Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
13
Favori
10.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun vatan bilgisayardaki foldlari inceledim. Magic v2 vardi. V3 ler geldimi diye sordum. Daha vatan stoklarinda yokmus. Sonra techno fold v2 yi gordum. Biraz inceledim fena degildi. Calisan kisilerde baya ovdu. Alan cok memnun kaliyormus. Fiyat 65bine dusmus yaninda saat kilif kalem hediye. Kampanya dedigin boyle olur. Honor ne kalem getiriyor ne dogru duzgun hediye veriyor bir de fiyati pahalidan cikariyor. Technoyu kvk getiriyor galiba. Marka guven vermedi ama adamlarin komple paket yapmalari hos
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

O cihazın ederi ne ki ? hediyeler göz boyama. 2. eli şimdiden 55 falan yazmışlar ama etmez. Ağır vergiler sağolsun.

• Yeşil rengini Aldım bakalım. Çarşamba bende olur gözüküyor. Z fold 6 dan geçiyorum umarım memnun kalırım. Z fold 6 çok koseliydi hem katlanır halde kullanırken sol koseleri elimi acitiyordu. Hemde kot pantalonuma sürekli iz yapiyordu asindiriyordu. Kapalıyken ince, açıkken büyük bir ekrana ihtiyacım olduğu için tercih ettim. Umarım pişman olmam.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Bende alacaktım ama kılıf ile elime alınca takoz gibi geldi. Hem ağır hem kameradan ötürü baya kalınlaşıyor. Kılıfsız kullanmaz çok riskli o yüzden kararsız kaldım. Kılıfsız bnm kılıflı 14pmax ile hemen hemen aynı ama kılıfla iş değişiyor.

• teknoblog
    Galaxy Z Flip 7 ve Fold 7 büyük değişikliklerle gelmeyecek
    https://www.teknoblog.com/galaxy-z-flip-7-ve-fold-7-buyuk-degisikliklerle-gelmeyecek/

samsung bize zorla honor aldıracak  

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Resimde telefon sanki çükünü gösteriyor alın size yenilik dermiş gibi 😂😂 allah aşkına yarımda açmış 😂😂😂

• erhanercan kullanıcısına yanıt

alemsiniz :)

Huawei PC yöneticisini bilgisayarıma kurmak için indirdim ama kurulmadı. Acaba donanımsal bir eksta mı var Loptopta bilemedim. Kurulabilse güzel olurdu.

İşte Apple tek merkezden herşeyi kontrol ettiği için ekosistem konusunda çok daha iyi.

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)

hayırlı olsun:)

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) teşekkürler.

• şu an takas desteği kaybolmuş. sadece sepetteki indirim devam ediyor. takas desteği ile ilgili bir tarih varmıydı? 23 ocağa kadar sepette indirim + takas desteği olacak gibi yazıyordu

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Yok olmuyor öyle, Huawei Matebook olacak. Honor PC Manager'de Honor laptop'lara yükleniyor malesef.

• Hepsiburada dan aldığı ürün eline ulaşan varmı ?

Benim ürün kargoda fakat birşey fark ettim faturada IMEI yazmıyor

Benim V2 ye baktım, imei yazıyor.

Telefon elinize ulaştığında imei numaralarını yazıp talep açın hocam. IMEI eklesinler. Ben birkaç kere yaptırmıştım bunu. Faturanın ortasına imei bilgileri ekliyorlar.

Modlu Huawei PC Manager buldum yükledim ama Honor ile olmadı:) Modlu Honor PC Manager bulursam o zaman deneyeceğim :=)

Çünkü Honor Suite çok kötü bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 7 Ocak 2025; 15:13:54 >

teşekkürler

Benim elime ulaştı, dediğiniz gibi faturada Imei yazmıyor. Desteğe sorduğumda aldığım cevap ;

"Sitemizde satışta olan tüm ürünlerin orijinal olma zorunluluğu bulunuyor. Her biri faturalı ve türüne göre belgelendirilerek satışa sunuluyor. Bu noktada, Tüketici Yasası’nın tüm gereklerini hassasiyetle uyguluyoruz.

Hemen üst birime fatura da ımeı eksik bilgisini ileterek yeniden düzenlenmesini iletmek isterim. "

Yanıtını aldım.

• saitates kullanıcısına yanıt

Çok güzel özetlemişsiniz. Bende S23 ultra dan geçtim Eylül ayında Magiv V3'e. Hep katlanabilir telefon deneyimlemek istiyordum kasa ve kullanım açısından uzun süren araştırmalarımda en doğru cihaz olduğuna karar vererek aldım. 3-4 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum ama dediğiniz gibi yazılımsal olarak samsung un maalesef çok gerisinde. Basit ama hem alışkanlıkardan hem de kullanım kolaylığı sağlayan bazı düzeltmeler yapmaları şart. Eğer bu düzenlemeleri yaparlarsa tadından yenmez uzun yıllar. Ama yapmazsa hep aklımın bir yanı samsung da kalacak. Samsung eğer bu kumanda (kibarca) gibi ekran kasa oranından vazgeçer ve daha ince ince bir fold 7 üretirse samsung a dönerim.

Pil ömrü, hızlı şarj, kasa inceliği, hafifliği gerçekten mest edecek kadar iyi. İçinden çıkan kılıf gayet işimi görüyor hem kalitesi hem ince yapısı çok iyi. En az 5-6 kılıf aldım yurtiçi ce yurtdışından hiç birinden orijnal kaliteyi ve inceliği bulamadım.

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt

Yeşil mi nasıl güzel mi cihaz

Abi yanlış uygulama yüklüyorsun. Suite'ler farklıdır.

Huawei Pc Manager nasıl yüklendi ? Yüklendikten sonra olmadı derken ne gibi ekranla karşılaştın? Normalde yüklenmiyor Huawei laptop haricinde. Honor Pc Manager de Honor harici laptoplara yüklenmiyordu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.