Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umut070 , umut070 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
301
Cevap
13
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun...
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun.

Herkesin bahsettiği yazılım kısmı gerçekten çok geride ama Samsung'a kıyasla. Yanlış anlaşılmasın kötü değil, Samsunga göre eksiği çok sadece.

Bildirim sorunu vs yaşamadım. Gayet stabil çalışıyor herşey
  • ben de gelen hb bildirimi ile gördüm, normalde telefon takip etmiyorum ancak bunun 90k fiyatını görünce biraz şaşırdım. Sizce bu parayı gerçekten eder mi?

• feckless kullanıcısına yanıt

V2 de whatsap bildirim sorunu bana illallah ettirmişti

İlk günler sıkıntı yoktu sonra kendi kendine oluştu sorun format atıyoruz düzeliyor sonra kendi kendine tekrar oluşuyordu.

• Yeşil seri için 31 aralık kargo yapılacaktı henüz bir hareket yok. Kargo yapılan var mı acaba?
  • CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt

yeşili stoktan da kaldırmışlar millete kargo yapacağız deyip yapmadılar büyük ihtimal.

• Bu YouTube uygulaması için çözüm var mı? Normal modda açıyor tablet modu yerine, tam ekrana zorla seçeneği seçince düzeliyor ama sonra tekrar normal hale dönüyor. Muhtemelen v2 de de aynıdır. Ayrıca fold5 de X, Facebook bu telefonlar için uyumluydu ama bu cihaz da normal telefon gibi açıyor sadece Instagram özel olarak uyarlanmış.
  • saitates kullanıcısına yanıt

Malesef yazılım bir samsung asla değil, diğer yazılım firmaları da honor V3 e uyum için bir çaba içinde değiller. Samsung a özel çalışıyorlar ama

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Evet ama Honor'da kendi yazılımına pek çalışmıyor gibi:) Eksiği çok
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Evet stoktan kaldırıldı ve bugün kargoya verildi gözüküyor. Umarım yeşili geliyordur diyelim.

• Video sitesinde bir kullanıcının 3 4 gün sonra telefonu iade etme videosuna denk geldim. Telefonu Biraz fazla gömmüş, ilgi çekme odaklı olabilir çünkü üyesi vs olan bir kanal değil ama telefondan soğutmadı diyemem. Kullanan arkadaşlar kullanımı nasıl gidiyor?

Link atarmison özelden.

Bende gördüm ama o arkadaşın videosu tamamen katlanır telefonları hedef alıyor, Honor ile pek ilgili değil. Katlanırlar herkese hitap etmiyor, bazı senaryolarda normal telefonlar daha kullanışlı olabiliyor.
  • saitates kullanıcısına yanıt

Samsung daha iyi gibisinden söylemiş bir kaç yerde ama ben genel olarak daha çok etkileşim almak için yaptığını düşündüm. Kapalı halde ki halini bile gömmüş. Dediğim gibi abonesi olmayan bir üye, dikkat çekmek için yapmış da olabilir. Banada sanırım cumartesi gelmiş olur telefon umarım uzulmeyiz. Çünkü eşime geçen ay Xiaomi flip aldım ve telefonda uygulamalar donuyor, kapalı ekranda bir işlem yaparken açık haline geçince uygulama donuyor kapanıyor vs. Yazılımsal gibi dursa da biraz sıkıntılı gibi.

• Telefonu bugün arabamı götürdüğüm servis görevlisi arkadaşıma gösterdim, bir excel sayfası açtık ve ekranı "unfold" edince "işte bu" dedi :) Sanırım Honor Magic V3 ailesine biri daha katılacak Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) 

@saitates Bu telefonu Samsung Fold ile karşılaştırasım geldi. Bende 3 yıl önce pasaport kaydı yaptığım Fold 4 var. Onunla kıyas yapayım. Soldaki Honor, sağdaki Samsung. Tablet modu ne açıdan avantajlı?

Facebook

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)

Bölünmüş ekran chrome-Facebook

Youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 2 Ocak 2025; 20:23:46 >

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Aynen resimlerde daha net anlaşılıyor , Honor tablet modunda uygulamarın çoğunu açmıyor. Youtube mesela Samsungda 2 li sıra halinda ekranı yan çevirirseniz 3lü olacak. Daha güzel, daha kullanışlı. Honor’da da oluyor ama sonra tekrar bozuluyor.
  • Arkadaşlar bu telefona uygun kalem var mı?Fold4 de dahili kalem yoktu ama dışardan telefona uygun samsung kalem vardı,onun gibi bir şey var mı?

• Merhaba bende Eylül ayından beri kullanıyorum genelinde memnunum. Görüşmelerin ses kaydını yapan program arıyorum kullanan var mı?

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    ARM Windows ile Cabal Client kurulsa, TG'den çıkılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 3 Ocak 2025; 11:42:31 >
    Beni soğutta Valla :) flip tipi cihazlar sanki daha mantıklı gelmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.