Şimdi Ara

Oyuncu mouseları (Satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Zowie ZA13 - Ürün temiz kullanılmış olup kutusu ve faturası mevcuttur.Tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Forumdan bir arkadaştan satın aldım..

Ürün @yhykml34 rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır.

----------------------------------------------------

Zowie FK2 - Ürün temiz kullanılmış olup kutusu ve faturası mevcuttur.Tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Forumdan bir arkadaştan satın aldım..

Ürün @browny7710 rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır.

Steelseries Rival 110 - 5-6 aylık olup temiz kullanılmıştır. Kutu ve fatura mevcut. Tüm fonksiyonları çalışmaktadır.

Ürün @erdemziya2 rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır.

Microsoft Intelli 3.0 Optical (Sayılı üretilen SK Gaming Edition) - Ürün temiz kullanılmıştır. Yedek skatezleri mevcuttur. Forumdan bir arkadaştan satın almıştım. Tüm fonksiyonları çalışmaktadır.

Ürün @burakjan rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır.

Microsof Intelli 1.1 Optical - Ürün temiz kullanılmıştır. Tüm fonksiyonları çalışmaktadır.

Ürün @burakjan rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır.

Bunlara ek olarak Steelseries DEX ve Razer Vespula v2 mouse pad mevcuttur. İlgilenen olursa resimlerini atabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancecontrol -- 2 Temmuz 2019; 9:55:3 >

• Microsof Intelli 1.1 görünce gözlerim yaşardı.Alsam mı? karar veremedim :D
  • o da ayrı bir efsanedir tabi :)
  • güncel
  • intelli 1.1 bende de var satmaya da atmaya da kıyamıyorum bi kenarda sakladım yıllardır canavar gibi de çalışıyor, tasarımı cidden çok iyi zaten diğer büyük markalara referans olmuş tasarım bunlar.hayırlı satışlar hocam za13'ü de deneme niyetim var bi o kaldı kullanmadığım :D duruma göre yazarım almaya karar verirsem.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.