Şimdi Ara

Oyuncu Mouse Önerisi? En Hızlısı En Konforlusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncu mouse alacağım şunlar arasında kaldım. Özellikle elimi terletmemesi, rahatsız edecek çıkıntılarının olmaması ve elime uyması gerekir. Bu mouse ları hiç kullanmadım sizce hangisi uygun olur? Palm Gripping' şeklinde kullanıyorum.

- Razer DeathAdder Dragon Age™ II – FRML (Diğer razerlara göre + sı nedir?)

- Logitech G9x Laser Mouse (910-001153)

- Logitech G400 Gaming Mouse / Usb / Siyah (2279) (910-002279)

- A4 Tech XL-755BK Oscar 3600 Lazer Mouse

- Razer Goliathus Fragged Alpha (Large) Speed Mouse Pad ( 444 x 355 x 4.3 )

Yardım eden herkeze teşekkürler.

• mouse pad olarak ne düşünüyorsunuz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsrkc06 -- 14 Temmuz 2012; 18:26:14 >
  • Bütçen uygunsa Logitech G9x Laser Mouse derim mouse olarak deathadder da güzel bir oyuncu faresi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001153-g9x-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41347

Mouse pad olarak kesinlikle Khan Gaming rapid cloth pad http://www.khangaming.com/rapid/ 6mm kalınlık ve yüzeyi ipeksi kayganlıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediralkan -- 15 Temmuz 2012; 9:36:33 >

• kullanim amaci ve limit ne
  • Logitech G9x tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir. Eğer fiyatı bütçeni aşmıyorsa G9x'den başkasına bakma bile.
  • mouse pad e fazla para vermeden mouse u çok iyi al derim. daha yeni blacx aldık bir tane ve mouse G9X aldık takım arakadaşa. mükemmel uyum sağladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediralkan -- 17 Temmuz 2012; 21:10:59 >
  • seçimlerinin arasında razer deathadder en iyisi gibi
    ekonomik olarak biraz daha ucuz arıyorsan 2. sıraya G400 u almanı oneririm

bu arada deathadderda dragon age ile diğer edition lar arasıda teknolojik fark yok sadece üst yüzeye yapılmış logo farkı var ebat, tasarım komple aynı.
    mouse pad olarakta steelseries veya razer tercih et

sadece gaming üzerine satış yapan gameekstra yı iyica araştırmanda fayda var.www.gameekstra.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.