Şimdi Ara

Oyuncu Ekipmanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncu Ekipmanları almak istiyorum Maouse, Klavye, Maousepad almak istiyorum hangilerini öneriyorsunuz klavyede istediğim özellik tuşlarının fısıltı kadar sessiz olmasıdır.

• Razer ürünlerini öneriyorum.

Eğer o kadar para vermem diyorsan logitech lere bak.
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Kardeş arkadaşım razer klavye alacak fakat türkiyede bulamadı amerikadan getirtcek razer sitesinden alıcak fakat türkçe Q klavye yok sanırsam dimi razer'lerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold_Ringles

Oyuncu Ekipmanları almak istiyorum Maouse, Klavye, Maousepad almak istiyorum hangilerini öneriyorsunuz klavyede istediğim özellik tuşlarının fısıltı kadar sessiz olmasıdır.

Her bir ekipmana ayırdığınız bütçe ne kadar?
    Ve ne tür oyun oynuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaxus

Kardeş arkadaşım razer klavye alacak fakat türkiyede bulamadı amerikadan getirtcek razer sitesinden alıcak fakat türkçe Q klavye yok sanırsam dimi razer'lerde ?

Razer ürünleri stoklara yeni girdi; tabi bir kısmı.
    Ayrıca TR klavyesi var Razer' in:

http://www.gameekstra.com/Klavye-Gamer,LA_194-2.html#labels=194-2,237-3

Logitech G710+ da güzel bir tercih olur.

• quote:

Çoğu sitede razer ürünleri var. Mesela ben sanalmarketim den almistim.

• Peki ouroboros nasıl bir mouse deneyemediğim için korkuyorum almaya ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuncu koltuğu tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Oyuncu koltuğu
    4 yıl önce açıldı
    Oyuncu koltuğu önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki ouroboros nasıl bir mouse deneyemediğim için korkuyorum almaya ben

En iyi fareler arasında ilk sıralardadır.
    Mükemmeldir.

• ynal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Rica Ederim.

• quote:

Peki ouroboros nasıl bir mouse deneyemediğim için korkuyorum almaya ben

Şuan onu kullanıyorum. Müthiş bir şey. Paran varsa hiç durma. Ama altına güzel bir mousepad almayı unutma.
    Kardeş takım yapmayı planlıyorum RAZER takımı mouse pad olarak ne önerirsin bileğim ağrımasını istemiyorum ve kaymıcak mouse pad ve oyunlarda çok iyi olacak vensupla gibi bir model var çok güzel fakat bileklik kısmı kötü duruyor.
  • quote:

Kardeş takım yapmayı planlıyorum RAZER takımı mouse pad olarak ne önerirsin bileğim ağrımasını istemiyorum ve kaymıcak mouse pad ve oyunlarda çok iyi olacak vensupla gibi bir model var çok güzel fakat bileklik kısmı kötü duruyor.

Daha önce bilkelik destekli pad kullanmadıysaniz Vespulayı önermem bilek havada kalıyor ve rahatsız bir kullanımı var.
    Ouroborosa en iyi uyan Pad Razer Goliathus Speed edition olacaktır boyut seçeneği size kalmış.
  • quote:

Razer mousepadlerin kayacaklarını zannetmiyorum. Ben destructor 2 kullanıyorum onu önerebilirim. Ama sert zemin sevmiyorum diyorsan bez kaplı olanlara bakabilirsin.
    Tamam teşekkür ederim.
  • Razer Lycosa klavye - kullanım tipinize göre Razer Lachesis/Deathadder mouse - Steelseries Qck mousepad öneririm. Ben Thermaltake de tavsiye ederim , kendim Black element mouse + challenger pro klavye + Steelseries Qck kullanıyorum çok memnunum.
  • Peki ne yararı oluyor gerçekten yardımcı oluyormu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.