bu da GPU fiyatlarını aşağı çekiyor. Toplama kasa biraz keyif işidir. Kullanıcı sevdiği / sevmediği parçaları bir arada almak durumunda kalıyor. Yaz sezonu, seçim ve iktisadi vaziyetten dolayı büyük bir durgunluk var. RAM fiyatları tavan yaptı; bu içinde RAM kullanılan bütün donanımlara yansıdı; bu donanımları almak için uygun bir zaman değil. Bu yazdıklarımın fiyata yansıması gerektiğini düşünüyorum.

İkinci paragrafta yazdığım sebeplerden ötürü, ben kasa alıp kullanacak olsam, bunu tercih etmezdim. Bunlar dışında, parça başı son kullanıcıya satılabilecek fiyatları aşağıya yazıyorum. Tecrübelerimden yola çıkarak yazdığım fiyatlardır. Katılabilirsiniz, itiraz edebilirsiniz. Toplu satışta parça fiyatı talep edilmez, biraz altı yazılır. Yazdıklarımın üstüne yapılacak satışlarını başarı kabul eder, şapka çıkarırım. Saygılar.

Bilgisayar Kasası:Akasa Venom Toxic Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black(Yan kapakta 4 adet kırmızı ledli fan bulunmakta) - 200

Anakart:msı z270 gaming m7 - 700

İşlemci:intel i7 7700k - 1200

Ram:corsair ddr4 16gb(2x8gb) vengeance led 3000mhz kırmızı ledli ram bellek - 800

Ekran kartı:msi gtx 1070 gaming x - 2000

SSD-1:samsung 850 evo 256gb - 250

SSD-2:intel 600p series 256gb m.2 sata nvme ssd - 350

Power:Aerocool Strike-X 1100W Modular 80+ Gold PSU - 100

İşlemci soğutucusu:Cooler master hyper 212x - 100

Monitör:BenQ Zowie XL2411 24" 1ms DVI HDMI Full HD Pivot 3D Siyah Led Gaming Monitör - 700

Klavye:(TR-Q)Razer blackwidow chroma - 300

Mouse:Steelseries rival 700 - 200

• quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Açıkça sorduğunuz için, açıkça cevap veriyorum.

Öncelikle, Intel'de 2-7. arası nesiller birbirlerine yakınlar. Birden ikiye, yediden sekize geçerken önemli sıçramalar oldu. Söz gelimi, i5-8600K, i7-7700K'yı geçiyor, fiyatları çok yakın. Nvidia'nın yeni kartları kapıda; ortalık iki ay sonra şu anki tepe kartların ilanlarıyla dolacak; zenginler en iyiye sahip olmak istedikleri için kartlarını satacaklar; fiyatları düşecek. Mining'de zorluk yükseldi, kar oranı beşte bir, altıda bire düştü; satılık kartlar artıyor; bu da GPU fiyatlarını aşağı çekiyor. Toplama kasa biraz keyif işidir. Kullanıcı sevdiği / sevmediği parçaları bir arada almak durumunda kalıyor. Yaz sezonu, seçim ve iktisadi vaziyetten dolayı büyük bir durgunluk var. RAM fiyatları tavan yaptı; bu içinde RAM kullanılan bütün donanımlara yansıdı; bu donanımları almak için uygun bir zaman değil. Bu yazdıklarımın fiyata yansıması gerektiğini düşünüyorum.

İkinci paragrafta yazdığım sebeplerden ötürü, ben kasa alıp kullanacak olsam, bunu tercih etmezdim. Bunlar dışında, parça başı son kullanıcıya satılabilecek fiyatları aşağıya yazıyorum. Tecrübelerimden yola çıkarak yazdığım fiyatlardır. Katılabilirsiniz, itiraz edebilirsiniz. Toplu satışta parça fiyatı talep edilmez, biraz altı yazılır. Yazdıklarımın üstüne yapılacak satışlarını başarı kabul eder, şapka çıkarırım. Saygılar.

