< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Lenova al geç başka marka bakmana bile gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şuan son 2 model arasında kaldım arkadaşlar. bu hafta siparişi vericem son bir yardımınızı rica ediyorum 2 model arasında
-
aynı kararsızlığı ben de yaşamış olarak araştırmalarım sonunda hp omen siparişi verdim.
çok fazla bilgim olmamakla birlikte iki bilgisayar arasındaki temel farklılıklar şunlar: ekran büyüklüğü, rtx3060 ekran kartını daha yüksek performanslı kullanabilme (omende), type-c/thunderbolt/usb/hdmi versiyonu vb. port farklılıkları, MUX Switch (omende var lenovoda yok), kasa malzemesi (omen metal, lenovo plastik), ssd kapasitesi, şarj adaptörü (omende boyutu bayağı büyük)...
tabi bunlar benim gerek özelliklerinden gerekse kendi çapımda çeşitli forumlarda yazılanlardan anladığım farklılıklar...
-
Peki windows kurarken sorun yaşadın mi kurabildin mi SSD görmüyormus öyle diyorlar
Ben daha bu sabah sipariş verdim.ürün elime geçmedi.daha önce dos bilgisayarlarıma Windows kurmuşluğum var hallederim diye düşünüyorum.forum sitesinin birisinde de konu ile ilgili bir video vardı sanırım.gerçi izlemedim ama gider bulurum ondan da yararlanırım.
Mutlaka yardımcı olacak birilerini buluruz sorun olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi siteden sipariş verdiğiniz geldikten ve Windows kurduktan sonra bana haber verebilir misiniz
hepsiburdadadan aldım dün 40 adet gözüküyordu.sabah 29 adet kalmıştı ben de sabah sipariş verdim...
windows konusunda ise, bilgisayarı kızımın LGS sınavından sonra faaliyete geçireceğimden ancak haziran ayında bu bilgiyi paylaşabilirim sizinle.yani bir süre aktif etmeyeceğim bekleyeceğim.
bir de fikir açısından amazon.com fiyatını paylaşayım sizinle:
amazon.com
2022 HP Omen 17.3" 144 Hz IPS FHD Gaming Laptop 8-Core Intel i7-11800H 16GB DDR4 1TB NVMe SSD NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB DTS Audio Backlit WIFI AX Thunderbolt4 HDMI RJ45 Windows 10 Home w/RE 32GB USBhttps://www.amazon.com/HP-i7-11800H-GeForce-Backlit-Thunderbolt4/dp/B09Y8NS1JC/ref=sr_1_2?crid=28SZV6LAZ7SC1&keywords=hp%2Bomen%2B17&qid=1652261224&sprefix=hp%2Bomen%2B17%2Caps%2C400&sr=8-2&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 11 Mayıs 2022; 12:29:57 >
-
Hepsiburada 24 adet stok kalmış ve hepsiburadada fiyat çok uygun yani aynı özellikte diğer markaların daha pahalı
Cihazda ölü piksel ışık sizmasi yada başka sorun varsa 1 ay sonra iade etmek zor olur bence geldiği gibi cihazı kurup kontrol etmek daha mantıklı değil mi hocam
Fiziksel olarak kontrolünü yapmalıyız haklısınız.👍
windows kurulumunda ssd görmemesi ile ilgili 2 tane video buldum youtube da, sıkıntılı bir durum gözükmüyor bence. "RST WMD Controller" (https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19512/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-10th-and-11th-gen-platforms.html)
yazılımının kurulması gerekiyor. Nasıl Kurulacağı da aşağıdaki videolarda mevcut bilginize.
