Şimdi Ara

Oyuncu monitörü tavsiyesi 24 - 27 inç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun monitörü almayı planlıyorum başlıkta belirttiğim gibi 27 inch 60 Hz ve 1 Ms tepkime süreli olacak.
    Benim bulduğum modeller
    SAMSUNG LS27E310HSG/UF Samsung
    ASUS VS278H Asus (Birde şu model var VX278H 100 lira neden pahalı olduğunu anlayamadım.) Asus Diğer
    BenQ RL2755HM BenQ

Hangi marka ve modeli önerirsiniz?

Ek:Ben paylaştığım 27 inch monitörlerin yüksekliği ayarlanabilir sanıyorumda sanırım ayarlanamıyormuş.
    Asus'un VG248QE modeli nasıldır?Yüksekliğide ayarlanabiliyor.BenQ XL2430T ile arasında fark var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 11 Mart 2016; 22:40:15 >

• Güncel...
  • VS278H'in sabit kontrast oranı ve parlaklığı yüksek. 2 HDMI ile hem konsol hem de pc'de kullanılır.
    Bence fiyatı da uygunken bunu alın.
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Sadece pc üzerinde kullanıcam monitörü bende Asus ile Benq arasında kaldım aslında.
    Samsung'u araştırdım hiçbir şey bulamadım hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • BenQ RL2755HM aldım 76HZ ye yükselttim kullanıyorum input lag çok düşük oyunlarda farkı görüyorsun
  • RL2755HM al derim konsol oyunları da dahil verdiğin paraya değecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnput lag dediğiniz ms sanırım bu modelde 1ms tepkime süreli yani yorumunuzun olumlu olduğunu düşünüyorum.Bende siz gibi 75Hz ye çekmeyi düşünüyorum monitörü eğer stabil kalacaksa.Renklerden vs memnun musunuz?Ve monitöre biraz yakından bakınca pikselleşme oluyor mu?Memnun olmadığı tarafları nedir?

Aslında konsolum yok almayıda düşünmüyorum yakın zamanda pc de oynayacağım
  • 30cm mesafeden kullanıyorum pixelleşme yok renk olayından hiç anlamıyorum bana göre iyi
  • Şimdiki kullandığımdan iyi olduğu kesin.
    Ben paylaştığım 27 inch monitörlerin yüksekliği ayarlanabilir sanıyorumda sanırım ayarlanamıyormuş.
    Asus'un VG248QE modeli nasıldır?Yüksekliğide ayarlanabiliyor.
  • Tavsiye..

• Bende 24" olanını almayı düşünüyorum. XL2411Z almıştım bozuk çıktı iade ettim. rl2455hm modelini alıcam 27" ile arasında 200tl gibi bir fark var
  • Aldığım dönemin en iyilerinden Philips 190X7B 1280x1024 5:4 oranlı LCD monitör kullanıyorum.
    Aslında güncel monitörlerin "1920x1080 "NATIVE çözünürlüğünü", imzamdaki eski (ekran kartı nispeten daha yeni) sistem 2-3 yıl öncesinin fps oyunlarında ne derece kaldırır?" bilmiyorum AMA 27" monitörleri araştırırken PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 Led Monitör dikkatimi çekti. Piyasaya sürüleli 4 yıl olmuş. FPS oyunları için 27" boyutta yakın fiyatta daha iyisi de yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 12 Mart 2016; 11:59:09 >

• BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    Fena değilmiş hocam bu fiyata yakın Samsung un monitörü var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.