Bilgisayar Kasası:Akasa Venom Toxic Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black(Yan kapakta 4 adet kırmızı ledli fan bulunmakta) - 200

Anakart:msı z270 gaming m7 - 700

İşlemci:intel i7 7700k - 1200

Ram:corsair ddr4 16gb(2x8gb) vengeance led 3000mhz kırmızı ledli ram bellek - 800

Ekran kartı:msi gtx 1070 gaming x - 2000

SSD-1:samsung 850 evo 256gb - 250

SSD-2:intel 600p series 256gb m.2 sata nvme ssd - 350

Power:Aerocool Strike-X 1100W Modular 80+ Gold PSU - 100

İşlemci soğutucusu:Cooler master hyper 212x - 100

Monitör:BenQ Zowie XL2411 24" 1ms DVI HDMI Full HD Pivot 3D Siyah Led Gaming Monitör - 700

Klavye:(TR-Q)Razer blackwidow chroma - 300

Mouse:Steelseries rival 700 - 200
    Öncelikle teşekkür ederim tavsiyelerin için dediklerine katılmakla beraber şöyle de bir gerçek var şuan ülkemizdeki ekonomik durum ortada aynı zamanda döviz durumu da hiç gerileyecek gibi de durmamakta evet bu durumların sadece teknolojik aletler için değil satılan tüm ürünler de çokta yansımaması gerekirdi ancak bu ülke de bu olmamakta.Aynı zamanda haklısın toplama kasa zevk işidir ancak bu tarz bir kasa toplamak isteyecek arkadaşlarımız da belirttiğimiz fiyata bu şekil bir donanım toplamaları uzun vade de bir hayal olarak gözükmektedir.Bir de şunu belirtmek isterim ne yazık ki alacağımız her ürün artık fiyatları yükseldi bende şuan evlilik arifesinde biri olarak inan herşeyin fiyatının yüksek olduğunu belirtmek isterim bundan mütevellit bu durum tüm etiketlere yansıyor.Senin tavsiyene ve Türk oyuncu arkadaşlarımız için ilanın fiyatını 9500 den 9000 TL çekeceğim tabi isteyen alır isteyen bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLzb

Öncelikle teşekkür ederim tavsiyelerin için dediklerine katılmakla beraber şöyle de bir gerçek var şuan ülkemizdeki ekonomik durum ortada aynı zamanda döviz durumu da hiç gerileyecek gibi de durmamakta evet bu durumların sadece teknolojik aletler için değil satılan tüm ürünler de çokta yansımaması gerekirdi ancak bu ülke de bu olmamakta.Aynı zamanda haklısın toplama kasa zevk işidir ancak bu tarz bir kasa toplamak isteyecek arkadaşlarımız da belirttiğimiz fiyata bu şekil bir donanım toplamaları uzun vade de bir hayal olarak gözükmektedir.Bir de şunu belirtmek isterim ne yazık ki alacağımız her ürün artık fiyatları yükseldi bende şuan evlilik arifesinde biri olarak inan herşeyin fiyatının yüksek olduğunu belirtmek isterim bundan mütevellit bu durum tüm etiketlere yansıyor.Senin tavsiyene ve Türk oyuncu arkadaşlarımız için ilanın fiyatını 9500 den 9000 TL çekeceğim tabi isteyen alır isteyen bakar.

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin. Ben çok zor şartlar altında, hiçbir destek almadan evlenmiştim. Umarım istediğiniz fiyata satarsınız. Piyasa çok durgun. Bugün (sanırım seçim bittiği için) birçok mesaj geldi, ama hepsi boş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, overclocktan anlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Selamlar hocam, overclocktan anlıyor musunuz?
    Elimden geldiğince yardımcı olurum, ama yeri burası:
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_18/tt.htm
  • Eğer ihtiyaç doğrultusunda fikir değiştirirseniz

Anakart+işlemci+ram+evo 250 ssd dörtlüsü için fiyat ne istersiniz. İlgilenmekteyim. Teşekkürler.

