Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: carman1tr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
8
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İç Ekran: 7.92 İnç, 2156 × 2344 Piksel, Foldable OLED, 120 Hz, 1800 Nit

Dış Ekran: 6.43 İnç, 1060 × 2344 Piksel, OLED, 120 Hz, 2500 Nit

Yonga Seti: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    RAM: 12 GB / 16 GB

Depolama: 256 GB / 512 GB / 1 TB

Pil: 5150 mAh, 66W Kablolu / 50W Kablosuz

Ana Kamera: 50 MP, 2160p 60 FPS, OIS

İkinci Kamera: 50 MP, Telefoto, 3.5× Optik Yakınlaştırma, OIS

Üçüncü Kamera: 40 MP, Ultra Geniş Açı

İç Ekrandaki Ön Kamera: 20 MP, 2160p 30 FPS

Dış Ekrandaki Ön Kamera: 20 MP, 2160p 30 FPS

Bağlantılar: 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3

İşletim Sistemi ve Arayüz: Android 14 Tabanlı Magic OS 8.0.1

Dayanıklılık Sertifikaları: IPX8

Renk seçenekleri: Siyah, Yeşil, Kırmızı

Honor Magic Vs3 Özellikleri;

Boyutlar: (Açıkken) 156,8 x 145,2 x 4,65 mm / (Kapalıyken) 156,8 x 74,0 x 9,8 mm

Ağırlık: 229 gram

Dahili ekran: 2156 x 2344 piksel çözünürlük kalitesi ve 120 Hz yenileme hızı destekli 7,92 inç LTPO OLED ekran

Harici ekran: 1060×2376 piksel çözünürlük kalitesi, 120 Hz yenileme hızı, HDR10+ desteği ve 2.500 nit tepe parlaklık destekli 6,43 inç LTPO OLED ekran

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

RAM kapasitesi: 12 GB ve 16 GB RAM

Dahili depolama alanı: 256 GB, 512 GB ve 1 TB dahili depolama

Selfie kamerası: 16 MP ön kamera

Arka kamera: 50 MP ana kamera, 40 MP ultra geniş açılı lens ve 8 MP 5x optik telefoto lens

Batarya kapasitesi: 66 watt hızlı şarjlı 5.000 mAh pil

Bağlantı: 5G bağlantısı, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, NFC, kızılötesi ve USB-C 3.1 bağlantı noktası

İşletim sistemi: Android 14 tabanlı MagicOS 8.0.1 kullanıcı arayüzü

2 modelin de yakında ülkemiz de satışa sunulması bekleniyor.

• V3 türkiye'de satışa çıkarsa güzel olur. Bakalım.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Ekim veya kasım gibi çıkar sanırım

• KalemKolik kullanıcısına yanıt

Honor Türkiye'den bir açıklama yapıldı mı?

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Ekim gibi gelecek gözüküyor

• Elimdeki İphone 13 pro yu satacağım bu telefonu bekliyorum ama v2 den yüksek fiyatla girerse yani arada çok fark olursa v2 alırım

• KalemKolik kullanıcısına yanıt

Çok güzel haber. Umarım uyguna gelir. V2 de olmayan kablosuz şarj en rahatsız olduğum eksikliklerden biriydi. Çok pahalıya gelmezse V3 e geçmeyi düşünüyorum.

• Bugün yapılan global tanıtımda Almanya fiyatı 1999 euro. Yanında hediyeler var. Ortalama oturmuş fiyatı 1800 euro gibi olur diye düşünüyorum.
    Türkiye fiyatı bana 80k gibi olur gibi geliyor.
    Tahmini olan var mı?
  • Oldukca ovguyle bahsedilmis bu incelemede. Kamera konusunda v2 ye gore baya bir ilerleme kaydetmisler.

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]The Tech Chapyoutube
    HONOR Magic V3 Unboxing & Walkthrough - the thinnest, lightest... (and best?) foldable phone you can buy! ▶ Order: https://www.honor.com/uk/phones/honor-magic-v3/buy/ This video is sponsored by HONOR. Why not SUBSCRIBE? (it's free)! 😄 ▶ YouTube: https://bit.ly/2UyCBGq ▶ IG: https://www.instagram.com/TheTechChap ▶ TikTok: https://www.tiktok.com/@tomthetechchap 00:00 Unboxing 00:45 HOW THIN? 01:41 Wireless Charging!? 03:08 Design & Display 05:01 Eye Comfort 05:34 Performance 06:17 Battery Life 07:20 Camera Upgrades 09:53 MagicOS - What's New? 12:37 MagicRing is SO GOOD 14:00 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?si=lDMFAKjkvaTlVQiI&v=-umVVDsu6UI&feature=youtu.be
  • 74k diye tahmin ediyorum ama tamamen umut etmek diyelim :)
  • Beyler umudunuzu kırmak veya yitirtmek istemem ama;

Bunlar YD (yurt dışı) kaçak fiyatları cihazın.

VS3 modelinin yoktu, ondan onun bulamadım eklemedim.

