Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
13
Favori
10.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o kadar kötümü? youtubeda bütün youtuberlara parayı gömmüş honor. herkes öve öve bitiremiyor. gerçek kullanıcı deneyimi bulmak zor. sizin gibi kullanıcılar bizim gibi almaya niyetlenenlere daha güzel yol gösterecektir 

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Telefon kötü değil, gayet kullanışlı ama ben uzunca süre Fold 5 kullanınca mecburen karşılaştırıyorum ve eksi yönlerini hissediyorum. Şu ana kadar bir hata vs hiş karşılaşmadım mesela. Ama Samsung arayüzü çok çok önde, pixel serisinden bile önde. Samsung iyi çalışmış dersine katlanır telefonda

Samsungunda ön ekranı dar işte:) Bu cihaz daha güzel, şık ama kılıf işi dert bu cihazlarda. Kılıfsız kullanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 3 Ocak 2025; 13:23:35 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

bende yıllardır samsung kullanıyorum. fold serisine sizinde dediğiniz gibi uzun ekran sebebiyle hiç geçiş yapmadım. magic v3'ü uzun zamandır takip ediyorum. yazılım üzerse donanımda yapılan iyi işler kurtarırmı emin değilim

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Yani cevap vermek zor, bazı özellikleri ararsınız Samsung tarafında ama telefonun kendisi üzmez diye düşünüyorum. En azından stabil gibi görünüyor.
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Xiaomi flip görünüş olarak güzel fakat onda başka sorunlar var gibi. Kapalı halinde kullanırken dur açıp devam edeyim diyince donuyor vs.

• Youtubeda ki telefonu gömen arkadaşı ben de izledim.

İlgi çekme için vs. demişsiniz de tabiki youtuber arkadaş ilgi çekme için yapacak 😅. Ya sponsorluk içerik olur ya da nasıl ilgi çekip daha çok izlenirim mantığıyla yapılmazsa; video çekmenin bir anlamı olmaz heralde.

Ama bu demek değil yalan söylüyor. Anlattığı eksilerin çoğu doğru, kimi kişisel eksi birkaçı saçma (ince olduğu için bile gömmüş, kalın olsa çok kalın diye gömücekti🤣)

Ama Genel hatlarıyla arkadaşın bahsettiği sorunlar neredeyse katlanır telefonların tamamındaki sorunlar. Dolayısıyla bu kişinin katlanır telefona hitap etmediğini gösteriyor. Özellikle samsung ultra ile karşılaştırma tamamen saçmalık. Argümanı da şu : 2’si de cep telefonu, ikiside benzer fiyatlarda olması karşılaştırma yapabileceği anlamına geliyormuş. Ozaman ben de kıyaslayayım:

Ultra da 1 ekran var honor da 2
    Ultrada daha az kamera var
    Ultranın içinde ekranı yok
    Ultranın ana kamerasıyla selfie çekilmiyor
    Gibi gibi saçma sapan kıyaslarım değil mi ?

Bu telefonlarına hitap eden kişiler az çok belli. Amacınız sadece büyük ekranda oyun oynamak yada bir şeyler izlemekse zaten gidin istediğiniz x telefonu alın, yanınızda tablet taşıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKsTazi -- 3 Ocak 2025; 15:2:22 >

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Samsung mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

ARM Windows ile Cabal Client kurulsa, TG'den çıkılmaz

Öyle valla çok iyi olurdu :)), gerçi mobil için çıkacaktı bir ara ne oldu o takip etmedim.

Arkadaşlar şu video linkini paylaşır mısınız? Videoda ne diyor merak ettim.

@onurdurust ses kayıt uygulaması Çin versiyonda var. Globalde yok. 3. parti yazılım bakmak lazım ama hukuki durumlardan ötürü bu tür uygulamalar yasaklı oluyor bildiğim kadarıyla.

@parooksetin hocam Honor UAE de olan kalem linkini yazıyorum. Telefonun kalemi bu. Türkiye'de maalesef yok. Ama Duabi'de tanıdığınız falan varsa ona aldırıp getirtebilirsiniz.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

apkmirror'a biri Honor'un güncel kayıt uygulamasını upload etmiş, bir deneyin isterseniz.

