Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saitates , CaptCRaCKs Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
270
Cevap
13
Favori
8.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iç ekranı mı diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 23 Aralık 2024; 4:10:8 >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Evet
  • saitates kullanıcısına yanıt

Bu sefer farklı olabilir, zira yeni saçma bir e-ticaret yasası yürütlüğe girecek. Bundan dolayı fiyatlar artacak. Bir de dövizde 2025 te hareketlenme olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Normalde birkaç ay sonra kısılan kar marjı olmayacağı için fiyatta düşüş olacağını sanmıyorum. Zam gelmese bile indirim olmaz diye düşünüyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum!

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Olabili, ama bu saate kadar hala fiyat açıklamamaları şaşırtıcı. Sanırım yüksek fiyat olacak.
    Hocam ben HB’de sayfayı bulamadım. Link var mı acaba?
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Valla şu an bir link yok, ürün hâlâ listelenmedi.
  • www.hepsiburada.com
    HONOR Magic V3 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://app.hb.biz/SyzocMq4L0iw

kupon tanımlanacaktı saat 10 da o da tanımlanmamış

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Belki de şu an bir yerlerde lansmanı yapılıyordur:)

Belki de lansman bitince satış başlayacak :)

Hiç bir yerde de bilgi yok. Bu nasıl iş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 23 Aralık 2024; 10:10:38 >
    Bizim kaçakçı telefoncular daha profesyonel çalışıyor bunlardan😹

Bu kadar vergi yükü olmasa aslında Türkiye büyük bir pazar. İlk global lansmanda satışı başlardı ve ilgili davranırlardı bence. Maalesef onlar da bir açıdan haklı. Ama bilgi verin en azından... Şu web sitesi 2 yıl öncesinden kalma, bir yenileyin falan.

honor un tr de para harcayıp lansman yapacağını düşünmüyorum :) ama belli de olmaz tabi

amazonda da satışa sunulacak galiba

amazon
    Honor Magic V3 5G Akıllı Telefon, 12 GB RAM + 512 GB ROM, Çift Sim, Siyah, Ücretsiz Hediyeler ve Ekran Koruması ile - Orta Doğu Versiyonu
    https://www.amazon.com.tr/Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon-%C3%9Ccretsiz-Hediyeler-Korumas%C4%B1/dp/B0DDLJYRQY?th=1
  • adamlar o kadar umursamazki saat 10 da hediye çekleri tanımlanacak dedi. hala ortada bişi yok. gelde böyle satış pazarlaması yapılan ürünü gönül rahatlığıyla siparişi ver

• Amazonda hediyeleri de gösteriyor. Eğer böyle hediyeleri de olursa güzel olur.

• Bu cihazla ilgilenen 3-5 kişiyiz heralde :)

iPhone 16 pro ve pro max konusunda günlük 40-50 mesaj atılırken, burada ayda o kadar olmamamsı ilginç. Ne kadar baskın bu apple ürünleri...

16 pro max var bende güzel telefon beğeniyorum ama sıkıcı honor magic in fiyatı tavrımı belirleyecek

bu arada çok güzel bir beyaz rengi varken, kahvereng, varken siyah okey de yeşil neyin nesi :)

Amazonda indirim yerine hediye mi vericek acaba, ürünün teslim tarihleri ne olacak:) Çok soru işareti var daha

Evet ben de de 16 pro var ve ne tam olarak ios'a geçebiliriyorum ne de tam olarak elden çıkarabiliyorum. Teknoloji çılgını olmak böyle bir şey 😂

Magic için beyaz renk globale çıkmadı ama kahve güzeldi onu getirmediler gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.