incelik bu tip telefonlarda çok önemli ve ben şahsen z fold 6 yerine kesinlikle bunu kullanmak isterdim. çok keyifli bir telefon olmuş. ancak tabii samsung'un servisi de, ikinci eli de, desteği de bunda olmayacak. o da bir gerçek maalesef. fiyatı da sadece 2-3 ay içinde 70 civarına çekeceklerdir. bu fiyata, bu dezavantajlardan ötürü alan olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Aralık 2024; 21:41:15 > |
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (89.000 TL den Ön Satışa Sunuldu!) (10. sayfa)
-
-
vatan falan da satar ama kısıtlı yerde olur tabii yine...
-
Ben de ondan korkuyorum. Ama çok yükselme olmaz diye düşünüyorum. Sadece olduğu şekliyle kalır. İndirim olmaz. Yani bence.
-
31 aralıkta faturayı kesecekler bence zamdan önce son çıkış.
-
İnsanların yanlış bilgilerle yanlış kararlar almaya sürüklemeyin lütfen. Elektronik Ticarette Stopaj Oranı %1 Olarak Belirlendiği kesinleşti, Resmi Gazetede yayınlandı bile.
Yeminle herkes zam yapabılabilmesi için ortam hazırlıyor. Yılbaşından sonra herhangi bir şeye %70-75 'in altında zam olursa herkes "aaa çok olmadı ya buna da şükür" diyecek resmen.
-
Evet %1 yapmışlar ama böyle başlayıp nerelere gider bu işler... Neyse bu sorun Honor magic V4'ün sorunu olacak gibi şimdilik.
-
Evet bilgi için tşk. Dün kesinleşmiş herhangi bir yerde haber olmayınca görmedim özür diliyorum. 31 aralıkta stok girilecek olması biraz tedirgin etmedi değil aslında ama fiyat garantisi yok tabi. şöyle bi durum da var, yurt dışı fiyatına bakıldığında v2 ile v3 arasında 200 euro fark varken bizde 25k fark var. 70k diyen arkadaşlara hak veriyorum ama fold6 nın pahalı olması etkiliyor.
-
%1 stopaj için %70 zam ? -
Hepsiburada 31 aralık kargo işini kaldırmış bugün alanlara hemen kargo yapıyor. Dün alanların kargosu hala 31 aralık gözüküyor alan oldu mu acaba ?
-
Yeni sipariş verdim, yarın kargoya cıkacak cumartesi ulaşacak olarak gözüküyor
-
Hayırlı olsun güle güle kulanın. Evet ben dün sipariş verdim 4 ocak cuma ulaşacak gözüküyor. Hepsiburada gene müthiş .
-
Size de hayırlı olsun umarım hayal kırıklığına uğratmaz
-
Bende hala 4 ocak kapında yazıyor -
Dün mü verdiniz siparişi
-
Yok, ben sipariş vermedim. Şu an sipariş verilirse ocak yazıyor -
Pardon yanlış anladım. Şu anda Hepsiburada sayfasında 27si kapında hemen kargolanıyor gösteriyor
-
-
Bu sabah alan arkadaşım söyledi, onada 2 gün sonra ulaşacakmış. Bende öyle fark ettim durumu zaten ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptCRaCKs -- 24 Aralık 2024; 15:55:35 > -
Hepsiburadanin sayfasina gore 3800 kisi honor magic v3 u inceliyor. Ne kadar siparis aldilar acaba. Yoksa herkes sadece bakiyormu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X