Şimdi Ara

Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun.

Oynadığım bir oyum harici gpu'yu aktif etmiyordu. Mecbur igpu ile çalışmak zorunda kalıyor. Bir çözümü de yok. Hem nvidia hem de amd için çözüm üretilemedi. Oyun firması da soruna ilgisizdi.

Önceden (win7 zamanları) mux özelliği olan laptopumda bu sorunu halledebiliyordym. Win10'a geçince sürücü uyumsuzluğu nedeniyle sorunu gideremez hale geldim. O laptop da emekli oldu zaten.

O oyunu oynamasam bile benzer bir sorunla yüzleşmek istemiyorum.

Mux olsun, başım sıkışınca harici-dahili gpu'yu ben seçeyim istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    Çok tşk ederim.umarım siz de istediğinize kavuşursunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar acer markasının 2 modeli gözüme takıldı sizce acer ve lenovo arasında aşağıdaki hangi 4 modelden birini satın almalıyım? fiyat performans olarak hangisi mantıklı olur?

Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan

17.999 liraya acer mi yoksa 17.999 liraya lenovo mu?
    bu iki modelin tüm özelliklerinin karşılaştırmasının linkini bırakıyorum buradan direkt bakabilirsiniz
    Lenovo IdeaPad Gaming 3 15" (Gen 6, AMD) vs Acer Nitro 5 AN517-54: which is better? | NR (nanoreview.net)

yada yukarıdaki 2 model yerine biraz daha para ekleyerek aşağıdaki 2 modelden birini almaya değer mi değerse aşağıdaki 2 cihazdan hangisi alınmalı?

vatanda satılan acer markası gece indirimleri ile 21.999 liradan 19.799 liraya düşüyor fiyatı. lenovo ise 18.999 lira
    bu iki modelin tüm özelliklerinin karşılaştırmasının linkini bırakıyorum buradan direkt bakabilirsiniz
    nanoreview.net
    Lenovo IdeaPad Gaming 3 15" (Gen 6, AMD) vs Acer Nitro 5 AN517-54: which is better? | NR
    https://nanoreview.net/en/laptop-compare/lenovo-ideapad-gaming-3-15-gen-6-amd-vs-acer-nitro-5-an517-54?m=b.2_c.2_d.2_g.4_r.2_s.2-and-c.4_g.4_r.2

Yada bonus olarak gece indiriminde 19.255 liraya Hp Victus modeli alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoman007 -- 20 Mayıs 2022; 1:18:23 >

• Yok mu bu cihazları kullanan yada tavsiye verebilecek arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 aydır alamadın mı laptop?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Biraz borçlarimin azalmasini bekledim birazda belki fiyatlar düşer diye bekledim ama fiyatların düşeceği yok gibi

• teknoman007 T kullanıcısına yanıt
    Yukarıda vermiş olduğun Acer Nitro'yu al o zaman. Lenovo'nun kasası küçük sıcaklık sorunu olabilir ileride.

17.3 ekranı olan acer bana mantıklı geldi. hp victus ile 17.3 ekranlı acer bana daha yakın geliyordu. bu ikisi arasında yine 17.3 ekranı olan acer mı tercih edeyim sence

Hp'nin rami 8 gb, yeterli gelmez şimdiki oyunlarda.

1x8 ram kullanıyor diğer slot boş daha sonra ddr5 8gb ram eklenebilir. fakat bu laptop yeni çıktı henüz alan ve kullanan yok ve 12. nesil yeni bir işlmeci kullanılıyor henüz yeni olmasından dolayı inceleme videolarını bulamadım bu laptopun. peki 17.3 acer alırsam windows 10 lisans anahtarını nerden almak iyi olur

Amazon'da 5-10 liraya satılan keyler var, onlardan alabilirsin. Ben 4 farklı bilgisayar için öyle yaptım.

oem key mi yoksa retail key mi almak mantıklı olur?

• Hocam selamlar. 24 Mayıs 2024'e kadar Dell garantili Orjinal Windows 11 yüklü Dell G15 5515 8x2 16 ram ve 256 + 512 SSD ile özelleştirilmiş ve RTX 3050 ekran kartına sahip bilgisayarımı satıyorum ilgilenirsen mesaj atabilirsin ( Aldığım yerde yükseltmesi yapıldı )

• limpmust L kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam Rtx 3050 düşünmüyorum teşekkür ederim teklif için. Onu satıp masaüstü mü alacaksınız yada başka bir Laptop markası düşünüyorsunuz

Yok bir şey almayacağım ben petformansından yana bir sorun yaşamadım sadece çok vakit bulamıyorum kullanmaya. Ayrıca çoğunlukta oyun konsolu kullanıyorum

• limpmust L kullanıcısına yanıt
    Merhaba ne kadara satıyorsunuz hala satılık mi

• Anastasia_s A kullanıcısına yanıt
    Merhaba 15.400 gibi düşünüyorum fiyatı konuşuruz düşünüyorsanız

• Açılmış bir konum olduğu için buradan devam edeyim dedim arkadaşlar. Bu arada ben masaüstü bir bilgisayar aldım. Şimdi iş yerinden bir arkadaş laptop alacak. Aşağıda olan modelleri beğendi. Bütçesi 20k sizce fiyat performans olarak hangisini almalı

Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan Oyuncu laptop tavsiyesi dolar daha fazla artmadan

• Yok mu fikir verebilecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.