Şimdi Ara

Oyuncu monitörü tavsiyesi 24 - 27 inç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun monitörü almayı planlıyorum başlıkta belirttiğim gibi 27 inch 60 Hz ve 1 Ms tepkime süreli olacak.
    Benim bulduğum modeller
    SAMSUNG LS27E310HSG/UF Samsung
    ASUS VS278H Asus (Birde şu model var VX278H 100 lira neden pahalı olduğunu anlayamadım.) Asus Diğer
    BenQ RL2755HM BenQ

Hangi marka ve modeli önerirsiniz?

Ek:Ben paylaştığım 27 inch monitörlerin yüksekliği ayarlanabilir sanıyorumda sanırım ayarlanamıyormuş.
    Asus'un VG248QE modeli nasıldır?Yüksekliğide ayarlanabiliyor.BenQ XL2430T ile arasında fark var mıdır?

• Güncel...
  • Merhaba öncelikle,

Paylaştığın ilk 3 modelde pivot özelliği yok. üçüde 60hz 1ms tepki süresine sahip. Asusun VX278H modeli tasarım farkı daha şık bir ürün fiyat farkıda ondan geliyor VS278H modelini tercih edebilirsin bu bağlamda hem vesa özelliği bulunuyor duvara asma gibi bir düşüncen varsa kullanabilirsin.

Son iki modelde pivot özelliği bulunuyor istediğin gibi indirip kaldırıp evirip çevirebiliyorsun. her iki modelde 1ms 144hz monitör. benq da usb girişi modlar için kısayol butonu mevcut buda fiyatı 300 tl arttırmakta. Okadar önemli bir özellik değilse senin için VG248QE yi tercih edebilirsin. fiyat anlamında da uygun artı 3d özelliği mevcut.
  • cho35 C kullanıcısına yanıt
    Hocam Asus'un bu modeli 2013 de çıkmış BenQ nun ise daha 1 yıl bile olmadı acaba BenQ kendi monitörüne bu iki yılda fazladan özellik katmış mıdır?
  • iki modelide incelediğin zaman düz 144 1ms panel pivot özelliğine sahip monitör olarak görünüyor. ekstra g-sync veya freesync gibi birbirinden ayırt edici özellikleri bulunmamakta. dediğim gibi benq da artı olarak incelediğin zaman tasarım ve belirttiğim özellikler var. diğer yandan asus 2013 de çıkmış ve devamlılığı olan bir model. İkiside güzel model benim düşüncemi soracak olursan düz 1ms 144hz monitörde özellikler aynıysa fiyat performanstan yana olurum asus ta iyi köklü bir marka fazladan 300 tl vermem.
    Eyvallah hocam bencede BenQ nun monitörü daha şık.144 hz ile 75 hz arasında fark var mıdır hiç kullandınız mı?
  • şu kadarını söyleyeyim 60hz monitör ile 144hz arasında muazzam fark var kullanınca anlarsınız :)
    Cs Go oynamıyorum ama alıcam büyük ihtimal ☺ Bugün bir internet sitesinde 15 fps 30 fps 60 fps şeklinde 3 animasyon izledim gerçekten fark vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.