Şimdi Ara

Oyuncu kulaklığı - Rage kampanyada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi oyuncu kulaklığı almaya karar verdim şuan adeksstoreda Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage USB Wireless Kulaklıkta kampanya var fiyatı 219 tl ye düşmüş bu fiyata kaçmaz al mı dersin yoksa başka alternatifleremi yöneleyim ? Bu arada kulaklıkla ilgili yukardan başa baskı yapıyor ağrıtıyor falan denmiş kafamı karıştırdı kablosuz olması baş ağrısı yaparmı acaba ? ne dersiniz başka alternetifler bakayımmı ? bide kullanırken usb kabloyu bağlayıp şardayken kullansak yine kablsuz teknolojisinden faydalanması gerekirmi yoksa sadece kablolu olarak kullanabilirmiyiz ?

http://www.adeksstore.com/urun/soundblaster-rage-wireless.aspx

• istanblue3455 kullanıcısına yanıt
    fena bir kulaklık değil ama öyle kaçmıycak bir fırsat falan da değil amazondan kargosuyla beraber 190 liraya alıyorsun zaten
  • DaRealTerrorist D kullanıcısına yanıt
    Peki amazonda şuan ücretsiz kargo yazılı kargosuyla derken nasıl oluyor ? bide gümrükten geçmesi için 100 dolar mı limitimiz vardı ? Kulaklıkta wireless basş ağrısı falan çokyaparmı sizce kablolulara yönelmelimiyim ?
    ödeme ekranında son fiyat olarak görünen fiyatı ödedikten sonra her ürün gelir hocam amazon o gümrük fiyatlarını falan da ekliyor zaten yani çıkışa gelene kadar son onayı vermeden önce gördüğünüz fiyata herşey dahil
    wireless kulaklıkta başağrısı niye olsun ki :D ilk defa senden duyuyorum :D
    Dostum bilmiyorum valla forumda baya araştırdım insanlar wireless kulaklıkların baş ağrısı yaptığını falan söylemişler kafa üstünü ağrıtıyor falan diye bende arada kaldım acaba razer kraken 7.1 mi alsam diye aradaki fiyat farkını hakedermi acab kraken 7.1 384 lira sanal marketimde
    hocam bazı kulaklıklar uzun süreli kullanımlarda kulak üstünde ağrı yapabilir ama kablolu kablosuz her ikisinde de mevcuttur bu problem. tamamen ürünlerin kalitesine ve dizaynına bağlıdır
    amazon fiyatı 269,60 tlye alabilirsin özellik olarak aralarında bir sürü fark var fakat bence fiyatı yine de gereksiz pahalı.
    hocam eğer aklınızda belirli bir kulaklık modeli yoksa ve ne alsam diye düşünüyorsanız oyun amaçlı mı değil mi bir de maximum bütçe ve kablolu mu kablosuz mu bana onu söylerseniz size o şekilde yardımcı olayım o şekilde daha net olur.
    ayrıca ses kartlı bir model mi arıyorsunuz ve de amazondan mı türkiyeden mi alıcaksanız belirtirseniz ona göre daha detaylı yardım ediyim. çünkü bu nasıl şu nasıl dersek işin içinden çıkamayız :D
  • bende headset alacağım. devamlı takipteyim ikinci el ve kampanya ilanlarını. bunuda gördüm ama dendiği gibi illa kaçırılmaması gereken bir kampanya değil bu. kraken ve tiamat i meth ediyorlar. şu kulaklığı dışardan getirmek ne kadar zaman ve maliyeti olur getiren memnun kalmış mı ? birde ses kartlı olması gerek dahili veya harici. bilen arkadaşlar bi bilgilendirirse sevinirim. ikinci el tekliflerede açığım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz kulaklılığı alacaksınız 20 tl fark için amazondan almaz Türkiye'den alır bir sorun çıkarsa elimin altında muhattap bulurdum. Size yeni sipariş ettiğim şu linkte bahsettiğim kablolu dolby Surround kulaklığı öneririm. Tahminen 7 gün içinde elinizde olur.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94163873

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum şuan gördüm ceza almışsın eğer farklı bi profilden falan girip cevap yazabilirsen çok memnun olurum. Oyuncu kulaklığı arıyorum tasarım ve malzeme kalitesi biraz önemli açıkçası kablolu kablosuz farketmez ama kablo koparsa falanda kulaklık çöp olmasındada korkuyorum açıkçası ama dediğim gibi farketmez kablosuz kablolu olması. Baş ağrısı konusu baya laf yapılmış o yüzden kafam takıldı benimde :) bütçeye gelince gerçekten hakkını vericekse 350-380 falan o civarlara çıkabilirim. Bu arada amazondan daha önce alışveriş yapmadım gelmede falan bi sorun olmaz dimi ? Öneri modellerini bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue3455 -- 6 Temmuz 2014; 12:17:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.