60.000₺+32.000₺ (Kayıt ücreti) = 92.000₺

Neyse bizim insanımızı biliyorsunuzdur, biraz uyanıklık yapanlar var muhtemelen, çünkü ilanlarda ki fiyatlar bana absürt, fazla geldi yani.

İnşallah daha uygun fiyata garantili olarak sahip olabilirsiniz.

• Konuyla çok alakalı değil ama Honor Türkiye yine amatörlüğünü had safhada konuşturuyor. Honor Magic Pad 2 diye süper bi tablet çıkarttı ve Türkiyeye geldi. Şu an Vatan bilgisayarda ürün satışta. Fakat Honor Türkiyenin sitesinde yok. Buna ek olarak tabletin klavye, kalem vs aksesuarları da satışta değil.

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ya da benim gibi bu tableti bekleyen var mıydı ? Kendi konusu olmadığı için buraya yazdım.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Birkaç gündür araştırıyorum tableti genellikle Çin kökenli platformlarda veya çinli sosyal medya kullanıcılarının paylaştıkları üzerinden + YouTube'da Almanca ve İngilizce birkaç video var 10-20 dklık bunlardan bilgi edinebiliyorum ancak, araştırdığım kadarıyla mükemmel bir cihaz sadece depolaması 256 değil de 512 GB olsa çok daha hoş olurdu
    (Tıp fakültesi öğrencisi olduğumdan kaynaklı 512 ihtiyacıma daha uygun ) eğer fiyatı 22-23 bandına düşerse direkt alırım
    Forumda da hakkında konu olmaması veya lafının geçmemesi de şaşırtmıştı beni biraz

Honor magicbook art 14 diye bir bilgisayar da çıkarmışlar, magic pad 2 ve magic V3 ün yanı sıra o da takdire şayan onun hakkında da pek bir şey göremedim
    Umarım bahsi geçen tablet Hepsiburadaya bir an önce iyi bir fiyatla klavye+ kalemiyle beraber satılacak şekilde düşer de faydalanırız diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 12 Eylül 2024; 17:35:31 >
  • Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]

Hocam ben geçen gün Ankara Ankamall vatan da yarım saat filan inceledim cihazı. Cihaz bence f/p olarak çok güzel. Fiyata klavye ve kalem dahil bu arada.

Ancak cihaz bana uymadı. Ne uymadı diyeceksiniz ekran en boy oranı bana uymadı yani 16:11 olsaydı bu cihaz hiç düşünmeden alırdım. Bu cihazın 15.6:10 gibi garip bi oranı var. Ben pek rahat hissedemedim.

Daha çok içerik tüketmeye uygun bu ekran oranı. Dikey alan yetersiz olduğundan içerik üretmeye ve çalışmaya çok uygun değil.

Cihazı ağırlıklı olarak oyun oynarmak,film izlemek vs için kullananlar düşünmeden alsın oled ekran şahane olur film izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 14 Eylül 2024; 15:3:10 >

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim, klavye ve kalemin dahil olmasını bekliyordum ben de açıkçası o yüzden yorumunuz benim için çok faydalı oldu
    Almak istiyorum açıkçası işlemcisi de baya güçlü çünkü tabi kesin karar vermek için gidip incelemek lazım
    Ekran oranlarına gelecek olursak size verdiği hissiyatı, incelediğimde bana da verecek olursa çünkü çoğunlukla çalışmak için lazım olucak
    Ben de almam büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 14 Eylül 2024; 15:44:31 >
  • Hocam bu hissiyatı en iyi şöyle alırsınız, bu cihazı test edin akabinde 13'' Ipad pro ya geçip bakın demek istediğimi daha net anlarsınız.

Ancak ne olursa olsun Ipad Pro nun yarı fiyatına bu cihaz her türlü iş görür.

Tamamdır hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz ,tekrardan çok teşekkür ederim
    Hocam kişisel görüşünüzü merak ettiğim bir konuda daha danışmak istiyorum

Huawei matepad pro 512gb lık olanı
    Öğrenci olduğunu belirtirsen %10 indirim yapıyor 28 küsüre düşüyor
    Kalem+ klavye + mouse dahil
    Kalemi ve klavyesi açıkçası çok hoş o yüzden aklımı çeldi biraz
    Ama gerek işlemcisinin kirin olması
    gerek de gbox aracılığıyla google servislerine erişebilmek baya düşündürüyor

Honor magic pad 2
    Huawei matepad pro
    Samsung galaxy tab s9 plus 3 ünün arasında gidip geliyorum
    İpad air almak istemiyorum açıkçası
    Siz olsanız hangisini seçerdiniz
    Araştırma yaptıkça yeni bilgiler edindikçe kafa karışıyor maalesef yardımcı olursanız sevinirim
  • Huawei kesinlikle almazdım.

Honor veya samsung tavsiye ederim.

Ama 4 yıl kafam rahat olsun her türlü notu alayım, kalemimin ucu eskiyince yeni uç almam bile kolay olsun vs diyorsan ipad.

Ipad aksesuar bakimindan cok zengin. Yazilim olarak ise hepsinden önde.

Ipad garanti bir iş olur kisacasi senin icin. Diger hepsi fantazi. 2. Secenek samsung, 3. Secenek
    Honor olsun
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.