Şimdi Ara

Oyuncu fiyat yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar,arkadaşlar fm'de oyuncunun fiyatını yükseltme yöntemi varmıdır,bende çok az yükseliyor,bazende değeri birden çok aşağı düşüyor bunun nedenleri nelerdir,nerede eksik yapıyor olabilirim,yardımlarınız için teşekkürler

• grid taktiğinde sow 75 gol attıktan sonra 4.5m lik dğeri anca 12m oldu.
  • iyi antrenman sistemi yapıp iyi antrenörler getirince oyuncunun hem gelişimi artıyor hem de fiyatı

burak yılmaz şuan bende 25.5 milyon tl...elimde wilfried,quintero ve 1 regen var burakı satmak istiyorum bu sefer de talip yok :S

bazen fiyatın çok şişmesi iyi olmuyo
  • İyi bir antrenman ile özellikleri yükselecek yada koruyacak üzerine bir de takım + oyuncu başarısı fiyatı yükseltir.
  • hemen hemen bütün kariyerlerimde,kupalar kazanıyorum,oyuncularımı genelde ilk 11'de değişiklik yapmadan oynatıyorum,zaman zaman rotasyon yapıyorum uefa ve şampiyonlar ligini düşünerek ve ayrıca antremanı ben bilemiyorum heralde antrenmani sadece backroom advice'dan start training yapıyor ve oyunuma devam ediyorum,son olarak birde sizden birşey öğrenmek istiyorum,maça baslamadan önce her seferinde toplantı soruyor,bunu yardımcı antrenörümün yapması istiyorum bana sorulsun istemiyorum bunu nereden düzeltebilirim şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mypearl06 -- 3 Ağustos 2012; 13:56:55 >
  • Özellikle Avrupada kritik maçlarda gol atarsa (ŞL yarı finali gibi) bende yarım milyon arttıgı olmustu.Ayrıca 27 yas uzerı oyuncularda cok artıs gozukmuyor 2-5 m arası maksimum artıslar.2013 te fierroyu aldım 3 sezonda toplam 150 golu geçti 6 m ye almıstım 30 m yi gordu.
    1-genç olacak
    2-2-3 sezon boyunca ust duzey performans gosterecek patlama yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

hemen hemen bütün kariyerlerimde,kupalar kazanıyorum,oyuncularımı genelde ilk 11'de değişiklik yapmadan oynatıyorum,zaman zaman rotasyon yapıyorum uefa ve şampiyonlar ligini düşünerek ve ayrıca antremanı ben bilemiyorum heralde antrenmani sadece backroom advice'dan start training yapıyor ve oyunuma devam ediyorum,son olarak birde sizden birşey öğrenmek istiyorum,maça baslamadan önce her seferinde toplantı soruyor,bunu yardımcı antrenörümün yapması istiyorum bana sorulsun istemiyorum bunu nereden düzeltebilirim şimdiden herkese teşekkürler.

Takımının ismine tıkla. Orada takım prensipleri var, üst tarafta soldan ikinci link. Oraya tıkla ve ayarını yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca değer yükseltme olayı... Bu tamamen reputation ile alakalı. Lig ve takımın repi. Mesela aynı oyuncu fb'de 4m ise ManU'da 15m eder.
  • Takımımda genelde genç oyunculara yer veriyorum,bu dediklerinize dikkat edeceğim,teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.