Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
13
Favori
9.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende açtırdım ama bana mantıksız geldi hem on bin indir hemde on bin kupon hiç sanmıyorım

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

V2 de hem kupon (4 bin) hem sepet (4 bin) indirimi olmuştu. 70 binden 62 bine inmişti.

• saitates kullanıcısına yanıt

Aynısını aylardır düşünüyorum ama yurtiçinde kullanmak için kayıt dışında bir çare bulamadım ben.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

İnşallah diyelim

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Yapsalar yaparlardı sanırım, lansman bitti.
  • Siyah olanda bitmiş, ön sipariş diyor artık:) Demek ki alanı çok

Katılıyorum kendi sayfalarındaki durum saçma sapan oldu. Yalnız cidden açıkmalarda indirimden bağımsız olarak bir kupon şeklinde tanımlanacağı ve hepsiburada satıcılarında felan geçerli olacağı yazıyor

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)
  • Halihazırda 16pmax kullanıyorum sırf meraktan alacaktım kendileri bilir
  • Bursan kupon çıkmaz. Lansmanda zaten o 10 bin tl lik indirimi kupon diye lanse etmişler.
    Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)
  • Zaten oraya yazmış, kampanyada her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar diye. Çakallık bitmez bu toplumda.
  • Vatan, Teknosa gibi yerlerde satılacak mı? Hiç bilgi verdiler mi bu konu hakkında?

Vatan ve teknosa ticari kartlara taksit yapıyor iyi olur orada satılsa. Hepsiburada vade farkı alıyor.

Evet bir an önce diğer sitelere de eklenir umarım.
    Hepsiburada taksit konusunda kontrolden çıktı bu sene.
  • Vatan dan ses yok reklamı bile yok^^

• V2 de once hepsiburadada satis yapildi. Sonra digerleri basladi diye hatirliyorum. Belki bunda da oyle olur
    Aynen, en azından taksit imkanı iyi olurdu ama yakınsğre içerisinde satmyacaklar sanırım
  • Açıkcası ben de birkaç konuda hayal kırıklığına uğradım:

1-Fiyat beklenen oldu fakat benim için bir hayli fazla. 14 PM 256'ı takasa sununca ek destek dahil 49100 verdi. Üstüne 30 bin vermek bana mantıklı gelmedi.

2-Sadece HB'de olunca sizlerinde dediği gibi ticari kart ile taksit imkanı pek yok. Aldıktan sonra banka veriyor gerçi ama yine de bilemedim.

3-Hediye olmaması. Bana 10bin çek vermişler işte demeyin bu telefonu 90'a satamazlar. Bu indirim dönem dönem hep olacağını düşünüyorum. Başka ülkelerde saat/tablet/kulaklık gibi hediyeler varken bizde olmaması hiç hoş değil.

4-Kişisel olacak sonuncu ama istediğim kahverengi rengi gelmemesi. İlk 3 sorun olmasa bunu çok dert etmezdim.

Acelem yok sonuçta 3310 kullanmıyorum. Ben de şuan için Iphone'dan devam edeceğim. İleride tekrar düşünürüz acelemiz yok.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt

Tamamen mantıklı

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum. İnsanları iphone ya da samsung'dan döndürmek için daha fazla şey yapmaları gerekirdi. 10bin tl indirimin tek başına bir önemi yok. Bu telefon 2-3 ay sonra zaten 69binlere inecek.
  • switel kullanıcısına yanıt

Bir de istediği kadar ince olsun o fiyatlara Z Fold altı var bir kere servisi çok iyi desteği çok iyi ve iki de gördük millet ekran jiletin için bile aylarca bekledi yine bir umut denemek amaçlı düşünüyordum fakat hem kahverengi rengini getirmedi hem de fiyat bence bir nebze yüksek maksimum 65 civarı olmalıydı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.