Telefon globalde her ülkede çıkalı neredeyse 1 ay olacak. Türkiye'de hala ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili bir bilgi yok. |
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Çok abartı fiyat.
-
Sıfırı fazla koymuşlar
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 25 Eylül 2024; 10:28:57 >
-
Honor Türkiye Instagram sayfasına bombardıman yapalım arkadaşlar 🤣🤣
-
V4 çıkınca gelir artık -
Kalem destekli katlanabilir modelini getirip, kalemini getiremeyen amatör bir firma için beklentileriniz çok fazla.
-
Honor Türkiye ekibinin iş bilmezliği mi? Yoksa Honor'un saçma TR politikası yüzünden mi bir türlü istedikleri yere gelemediler bilmiyorum ama çoğu konuda saçmalıyorlar.
Cihaz var (telefon ya da tablet), aksesuarları yok. Bazı modeller geliyor bazı modeller gelmiyor. Fiyat politikaları bir saçma. Tamam fiyat arttırda olmayacak rakamla satışa çıkartıp 3 - 5 ay sonra fiyatları %30 aşağıya çekmeyin.
Neyse, bu gidişle TR piyasasında fazla iş yapmazlar gibi. İnşallah ben yanılırım. Daha önce hiç Honor marka bir ürün satın almadım, almayı düşünüyorum ama maalesef şirket ve fiyat politikaları gereği çekincelerim oluyor ve bir türlü almaya elim gitmiyor.
Düzgün bir fiyattan çıkarsa V3 alabilirim kendime (iş telefonu olarak kullanmalık).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Ekim 2024; 14:46:45 > -
redditFrom the Honor community on Reddit: Magic V3 Internal Screen Failure - Case on, no impact, standard use. Reported for repair to Honor UK Thursday, no response yet. Be warned!https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1gde4kn/magic_v3_internal_screen_failure_case_on_no
-
Diğer konuda paylaşıldı. Burada da paylaşalım.
Hardware PlusyoutubeHonor Magic V3 Elimizde! | Yıl bitmeden Türkiye'de satışa çıkıyor!https://www.youtube.com/watch?si=omSgvqtNq6c2dk1j&v=IQKE9OK35oA&feature=youtu.be
-
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç lira olacak acaba? Bir de sanırım sadece siyah ve yeşil gelecek. Kahverengi olan ufukta görünmüyor.
-
Güzel bir haber. -
Cihazı aşırı beğendim Ip14 PM'den geçmeyi düşünüyordum fakat renkleri hiç hoşuma gitmedi. Eğer kahverengi olan gelmezse benim için hayal kırıklığı olacak..
-
Gelsin ama fiyat önemli. 13 pro’dan geçmeyi planlıyorum -
Bende V3 almayı düşünüyorum bakalım. Yurtdışı fiyatına göre 100k dan satışa çıkacak gibi.
-
-
fiyata göre bakabilirim. fakat kahverengi rengi niye gelmiyor anlamak mümkün değil
-
Fiyat bilen varmı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X