• Kullanan arkadaşlar dan gerçekçi objektij yorumlar bekliyorum yeşil rengi hb de stoklara girmiş yine... Çılgınlık yapıp alabilirim. Bu telefonun arka kapağı cam mi bazı incelemelerde plastik demişler.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

tam olarak bende aynı çılgınlığı yapmak üzereyim. fold 6 ile arasında kaldım :)

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Adı ustunde çılgınlık yapmasak mi acaba

• Valla Fold 6 dan tasarım, ağırlık vs olarak çok daha iyi. Normal telefon olarak kullanımda hiçbir sıkıntısıda yok. Yazılım hariç Samsungdan iyi.
  • Ben yaklaşık 1 yıldır v2 kullanıyorum. Halen de kullanmaya devam ediyorum ve oldukça mutluyum. V3 alanlar kesinlikle üzülmeyeceklerdir. Aynı zamanda geçmişte fold3 ve fold4 de kullanan birisi olarak yazilimdaki eksiklikler zamanla düzeldi ve hızla iyiye doğru gidiyor. Kimse şunu söylemiyor;

1. Bu cihaz kablosuz ve kablolu olarak wireless üzerinden TV'ye bağlanıp DEX modunda çalışabiliyor. (Kablosuz Projeksiyon modu) Ben çok kullanıyorum klavye ve mouse ile bilgisayar oluyor.

2. Ayrıca hemen hemen son model tüm TV ile çalışan bir kızılötesi sensörü olduğundan TV kumanda etmek çok rahat olabiliyor.

3. Tabiki kalem TR satışta yok şuan ne zaman getirirler bilmem ama ben Ebay'den geçen Nisan ayında kalem aldım 3000 TL civarı ödeme yaptım, ön ekranda da kalem kullanımının olduğunu vurgulamak isterim.

Netice olarak telefondan oldukça memnunum ve ön dar ekrandan dolayı özellikle fold serisine dönmek kesinlikle istemem...

Telefon kapalıyken normal bir telefon kimsenin endişesi de olmasın. Ayrıca ağırlık da çok fazla değil kullanımı rahat. Yazılım da hayli düzeltildi. Dış ekran pil süresi efsane, iç ekran kullanımında ise iphonelardan daha iyi olduğuna eminim.

samsunga alışan biri, samsung arayüzünü arar gibi geliyor bana ya :(

• Telefonun iç ekranindaki koruyucu jilatin aşırı parmak izi tutuyor gibi gözüküyor incelemeler de , fakat Z fold 6 da böyle bir parmak izi veya toz toplama durumu olmuyor iç ekranda. Ne düşünüyorsunuz bu durumda.
    Şu ana kadar toz toplama olmadı bende hiç, dış ekran kenarları topluyor ama . Fold 5 de de öyleydi. Ayrıca iç ekran hassasiyeti folddan iyi. Foldda tam plastiğe dokunma hissi vardı bunda o his çok daha iyi gibi.
  • ben fold6 ya karar verdim. smart tag var saat var tblettde var. bunlarda etkili oldu kararımda. magic v3 alan arkadaşlara hayırlı olsun. oda akılda kalanlardan olacak:)

• saitates kullanıcısına yanıt

Orjinal kılıfın Diş ekran çerçevesi iyi yapisiyo mu ? Ozelllikle dış ekranın sol ince kısmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 4 Ocak 2025; 17:45:56 >
    Evet, hiç oynama yapmadı şu ana kadar ama kılıfın ön kısmını söksem mi diye düşünüyorum:) Her türlü sol tarafta ekranı engelliyor bu kılıflar.

Söktüm ön kılıfı, cihaz mükemmel oldu. Böyle kullanmak lazım sanki. Kılıf tasarımı fold'a göre çok daha iyi, en azından menteşeyi kapatıyor. Ön ekran kenarlarına basit bir folyo bulunsa çizilmelere karşı yeterli gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 4 Ocak 2025; 20:36:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.