Şimdi Ara

Oyuncu koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir zamanda eski ikea koltuğum bozuldu yaptırabilirim ama yıllardır kullanıyorum ve eskidi bende yeni bir koltuk almak istedim hem ders çalışırken bana yardımcı olucak yani rahat edebileceğim hemde oyun oynarken beni rahat hissetirecek bir koltuk istedim biraz araştırdım ve adorenin oyunuc koltuğunu buldum linki aşşağıda bu koltuğu almayı düşünüyorum görnüşü güzel ayrıca rahat diyorlar biraz araştırdım sizce almalımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edizkaran_2 -- 14 Temmuz 2020; 20:21:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Açmayın beyler yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuncu koltuklarını istisnalar hariç keriz silkeleme itemleri olarak görüyorum.

• link açılmıyo ayrıca şu oyuncu koltuklarına verilen paralara üzülüyorum genelde +500 tl oluyolar ve hiçbir özelliği de yok. Abi alın plastik tuvalet taburesini onda oynayın daha iyi

• tanks55 kullanıcısına yanıt
    Linki güncelledim bakabilirsiniz

• Linki güncelledim

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Linki güncelledim

• Alma, hem kaliteli bir koltuk değil hemde okuduğum yorumlara göre çok çabuk deforme oluyor. Zamanında 300 liraydı millet o zaman almayın çok kötü diyordu, şimdi bu paraya kesinlikle alınmamalı. Markus ya da jarvfjallet bakıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 15 Temmuz 2020; 10:11:35 >
  • Aga cok gereksiz bana sorarsan patron koltuklari en rahat koltuklar ne bel agritir ne ayak cok rahatlar

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    O zaman bir koltuk önerir misin?

• sadssads549 kullanıcısına yanıt

Ben xPrime oyuncu koltuğu kullanıyorum fazlasıyla memnunum bi bakın isterseniz.

https://forum.donanimhaber.com/xprime-oyuncu-koltuklari--145321794

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.