UBAID QURESHIyoutube
| Intel | 11th Generation | Windows 10 | Installation | RST VMD Controller | HP | Pavilion | 15t | Problem/Issue/Error:- We couldn't find any drives. To get a storage driver, click Load driver. No drives are found during Windows 10 installation (Intel 11th Generation processors) This applies to laptops and PCs with 11th Generation Intel processors. New computer models with Tiger Lake (TGL) memory configurations do not have supported storage drivers in Windows 10. If you are installing Windows 10 from USB at boot, this issue halts the installation at the step of choosing a Windows installation hard drive. Use the steps in this video to locate and install the missing storage drivers, and complete the Windows 10 installation. How to install Windows 10 on Intel 11th Generation laptops and PCs. HP Pavilion Laptop PC 15t-eg000 CTO Part No. or Product No. 9WF69AV, 9YF35AV Storage Controllers: - Intel RST VMD Controller 9A0B (TGL) - Intel RST VMD Managed Controller 09AB Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory https://downloadcenter.intel.com/download/29978/Intel-Rapid-Storage-Technology-Driver-Installation-Software-with-Intel-Optane-Memory F6flpy-x64 (Intel® VMD).zip (unzip this file and copy the unzipped folder to USB) Windows 10, 64-bit The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 18.0.1.1138 supports the configuration and enabling of multiple features including: - System acceleration with Intel® Optane™ memory - Configuration and maintenance of RAID 0/1/5/10 - Intel® VMD support on 11th Gen platforms This Intel(R) Rapid Storage Technology Release is designed to provide functionality for the following Storage Controllers : 1.a VMD Platforms - Mobile Low Power (LP) - Premium UP3 - Premium UP4 1.b Non-VMD/Legacy platforms - - Intel(R) 400 Series Chipset Family: Desktop, High End Desktop (HEDT), Workstation (WS) - Z490 - Q470 - W480(WS) - H470 - B460 - H410 Mobile Halo - HM470 - QM480 - WM490 Intel(R) 10th Generation Core Processor Family Platform I/O SATA AHCI/RAID Controller Mobile Low Power (LP) - Premium-U Intel Rapid Storage Technology Driver https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/swdetails/hp-pavilion-laptop-pc-15-eg0000/35719379/model/35719380/swItemId/ob-260894-1?sku=9YF35AV The following operating systems are not supported in any versions or updates: - Linux - UNIX - BeOS - MacOS - OS/2https://www.youtube.com/watch?v=dN96oqdBPtkMind Diskyoutube
Download F6 File Link https://drive.google.com/drive/folders/1vQGsgs8yooW4tbg-AQhk8ScI2CBZrbUf?usp=sharing How to install windows 10 in 11th hp generation laptop No Drives Can Be Found During Windows 10 Installation ON 11th gen laptop/desktop 2021. windows 10 installation problem on 11th gen laptop just copy folder not install okhttps://www.youtube.com/watch?v=P6KPjKCU6rA
-
Cihaz geldi mi siz kurulum yaptınız mı hocam
Cihaz geldi ama kurulumu sonra yapacağımı söylemiştim size.
Ben size yardımcı olması amacıyla kurulumla ilgili bilgi paylaştım.öyle dedikleri gibi zor bir işlem gözükmüyor ssd yi tanıtmak.
Bu arada kampanyadaki ürünler tükenmiş.
Cihazınız hayırlı olsun. Evet gördüm mecbur amazondan 18.881 liraya Ryzen 7 5800H rtx 3060 16 gb ram 512 gb SSD Freedos cihazı alıcam. Bu arada windows için ürün anahtarını nereden alacaksınız
Hepsiburada da omen ile aynı fiyatlarda MSI var gene 17.3 ekran R7 yanlız.bakın bence.
Windows key heryerde var daha karar vermedim nerden alacağıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 12 Mayıs 2022; 18:32:9 >
Msi için fiyatı uygun modellerin kasası kötü diyorlar
17.3/qhd bir laptop alacağım, MUX olmazsa olmaz özelliklerden biri benim için.
Monster'da Mux özelliği var mı diye iki kez yazdım, toplam 11 gün geçti hala olup olmadığına dair cevap vermediler. Nasıl iş anlamadım.
Forumda temsilcisi var mı ki bu firmanın?
Olmadı biraz daha fazla verip ne olduğunu bildiğim bir modele yönelirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben HP omen 17 yi 21.600 TL'ye Hepsiburada dan aldım.windows kurulumunu da yaptık ölü piksel vs herhangi bir sıkıntı şimdilik yok çok şükür.LGS sınavı sonrasında aktif kullanıma geçecek.
Mux switch neden sizin için bu kadar önemli bilmediğimden soruyorum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X