yazılım stabilitesinde sıkıntı yoksa işlemciyi çok farketmezsiniz. artık oyunların açılış hızındaki saniyelik farklar dışında çok bir fark olmuyor. bende gen 2 işlemcili s23 var. bende her türlü fark olur. ama hevesim kırıldı. kuponlarımız tanımlanmadı. fiyat beklenti üstündeydi. elimde boşta s20 var. ona 7bin gibi bişi veriyorlar. 6 binde takas desteği ile 13 bin olacak. gene cepten 67bin para çıkacak. az değil |
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (12. sayfa)
-
-
Teknosa ve vatan ocak sonu diyor.
Bu durumda kupon olmadan direk 90k ya giriş yapacak galiba.
Honor Türkiye Facebook sayfasından Alıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 25 Aralık 2024; 17:10:49 > -
Haha
-
Adamların hazırladığı afişe bak.
Ciddi ciddi Ocak sonu yazmışlar 😅
Firma müthiş. -
Sanırım 3-5 liseli ergen yönetiyor şirketi, şaka gibi. Bu nasıl bir afiş:)
Ayrıca bence fiziksel mağazalarda da 79,000 den satılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 25 Aralık 2024; 18:18:52 > -
bu kadar güçlü bir telefona 5150 mAh pil 🔋 her şeyi bitirmiş.
-
Cok yazdiniz burdan vatan daha ucuza satar diye. Onlarda daha cok beklersiniz ocak sonunda oraya verecegiz demisler -
Valla vatan daha ucuza satarsa şaşırmam:) ilk ay millete indirim adı altında bindirmezler inşallah -
Bu katlanır formda fold cihazların pili malesef biraz sorun. E çünkü zaten 2 tane ekran var biri büyük öbürü ufak yer sıkıntısı var pile pek yer kalmıyor. Ama bu cihazın olayı da katlanır cihazlar arasındaki incelik daha çok. 9.2 mm inceliği varmış katlandığı halde bu güzel değer. 5150 mah pil gene fena değil ama bir update şart bu pil ile o oyun süresi olacak iş değil. Bu sektörün biraz kalın tarafında olan fold 6'nın pili 4400 mah o bile bazı senaryoda daha iyi çıkmış.
-
incelemeye göz attımda özellikle iç ekran tüketimi ile ilgili bir sorun olduğu izlenimi yarattı bende. dış ekran testlerinde zfold 6'dan çok daha yukarıda bir pil süresi almış. ama iç ekran oldukça kötü. üstelik parlaklık testlerinde honor'un vaadettiği parlaklık seviyelerinede hiç ulaşamamışlar. test cihazında mı problem var bilemiyorum.vivo fold 3 pro her alanda şovunu yapmış. ama ülkemizde satışa sunulmaz
-
Sanırım hiç teslim alan yok, kimse inceleme yapmadı:) -
Ben size inceleme yapayım isterseniz neyi merak ediyorsanız 😂
-
Valla en önemli kısmı kalitesi özellikle malzeme kalitesi, almaya değer mi bilemedim. Türkiye fiyatına Almanyadan 1 honor magic v3 bir tanede ip 16 pro alınıyor. Değişerek kullanıp buradan mı almak mantıklı çok kararsız kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: saitates
Valla en önemli kısmı kalitesi özellikle malzeme kalitesi, almaya değer mi bilemedim. Türkiye fiyatına Almanyadan 1 honor magic v3 bir tanede ip 16 pro alınıyor. Değişerek kullanıp buradan mı almak mantıklı çok kararsız kaldım.Malzemesi metal çerçeve, metal menteşe, cam arka kısım,, vs. Tek görünen plastik kısım iç ekranın çerçevesi. Yani kalite hissi bence çok iyi. O konuda şüpheniz olmasın derim. Bir de kutu içeriği olması gerektiği gibi. Şarj adaptörü, kılıfı, uygulanmış ekran koruyucu vs.
Almanya fiyatı tabi ki daha ucuz ve iki telefon kullanma şansınız oluyor. Ben de şu an öyle yapıyorum. Hem iphone 16 Pro hem de Honor Magic V3 birlikte :) (Gerçi iki telefon gezdirmek yorucu ve anlamsız aslında. Tek cihaz olarak androide dönmek istiyorum ama iphonedan da kopamıyorum.)
Ama yurtdışı telefonun sorunu imei kapanması (hadi 2 simden her biri 4 ay desek, eylülde taaa yılbaşına kadar gitti cihaz.) ve garanti olmaması. Garantiyi geçtim, misal telefon düştü bir tarafı kırıldı, ücretli bile servis kabul etmez. Ya da normalde garanti sürecine dahil olacak bir sorun oldu diyelim. O zaman telefona yine bye bye.. Ama garantili olsa yenisini alırsınız ya da tamir ya da ücret iadesi falan..
Eylüle kadar kim öle kim kala derseniz ve garanti zaten 2 katı fiyat oluyor, kırılırsa Almanya şurası gider bir tane daha alırım derseniz o ayrı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 27 Aralık 2024; 14:50:49 >
-
Garantiye Almanyaya yollarız artık çok sıkıntılı bir sorun olursa. Ben zaten işim gereği mecburen 1 android 1 ios cihaz kullanmak zorundayım. Arıza istatistiği v2 de nasıldı acaba? -
-
Neresi burasi?
-
Berlin, Mediamarkt -
Bende istanbul falan diye umutlanmistim v2yi bile ancak gecen ay nautilus avm de gordum. Bayada guzel duruyor. V3 ü teshirde gormek turkiyede hayal gibi
-
Aynen, bende ilk defa görüyorum iki cihazıda. Çok çok başarılı tasarımı var, şaşırdım vallahi. Daha da heveslendim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X