• gkhn.akgndz kullanıcısına yanıt
    tamamdır dostum ancak parça satışı çok düşünmüyorum çünkü aynı zamanda sistemi kullanmaktayım

• hayırlı satışlar, arkadaşın kendisine göre belirttiği fiyatlar şu an için hayal, o işlemci mesala 1200 e değil 1500 e gider, 1200 e biz geçen gün 6700k aldık yiğene,
    ram fiyatları deseniz uçmuş arkadaş 800 demiş, normal gibi duruyor ama 1000 liradan aşşa bırakmazlar, bende 16gb tek slot var 850 tl müşteri cıkmıyor 2400 mhz.
    monitör 1000 lira civarlarında şu an ikinci eli, biz dolar fırlamadan aldık 750 ye yiğene gene. ekran kartı normal o civarlarda, psu için komik buldum arkadaşın yazdığını

moduler gold psu tamam marka çok iyi değil ama arkadaşının ki yandı diye bu da yanacak diye birşey yok, ayrıca yanarsa iade alırsın vs. diğer parçalara da zarar vermez. 1100 tl civarlarında sıfırı var arkadaş 100 tl eder demiş, her neyse. O arkadaşın düşüncesi, bunlar benim düşüncem. Benim gözümde sisteminize makul mantıklı bir fiyat istemişsiniz. Mutlaka pazarlık payınız da olacaktır. O yüzden 8000 den pazarlıklı inşallah satarsınız, çok zor görüyorum artık böyle sistemlerin satışını anca arkadaş eş dost olacak, birde nacizane tavsiyem, monitörü ayrı satın ve çıkartın. Birde ekipmanlarınızı ya ayrı satın ya da komple sistem fiyatına dahil etmeyin, çünkü mantık olarak kimse kimsenin ekipmanının aynısını istemeyebilir, ben mesala klavyenizi çok beğendim ama o mausu hayatta kullanmam mesala, o yüzden ayrı satmayı düşünün bence. benim sistem bilgilerime şu steam adresimden bakabilirsiniz,https://steamcommunity.com/id/omerbabaniz/ mesala satacak olsam klavye maus monitörü asla dahil etmezdim, ya da en azından klavye maus kulaklığı. Nacizane fikirlerimi beyan ettim, teşekkür ederim, hayırlı satışlar dilerim.

• Hocam hayırlı geceler, parçalarınızı nereden ve ne zaman ettiniz acaba?

• esiretti kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hayırlı akşamlar tabi herkesin kendi düşüncesi bişey diyemeyiz.Yani arkadaşımıza da dediğim gibi ben uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu zamana kadar.Parça olarak satmayı düşündüm ancak yerine kullanabileceğim başka bir pc olmadığından dolayı full olarak satmak durumundayım ama sadece kasa için teklif isteyen arkadaşlar da oluyor yani illa hepsini bir den değil de farklı kombinasyonlar olarak da satabilirim ilgilenenler için.Yorumların için teşekkür ederim iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sintrap34

Hocam hayırlı geceler, parçalarınızı nereden ve ne zaman ettiniz acaba?
    Dostum zaman için de toplayarak aldım toptan bir kere de almadım bende ama parçaların sistemde kullanım zaman aralığı 2 yada 3 yıldır anakart-işlemci-ram bunların TR alımı olup garantisi devam etmekte ekran kartı Amazondan alındı hiç bir sorunu da yok.

• Merhaba,
    Parça satışı için parça fiyatları verilir belki diye mesajım bulunsun.
  • Merhabalar malum dolar kuru çok düştü acaba fiyatta revize olacak mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.akgndz

Merhabalar malum dolar kuru çok düştü acaba fiyatta revize olacak mıdır?
    Merhaba,

Fiyatta esneme olacaktır tabi pazarlık payı da var.DM atarak istediğinizi sorabilirsiniz

• bende herkes gibi parca satıs icin yorum bırakayım.

herkesin kafasında bir sistem var hocam yada elinde parcalarla eksik olanı arayan, bu şekilde satmanız zor benim tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

bende herkes gibi parca satıs icin yorum bırakayım.

herkesin kafasında bir sistem var hocam yada elinde parcalarla eksik olanı arayan, bu şekilde satmanız zor benim tavsiyemdir.
    Haklısın dostum parça olarak satmış olsam çoktan belki de biterdi ancak bende halen bu sistemi kullanmaktayım.Parça satışına ancak anakart ve üstündeki parçalar alınırsa ancak kalanlar için parça satışı yapabilirim.İlgilenen teklif veren herkese teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.