Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (11. sayfa)
-
-
Daha tanitilali kaç gün oldu daha Satişi yokken nasil 16pm den geçiş yapip kullanip yorumladi hayret ,Bu yorumu yapanlar şirket CEO olsa gerek ilgi cekmek yönletmek için.. -
Gazlama sayı olabilir. Sistem öyle gösteriyor Yani.
-
yeşil mi aldınız ?
-
Alıyormuyuz kanka
-
Alın alın :))
Açıkçası elimdeki yurtdışı iphone 16 pro nun sunduğu daha fazla bir şey yok. (Aracımın ekranına Apple Music ile birşeyler çalarken cover resmi yansıtması dışında.) Tabi benim kullanımıma göre!
Oysa Honor hem katlanır yapının verdiği genişleyen ekran etkisiyle, hem çok daha fazla özelleştirilebilen işletim sistemi etkisiyle daha kullanışlı. Tek geri kaldığı kısım kamerada fotoğraf ve video kalitesi olabilir. O da pek dikkatimi çekmedi.
Tabi Apple ekosistemine çok entegre bir kullanımız varsa o ayrı konu.
-
Seneye elimizdeki 16pmax ile z Fold 7 dahi satın alabiliriz. Fakat seneye elimizdeki honor 50 bin edermi hayır . Bu yüzden kendini frenliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 24 Aralık 2024; 18:48:27 > -
O açıdan bakarsanız Apple harici hiç bir telefon almamak lazım :)
Aslında Apple'da değer kaybediyor ama andoid daha fazla değer kaybettiği için daha çok göze batıyor.
Gerçi Honor nisbeten daha az düşüş oluyor. Şu an Honor Magic V2 60k. İlk çıktığında kupon vs ile 62k olmuştu. İkinci el de ona göre şekilleniyor.
Siz hevesinizi ikinci el yurtdışı Magic V3 alıp bir süre kullanıp satarak alırsanız hem az zarar etmiş hem de denemiş olursunuz.
-
Kahverengi rengi ilgimi çok çekmişti onuda getirmediler
-
Evet çok güzel görünüyor ama maalesef getirmediler.
Bu arada ticari kartı olan arkadaşlar, ödeme kısmında iki kartla öde seçeneğinden devam ederseniz ve ilk kartı mesela 79.000TL yaparsanız taksitte oluşan vade farkı daha az oluyor. Bende Ziraat Başak kart var. Hesap makinesinde sağda olan fiyat normalde taksitli fiyat. Ama soldaki iki kart seçince ve 79.000 TL yapınca çıkan fiyat. Buna 999 TL eklemek lazım ama o zaman da yaklaşık 5.000 TL fark oluyor.
Elinde başka ticari kartı olan deneyebilir mi merak ettim neler oluyor...
-
Bu fiyatla çok zor ya bekleyelim kesim 15 bin düşer bu. Belki o zaman -
Yinede yüksek, fiziki mağazalara gelirse vade farksız yaparlar taksit zaten. Hafta sonu Almanya seyahatim var, orada biraz bakınacağım fiyatlara uygun birşey olursa yd alacağım. -
Yahu niye 12 GB RAM'li versiyonu, bu global bir durum mu (belli bazı pazarlara sadece 12 GB RAM ile kendileri mi giriş yaptı, o ülkede distribütörlerin kendi tercihleri mi, bilmiyorum), 12 GB'ın fazlasıyla yeteceğini iddia eden arkadaşlar da olacak, biliyorum ama hem 16 GB diye bir seçenek uok, hem de bu salak 12 GB bu fiyata! (Üstelik bir de güya 90.000miş, lansmana özel böyleymiş) -
Performans olarak iphone 16 pro nun gerisinde;
---------------------
HONOR MAGIC V3
---------------------
AnTuTu: 1589991 (v10)
GeekBench: 6461 (v5)
3DMark: 4759 (Wild Life Extreme)
---------------------
IPHONE 16 PRO
---------------------
AnTuTu: 1871052 (v10)
GeekBench: 8283 (v6)
3DMark: 4898 (Wild Life Extreme)
-
-
Onor diye bir marka ve 90 bin mı istiyorlarmış?Alan gerçi vardır bu ülkenin güzel insanları bitmez.. -
Bu arada iki telefonla birden çektiğim bir foto buldum. Paylaşıyorum.
Soldaki Honor Magic V3
Sağdaki iPhone 16 Pro (Buraya yüklemek için HEIC formatından JPG formatına çevirmek zorunda kaldım. Renklerde hafif bir soluklaşma olmuş ama foto kalitesi düşmemiş.)
-
İşlemci gerisinde telefon değil😄 Sd gen3 olan bütün cihazlar gerisindedir zaten. Elma böyle bi cihaz yapsa şu anda 150bin falan olurdu heralde.
-
Bizim elma o işi beş seneden aşağı beceremez ama bu Cihaz da SD X Elite kullanmalarını beklerdim 90 bin tl az değil -
şu anda 14pmax kullanıyorum bundan güçlü ise bana fazlasıyla yeterlidir😄. artık herşeye telefondan baktığımız için böyle bi cihaz çok cazip geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X