Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan
-
-
seçeneklerin aralarında fiyat farkları var.bütçe ne ve ne bekliyorsun alacağın pc den?
3060 ekran kartı alacak durum varsa 3050ti bakma. i7 de r7 de güzel işlemciler ikiside iş görür. geri kalanı soğutma performansı işlevselliği dayanıklılığı yükseltme seçenekleri bunlara bakmak gerek.ayrıca pc lerin sökülmüş videolarına bak iç tasarımlarına soğutma sistemlerine bak aklında daha kolay fikir oluşur.
bunada bakabilirsin :
trendyol.comACER Nitro 5 An517-41 Amd R7 5800h 16gb 512gb Ssd Rtx3060 144hz 17,3 Fhd Dos Nh.qarey.002 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/acer/nitro-5-an517-41-amd-r7-5800h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-144hz-17-3-fhd-dos-nh-qarey-002-p-142164158?merchantId=106740&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 19 Nisan 2022; 12:3:53 >
-
Anladım Acer ile ilgili hoparlör ses sorunları var diyorlar o yüzden Acer laptopa sıcak bakmıyorum. Lenovo hp Dell daha iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman içlerinden sadece omen iş görür.ben olsam omeni alırdım bu seçeneklerden.lenovo legion olmadığı müddetçe soğutmasının yeteceğini sanmıyorum.ideapedler gaming takısı verdikleri ofis pc si gibi geliyor bana göre.
ses konusunda bende acerı okudum ama çözümü var yazılımsal problem.ses az çıkabilir fakat çoğu laptopta aynı.sürekli sesle işin yoksa acerde fiyat performansta işini görür.
-
Şuan kullandığım bilgisayar 2023 yılında 10 yıllık olacak Lenovo z500 ideapad bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı termal macun değişip içini temizleyip kullanmaya devam ettim
anladığım kadarıyla titiz bir kullanıcısın eğerki çok oyun vs canını almayacaksan oda yeter.bütçe ihtiyaç meselesi hayırlısı olsun hakkında.
-
Omen al. 3050ti ile 3060 arasında dağlar kadar fark var, diğer 3060'ların da wattı düşük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Omen kullanıcı yorumu pek yok kronik bir sorunu çıkar mı diye merak ediyorum
Bir ton inceleme videosu vardır YouTube'da. 2020'nin en iyi laptoplarındandı. 2021'de de geri kalmamıştır herhalde
O zaman omen modelini bir tık öne alıyorum
23 bine rtx 3060 lı lenovo legion 5 varken başka pc bakma bence.
-
Satıcı olarak hepsiburada yada hp store türkiye gibi güvenilir satıcı arıyorum. Bu lenovoyu satan satıcı güvenilir mi bilmiyorum
Sonuçta hepsiburada üzerinden alışveriş yapıyorsunuz ve Türkiye garantili bir ürün. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu arada 5 yıldır Teknorya adlı satıcıdan aldığım lenovo legion y520 kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 20 Nisan 2022; 10:43:31 > -
3060 + WQHD (ya da herhangi fhd üzeri) laptop almayın arkadaşlar. üzülürsünüz.
-
Neden hocam? Yukarda paylaştığım linkteki bilgisayarlardan hangisini tavsiye edersiniz
iyi akşamlar,
bende oyun için laptop bakıyorum, 25-28 bin arasında bir bütçem var.
17.3 " ekran olması ve iyi bir ekran kartı olmasını istiyorum. Msi , lenova ilk tercihim ama teknolojiye biraz uzak kaldığımdan dolayı sizlerin önerilerinize açığım.
teşekkürler.
-
Lenovo ideapad gaming 3 alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok ortalama konuşacağım. oyuncu laptop denince günümüz itibariyle piyasadaki en düşüğünden en büyük bütçelisine kadar bütün oyunların olmasa da %90-95 civarını 60fps ve üstü olarak oynayabileceğim bir cihaz düşünüyorum.
3060 da 1440p performansı hiç de iyi olan bir kart değil (3070 bile önümüzdeki bir-iki yıl harici riskli sayılır) kaç watt olursa olsun. ha sen dersen ki ben 1080p'ye ayarlar 1440p'ye upscale eder öyle oynarım, yolun açık olsun.
bence son zamanlarda (1-2 ay) en alınası laptop 3060'lı omen idi. yüksek wattlı ekran kartı, mux switch, 17" 1080 ekran, güzel kasa ve tasarımıyla.
-
Ryzen 7 5800h rtx 3060 olandan mı?
i7 11800h 3060 lı hp omen ile
Ryzen 7 5800h 3060 lı lenovo arasında kaldım
İki cihazda freedos 16 gb ram var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- rtx 4050 vs 4060
- laptop şarjda mı kullanılmalı
- monster klavye çalışmıyor
- acer mi asus mu
- hp victus alınır mı
- en iyi oyun bilgisayarı
- amd radeon 780m
- sıvı soğutmalı laptop
- hx işlemci nedir
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X