Şimdi Ara

Oyuncu Masası Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.Arkadaslar ben cs go oyuncusuyum ancak masam cok eski ve hiç memnun değilim.oyuncular ıcın masa araştırması yaptım 1 tane denk geldi oda bin tl.sızın onerınız var mı ?

• Normal bir mobilyacıdan beğendiğin uygun fiyatlı masayı al sonuçta masa yani
  • kardeşim önce sandalyeni al yoksa, yani oynayacağın sandalyeyle uygun olması çok önemli.

senin boyunu bilmiyorum ama ben 1.75 im, yerden yüksekliği 65 ile 70 cm arası olsun, fazlası olursa dirseklerden çok rahatsız olursun.

genişlik en az 120 cm, derinliği de 90-100 cm olursa çok rahat edersin.

ben çok çektim masadan, en sonunda gittim bauhausa, verdim ölçülerin hepsini. tüm plakaları aldım kendim yaptım. zaten kaplanmış sunta alacaksın, kenarlarını da kaplat güzelce. 20 tane de vida alıyosun güzel uzun, vidalıyosun hepsini birbirine, mis.

he bu arada, toplam verdiğim para da 120 lira mı neydi hepsi dahil. geriye kalan parayla git gaming chair ya da ekipman al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 4 Kasım 2018; 12:11:21 >
  • git bir marangoza kendine bir masa yaptır. şahsen ben 15 senedir aynı masayı kullanıyorum. 50 kez yer değişmiştir 7 kezde ev taşınmasına katılmıştır :)) çok şükür halen memnunum ne kolum havada kalır ne dizim çarpar ne monitör alçak olur
    kafa rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuncu koltuğu tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Oyuncu Kulaklık Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Oyuncu koltuğu önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.