hala haber yok |
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (5. sayfa)
-
-
-
Acaba bu sefer Vatan ve Teknosa satmayacak mı? Amazon'a mı kaydı oralar yerine...
-
Vallahi hiç haberim yok, ilk defa Honor’a niyetlendim ama hata ediyoruz sanırım. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acaba bu almamamız için bir işaret mi?
-
hızlıca v2 alanlar sonradna çok pişman oldu fiyatlara 1 ay iç ekran koruyucu bekleyenler var bilemedim şimdi :)
-
Nasıl yani? İç ekran koruyucu cihazın üzerinde gelmiyor mu zaten?
içimden bi ses 99900 den çıkacak diyor ama bakalım😄 Bir de şu iç ekran kırılma mevzusu sıkıntılı gibi. Ufak bi darbede çıt kırıldım bişey olmasın. Cihazı ince yapalım diye dayanıksız yapmamışlardır herhal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kısa bir sürede ekrandan kalkıyormuş katlandıkça v2 de bu sorunu gördüm
-
Evet uygulanmış geliyor. Ama Samsung'da olduğu gibi zamanla kalkıyor. O yüzden garanti süresince 4 defa değişim garantisi veriyorlar ama sorun stok tutmuyorlar. Benim Magic V2 20 iş günü aşıldığı için hakem heytlik oldu. Sonuç bekliyorum.
Bu arada iç ekran o kadar hassas değil. Ben yurtdışı V3 kullanıyorum. Ve yaklaşık 3 aydır sıkıntı yok. Ama tabi bu sıkıntı çıkmaz demek değil.
-
Valla samsung iyimiş ozaman, flip 6 cihazda hemen 30 dk içinde yenilemişlerdi.
-
Evet Samsung beni fold 4 te en fazla 4-5 gün bekletti zamanında. Ama Samsung tasarım konusunda çok geri kaldı. Şu fold 6 aslında sadece Çin pazarına çıkan Fold 6 se gibi çıkmalıydı. Allahtan rekabet var. Mecbur kaldılar. Yoksa kalın kalın Fold cihazlar devam ederdi. Honor ise satış sonrası hizmetleri iyileştirmeli.
Bu arada instagramda hepsiburada reklamı çıktı ama link yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 23 Aralık 2024; 12:18:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kupon yüklenir elbet. Magic v2 de de böyle olmuştu. Sonra yüklendi.
Ama bu durumda Amazonu bekleyeceğim. Hediyeli fiyat aynı olursa neden hediyesiz alalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 23 Aralık 2024; 12:3:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ov fiyata bak, Maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyata bak :)
yorumsuz.
sadece siyah satışta şu an yeşil bile buhar
-
hediye yok kupon yok. fiyat desen zfold 6 ya eşitlemişler. baktım almanyada da zfold 6 ile aynı fiyat gözüküyor saturnde. bu umursamazlık beni memnun etmedi açıkçası
-
bence amazonda hediyeli satmaz. muhtemelen yurtdışı görselleri direk kullanıldığı için öyle gözüküyor
-
Bu 10bin kupon ne zaman gelecek bilen var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözde sabah 10:00 da sepete eklenecekti:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X