|
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (16. sayfa)
-
-
Mate 50 Pro'dan neden bıkmıştınız merak ettim 🤗
-
Hocam nasıl yani ? İnsan cam felan yapar plastik nedir ? Yıl 2025 plastik arka kapak can sıkıcı nerde premium havası.
-
Gsmarena.com arka kısım için şöyle yazıyor ;
Honor's press materials say that the phone uses Special Fiber for its back panel, which makes it up to 40 times more impact-resistant than that of the iPhone 15 Pro Max, while also being 40% thinner.
Honor telefonun arka paneli için Özel Fiber kullandığını, bunun da onu iPhone 15 Pro Max'e göre darbelere karşı 40 kat daha dayanıklı ve aynı zamanda %40 daha ince hale getirdiğini söylüyor.
-
Bu siyah la yeşil arasındaki tek fark arka kapak mi ? Yan çerçevelerinde rengi değişiyor mi?
Birde kahverengi gelecek mi acaba
-
Çerçeve rengi de farklı. O değişik rengin çerçeve daha şekilli bişey daha pahalı olabilir.
-
Huawei tabletlerdeki telefon ekranını yansıt özelliği Honor cihazlarda çalışıyor mu sizce? -
Ben siyahla yeşil arasında çerçeve rengi farkı var mı diye sormuştum.
-
Başta onu kastettim. Renk farkı var.
-
Renk farkı var gibi görünüyor. Yeşilin çerçevesi daha gri gibi. Siyahın ise siyah.
Gsmarena sitesinde şöyle bir görsel var.
www.gsmarena.comHonor Magic V3 pictures, official photoshttps://www.gsmarena.com/honor_magic_v3-pictures-13202.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 5 Ocak 2025; 17:30:37 >
-
Honor 90 telefonum Huawei Matebook'da çoklu ekran desteği çok güzel çalışıyor. Öteki türlü deneyimim olmadı. Ama çalışabilmesi lazım sanki.
-
Teşekkürler bu akşam satın alacağım. Deneyimlemek istiyorum.
-
Hocam HTC telefon pazarından çekildiği zamandan bugüne Huawei kullandım. Fakat Google play olmayan tek seri mate 50 pro ve eşimin p40 prosuydu. Çoğu uygulamaya güncelleme geliyor, huawei store gelmeyince uygulama, özellikle bankalar açmıyor. Gspace ile oluyor dediler ordaki uygulamalar 1 çalışıyor 5 çalışmıyor. Online oyunları çok severim hiç biri düzgünce oynamıyor bir süre sonra atıyor oyundan. Android oto yok hiç bir şekilde araçla bağlantı kurulmuyor. Evdeki tablete kadar tüm cihazlar Huawei . Yavaş yavaş kurtuluyoruz. Gerçekten kaliteli cihazlar ama Google play olmadan bizim için olmuyor. Yok gspace vs yalanlarına kandım ama olmadı. Evlerden ırak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptCRaCKs -- 5 Ocak 2025; 20:0:57 > -
Hocam zaten kılıfsız kullanılacak bir cihaz değil. Malzeme kötü değil, ama cam değil tabi. Ben Alibaba expressden kılıf almıştım 1 ay önce kutudan çıkan beğenmem diye ama kutusundan çıkan kılıf gayet güzel. Tek beni üzen yönü tablet gibi tam ekran film izlenmiyor.
-
Tahmin ettiğim gibi, anlıyorum. Allahtan Honor var.
-
Tam ekran nasıl izlenmiyor ?fold daki gibi yakınlaştırıp croplayip tam ekranda mi yapmiyor YouTube videolarını misal.
-
Ben beceremedim hocam, tam ekran yapıyorum netflix yada YouTube da, diğer telefonun ekranındaki kadar görüntü veriyor. Üstü ve altı siyah çerçeve.
-
Tüm fold cihazlarda aynı o durum, ekran ölçüleri yüzünden eğer tam ekran yapılırsa bu sefer video kenarlardan kesiliyor. -
Bir yerde ekran kare olduğu için görüntü bozulur, bu sebeple fold cihazlarda böyle yazıyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X