Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CaptCRaCKs Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
270
Cevap
13
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

incelik bu tip telefonlarda çok önemli ve ben şahsen z fold 6 yerine kesinlikle bunu kullanmak isterdim. çok keyifli bir telefon olmuş.

ancak tabii samsung'un servisi de, ikinci eli de, desteği de bunda olmayacak. o da bir gerçek maalesef.

fiyatı da sadece 2-3 ay içinde 70 civarına çekeceklerdir. bu fiyata, bu dezavantajlardan ötürü alan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Aralık 2024; 21:41:15 >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

vatan falan da satar ama kısıtlı yerde olur tabii yine...

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Ben de ondan korkuyorum. Ama çok yükselme olmaz diye düşünüyorum. Sadece olduğu şekliyle kalır. İndirim olmaz. Yani bence.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

31 aralıkta faturayı kesecekler bence zamdan önce son çıkış.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

İnsanların yanlış bilgilerle yanlış kararlar almaya sürüklemeyin lütfen. Elektronik Ticarette Stopaj Oranı %1 Olarak Belirlendiği kesinleşti, Resmi Gazetede yayınlandı bile.

Yeminle herkes zam yapabılabilmesi için ortam hazırlıyor. Yılbaşından sonra herhangi bir şeye %70-75 'in altında zam olursa herkes "aaa çok olmadı ya buna da şükür" diyecek resmen.

• halikjk H kullanıcısına yanıt

Evet %1 yapmışlar ama böyle başlayıp nerelere gider bu işler... Neyse bu sorun Honor magic V4'ün sorunu olacak gibi şimdilik.

Evet bilgi için tşk. Dün kesinleşmiş herhangi bir yerde haber olmayınca görmedim özür diliyorum. 31 aralıkta stok girilecek olması biraz tedirgin etmedi değil aslında ama fiyat garantisi yok tabi. şöyle bi durum da var, yurt dışı fiyatına bakıldığında v2 ile v3 arasında 200 euro fark varken bizde 25k fark var. 70k diyen arkadaşlara hak veriyorum ama fold6 nın pahalı olması etkiliyor.

%1 stopaj için %70 zam ?
  • Hepsiburada 31 aralık kargo işini kaldırmış bugün alanlara hemen kargo yapıyor. Dün alanların kargosu hala 31 aralık gözüküyor alan oldu mu acaba ?

• Yeni sipariş verdim, yarın kargoya cıkacak cumartesi ulaşacak olarak gözüküyor

• Kaan.Ç K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kulanın. Evet ben dün sipariş verdim 4 ocak cuma ulaşacak gözüküyor. Hepsiburada gene müthiş .

• Size de hayırlı olsun umarım hayal kırıklığına uğratmaz

• Bende hala 4 ocak kapında yazıyor
  • saitates kullanıcısına yanıt

Dün mü verdiniz siparişi

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Yok, ben sipariş vermedim. Şu an sipariş verilirse ocak yazıyor
  • saitates kullanıcısına yanıt

Pardon yanlış anladım. Şu anda Hepsiburada sayfasında 27si kapında hemen kargolanıyor gösteriyor

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)
  • CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Bende değişme yok:)

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!)
  • Bu sabah alan arkadaşım söyledi, onada 2 gün sonra ulaşacakmış. Bende öyle fark ettim durumu zaten ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptCRaCKs -- 24 Aralık 2024; 15:55:35 >
  • Hepsiburadanin sayfasina gore 3800 kisi honor magic v3 u inceliyor. Ne kadar siparis aldilar acaba. Yoksa herkes sadece bakiyormu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.