Şimdi Ara

Oyuncu Koltuğu Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konudan biraz bağımsız fakat 1000tl aşağısında oyuncu koltuğu bakıyorum. Hepsi birbirinden dandik gözüküyor. Kullanıp denediğiniz önerebileceğiniz ürün ya da ürünler var mı?

• Saçma sapan işler yapmayın oyuncu koltuğu diye, 1000yl ye gayet güzel ve kaliteli ofis koltuğu alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu adı altında satılan tüm bileşenler gibi koltuklar da ederinden çok daha pahalı. Biraz keriz silkeleme işi olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 25 Ağustos 2020; 9:9:12 >
  • xPrime marka oyuncu koltuğu alabilirsin. 450-1400 tl arasındaki koltukları var. Bende king modeli var çok memnunum sizede öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

Saçma sapan işler yapmayın oyuncu koltuğu diye, 1000yl ye gayet güzel ve kaliteli ofis koltuğu alınır.
    Öneriniz ne olurdu peki ?
  • emrecel.k E kullanıcısına yanıt
    deri olması çok terletme yapar mı acaba? tüm ter bezlerim götümde toplanmış durumda çünkü
  • Kingsel K kullanıcısına yanıt
    Bende king modeli var camım açık bir şekilde oynuyorum antalyada yaşıyorum. Ufak bir hava akımı olsa yeter bende 0'a yakın bir terletme mevcut min 10 saat pc başındayım. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Koltuğu Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Oyuncu koltuğu önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Dxracer formula serisi oyun koltuğu var. Evde çalışmaya başlayınca şunu fark ettim ki hiç kullanışlı değil. Bu neden ile ikinci el Nurus mee too aldım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Muhteşem bir fark var. Bunun ile birlikte ofiste de Nurus marka Me too vardı. Hiç bir ağrım olmuyordu fakat eve geçince 1 ay sonunda ağrılarım olmaya başladı. Önerim iyi ergonomik bir ofis koltuğu almanız. Oyuncu koltuklarının sırt boşluğunu dolduran bir tasarımları olmuyor. Sırt için ve boyun için bir yaştık veriyorlar ama bu hiç iş görmüyor. Tasarım olarak o boşluğu dolduran bir yapısı olmalı koltuğun. Ayrıca arkaya yaşlanma tabla kısmından olduğundan baya bir ayakların ile zorlamak gerekiyor ki arkaya yaşlanabilesin. Fakat me too koltuğunda böyle değil. Sırtınızı yaşlandığınız kısım geriye doğru gidiyor. Böylece anlık olarak geri yaşlanma ve dik durmanızı sağlayan bir yapısı oluyor koltuğun. Me too sıfırları çok pahalı olduğundan ikinci el alabilirsiniz. Özellikle bu dönemde ofis boşaltma çok oluyor. Koltukları satışa çıkartan firmalardan almak mümkün. Bunun dışında önerebileceğim bir koltuk deneyimim olmadı. Fakat oyun koltuklarından uzak durmanızı öneririm.

• Yıllardır mutfak sandalyesine oturuyordum, günde 4-5 saatini bilgisayarda geçiren birisiyim. Belim de kıçım da kırılıyordu. Gittim Calitte'den Viper VPX modelini aldım. O kadar rahat ki anlatamam, önceleri odunda oturuyormuşum da haberim yokmuş. Çok güzel sandalye öneririm.

• sp33d kullanıcısına yanıt

hocam söylediğin koltuğun fiyatı 5000 TL. oyuncu koltukları bunun 3 te 1'i fiyatına

• IceRulez kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben 1300'e almıştım nakit. Şu an sitesinde 1550 olarak gözüküyor.

• sp33d kullanıcısına yanıt

Hocam link atabilirmisiniz ?

• IceRulez kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.