|
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]
-
-
V3 türkiye'de satışa çıkarsa güzel olur. Bakalım.
-
Ekim veya kasım gibi çıkar sanırım
-
Honor Türkiye'den bir açıklama yapıldı mı?
-
Ekim gibi gelecek gözüküyor
-
Elimdeki İphone 13 pro yu satacağım bu telefonu bekliyorum ama v2 den yüksek fiyatla girerse yani arada çok fark olursa v2 alırım
-
Çok güzel haber. Umarım uyguna gelir. V2 de olmayan kablosuz şarj en rahatsız olduğum eksikliklerden biriydi. Çok pahalıya gelmezse V3 e geçmeyi düşünüyorum.
-
Bugün yapılan global tanıtımda Almanya fiyatı 1999 euro. Yanında hediyeler var. Ortalama oturmuş fiyatı 1800 euro gibi olur diye düşünüyorum.
Türkiye fiyatı bana 80k gibi olur gibi geliyor.
Tahmini olan var mı? -
Oldukca ovguyle bahsedilmis bu incelemede. Kamera konusunda v2 ye gore baya bir ilerleme kaydetmisler.
The Tech ChapyoutubeHONOR Magic V3 Unboxing & Walkthrough - the thinnest, lightest... (and best?) foldable phone you can buy! ▶ Order: https://www.honor.com/uk/phones/honor-magic-v3/buy/ This video is sponsored by HONOR. Why not SUBSCRIBE? (it's free)! 😄 ▶ YouTube: https://bit.ly/2UyCBGq ▶ IG: https://www.instagram.com/TheTechChap ▶ TikTok: https://www.tiktok.com/@tomthetechchap 00:00 Unboxing 00:45 HOW THIN? 01:41 Wireless Charging!? 03:08 Design & Display 05:01 Eye Comfort 05:34 Performance 06:17 Battery Life 07:20 Camera Upgrades 09:53 MagicOS - What's New? 12:37 MagicRing is SO GOOD 14:00 Conclusionhttps://www.youtube.com/watch?si=lDMFAKjkvaTlVQiI&v=-umVVDsu6UI&feature=youtu.be -
74k diye tahmin ediyorum ama tamamen umut etmek diyelim :) -
-
Konuyla çok alakalı değil ama Honor Türkiye yine amatörlüğünü had safhada konuşturuyor. Honor Magic Pad 2 diye süper bi tablet çıkarttı ve Türkiyeye geldi. Şu an Vatan bilgisayarda ürün satışta. Fakat Honor Türkiyenin sitesinde yok. Buna ek olarak tabletin klavye, kalem vs aksesuarları da satışta değil.
Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ya da benim gibi bu tableti bekleyen var mıydı ? Kendi konusu olmadığı için buraya yazdım.
-
Birkaç gündür araştırıyorum tableti genellikle Çin kökenli platformlarda veya çinli sosyal medya kullanıcılarının paylaştıkları üzerinden + YouTube'da Almanca ve İngilizce birkaç video var 10-20 dklık bunlardan bilgi edinebiliyorum ancak, araştırdığım kadarıyla mükemmel bir cihaz sadece depolaması 256 değil de 512 GB olsa çok daha hoş olurdu
(Tıp fakültesi öğrencisi olduğumdan kaynaklı 512 ihtiyacıma daha uygun ) eğer fiyatı 22-23 bandına düşerse direkt alırım
Forumda da hakkında konu olmaması veya lafının geçmemesi de şaşırtmıştı beni biraz
Honor magicbook art 14 diye bir bilgisayar da çıkarmışlar, magic pad 2 ve magic V3 ün yanı sıra o da takdire şayan onun hakkında da pek bir şey göremedim
Umarım bahsi geçen tablet Hepsiburadaya bir an önce iyi bir fiyatla klavye+ kalemiyle beraber satılacak şekilde düşer de faydalanırız diyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 12 Eylül 2024; 17:35:31 > -
Hocam ben geçen gün Ankara Ankamall vatan da yarım saat filan inceledim cihazı. Cihaz bence f/p olarak çok güzel. Fiyata klavye ve kalem dahil bu arada.
Ancak cihaz bana uymadı. Ne uymadı diyeceksiniz ekran en boy oranı bana uymadı yani 16:11 olsaydı bu cihaz hiç düşünmeden alırdım. Bu cihazın 15.6:10 gibi garip bi oranı var. Ben pek rahat hissedemedim.
Daha çok içerik tüketmeye uygun bu ekran oranı. Dikey alan yetersiz olduğundan içerik üretmeye ve çalışmaya çok uygun değil.
Cihazı ağırlıklı olarak oyun oynarmak,film izlemek vs için kullananlar düşünmeden alsın oled ekran şahane olur film izlerken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 14 Eylül 2024; 15:3:10 >
-
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim, klavye ve kalemin dahil olmasını bekliyordum ben de açıkçası o yüzden yorumunuz benim için çok faydalı oldu
Almak istiyorum açıkçası işlemcisi de baya güçlü çünkü tabi kesin karar vermek için gidip incelemek lazım
Ekran oranlarına gelecek olursak size verdiği hissiyatı, incelediğimde bana da verecek olursa çünkü çoğunlukla çalışmak için lazım olucak
Ben de almam büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 14 Eylül 2024; 15:44:31 > -
Hocam bu hissiyatı en iyi şöyle alırsınız, bu cihazı test edin akabinde 13'' Ipad pro ya geçip bakın demek istediğimi daha net anlarsınız.
Ancak ne olursa olsun Ipad Pro nun yarı fiyatına bu cihaz her türlü iş görür.
-
Tamamdır hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz ,tekrardan çok teşekkür ederim -
Hocam kişisel görüşünüzü merak ettiğim bir konuda daha danışmak istiyorum
Huawei matepad pro 512gb lık olanı
Öğrenci olduğunu belirtirsen %10 indirim yapıyor 28 küsüre düşüyor
Kalem+ klavye + mouse dahil
Kalemi ve klavyesi açıkçası çok hoş o yüzden aklımı çeldi biraz
Ama gerek işlemcisinin kirin olması
gerek de gbox aracılığıyla google servislerine erişebilmek baya düşündürüyor
Honor magic pad 2
Huawei matepad pro
Samsung galaxy tab s9 plus 3 ünün arasında gidip geliyorum
İpad air almak istemiyorum açıkçası
Siz olsanız hangisini seçerdiniz
Araştırma yaptıkça yeni bilgiler edindikçe kafa karışıyor maalesef yardımcı olursanız sevinirim -
Huawei kesinlikle almazdım.
Honor veya samsung tavsiye ederim.
Ama 4 yıl kafam rahat olsun her türlü notu alayım, kalemimin ucu eskiyince yeni uç almam bile kolay olsun vs diyorsan ipad.
Ipad aksesuar bakimindan cok zengin. Yazilim olarak ise hepsinden önde.
Ipad garanti bir iş olur kisacasi senin icin. Diger hepsi fantazi. 2. Secenek samsung, 3. Secenek
Honor olsun -
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
Benzer içerikler
- honor 90 yorumlar
- honor magic 6 pro yorumlar
- honor 200 yorumlar
- honor magic 7 pro
- honor 90 pro fiyat
- honor magic v3 türkiye
- honor 70 fiyat
- snapdragon 7s gen 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X