Şimdi Ara

Oyuncu telefonu Nubia Red Magic, 37 saniyede 10 bin adet sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTE'nin alt markası olan Nubia'nın oyuncu telefonu Red Magic, geçtiğimiz hafta tanıtılmıştı. 8 GB RAM, Snapdragon 835 işlemci, 3800 mAh pil ve 6 inçlik FullHD bir ekrana sahip olan cihaz, ilk satışa çıktıktan 37 saniye sonra 10 bin satarak bir rekora imza attı.

Nubia Red Magic'in ikinci satışı 1 Mayıs'ta olacak

Nubia, sadece 37 saniye içinde stokları tükenen Red Magic'in, tekrar üretime girdiğini duyurdu. Şirket yetkilileri, şimdiye kadar gerçekleştirilen ilk satış rakamları göz önüne alındığında bu sayının bir rekor olduğunu belirtiyorlar.

Nubia, bir sonraki satışın 1 Mayıs Salı günü saat 10:00'da gerçekleşeceğini duyururken, kaç adet Nubia Red Magic'in satışa sunulacağını ise belirtmedi. Nubia Red Magic'in 6 GB RAM + 64 GB depolama alanıa sahip modeli 399 dolar, 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyonunu ise 479 dolar fiyat etiketine sahip.

• Gaming Pc.Gaming Monitor.Gaming Klavye.Gaming Notebook. Hepside çok sattı. Bence Her firma gaming modeli çıkaracak. Büyük Bir kitle telefonda oyun oynuyor çünkü

• Oyuncu telefonu diye yakında snapdragon 400 serisi telefonda çıkarırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siemensin akrep telefonuna benzettim.

• Uygun fiyatlı snapdragon 435 işlemcili oyuncu telefonu

Yakında böyle haberler görürüz

• Arka tarafın tasarımı olmuş

• iyide ne oynuyacagız bu oyun telefonlarında ? exclusive oyun var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Gaming ibaresiyle 666 gb ram 666 gb hafıza 666 ghz işlemci koymanın ne anlamı var ? şu an ki telefonların üstüne ne koyabilirler ki gaming diye satsın. Her şeyi rahat şekilde oynatıyor çoğu telefon. Örnek var mı ? Şu şu eksik şundan çıkartmalılar şu oyun pc kalitesinde grafikli ve kasıyor şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Gaming ibaresiyle 666 gb ram 666 gb hafıza 666 ghz işlemci koymanın ne anlamı var ? şu an ki telefonların üstüne ne koyabilirler ki gaming diye satsın. Her şeyi rahat şekilde oynatıyor çoğu telefon. Örnek var mı ? Şu şu eksik şundan çıkartmalılar şu oyun pc kalitesinde grafikli ve kasıyor şeklinde
    ben genel anlamda gaming ürünlerine yorum yapmıştım ama sen kişiselleştirmişin.
  • Snapdragon 835 olmamış ama fiyatı göz önüne alındığında iyi cihaz. Kur farkı olmadan 500 Tl'ye böyle bir cihaz alabildiğinizi düşünsenize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

ben genel anlamda gaming ürünlerine yorum yapmıştım ama sen kişiselleştirmişin.

Alıntıları Göster
    ne saçma adamlarsınız la bu mesajın nesi kişisel teknoloji çöplüğünden ve gereksiz donanımlara gereksiz isim koyup fahiş fiyata koymaktan bahsedilmiş, trash talker blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

ne saçma adamlarsınız la bu mesajın nesi kişisel teknoloji çöplüğünden ve gereksiz donanımlara gereksiz isim koyup fahiş fiyata koymaktan bahsedilmiş, trash talker blok

Alıntıları Göster
    özürlü felanmısın sen. anlaman kıtmı nerenle okuyorsun yazdıklarımı.
    tüm gaming ürünleri iyi sattı yazdım ben buna gaming monitör gaming klavye herşey dahil.
    cahil geldiniz cahil gideceksiniz tartışmayı bile bilmiyorsunuzOyuncu telefonu Nubia Red Magic, 37 saniyede 10 bin adet sattı
    resimde koyalım belki anlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 30 Nisan 2018; 14:10:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.